Едно запитване

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Re: Едно запитване

Мнение от Венелин Радушев »

Край едни отводнителни канали навремото същите гадове се гмуркаха и ми събираха захранката.....смърт за тях!! :twisted:
Видрата има по издължено тяло и финна муцуна....... :wink:
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Аватар
Димича
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Димича »

ULtRA^CsKa написа:Колега бая голям сом или щука ще да е та да изяде да кажем 5 кг нутрия
Е,не вярвам тези гадинки да се раждат чак толкова големи,пък и представа си нямам колко стават като порастнат :oops: :D :D :D
Ракията не е за малки дЯца!!!! :)
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Стават страшно със крумид на гювеч.Хранят се със папур и разни водни простотий.Видях една когато си хрупаше папурец.Не съм сигурен дали ядат риба но пък за сметка на тях,видрите просто си хващат колкото се може по голяма риба и им изяждат главите и мозъка и отзад от към опашката.Намирал съм огромни люспи от изядени шарани от видра.Ял съм Нутрия,наистина месото им е вкусно и очаквах да мирише на риба,но нямаше такава миризма,просто си миришеше на още :lol: :lol: :lol: :drinkers:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

imitev72 написа:
краси12345678 написа:Животинчето е нутрия,Видрата има по-къса козина и на цвят е кафява.Гърбът е шоколадово кафяв а коремът е по-светъл.
Ако знаете кви са вкусни :smt023 :smt023 :smt023
Мислех,че ме гощават с агнешко :D голям деликатес,основно се хранят с растителност.Според мен,не виждам никаква опастност от тях,популацията им не със застрашителни размери.Ако хванем и тях да трепем поголовно,на какво ще се радваме м...а му ......
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
pe6ev
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от pe6ev »

преди 2 година за нова година изядохме 1 тенджера кайма от нутрия.много ми хареса особено с повечко стар лучец и на скарата с ракийка и червено вино,направо супер. :drinkers:
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

butnik написа:Ако хванем и тях да трепем поголовно,на какво ще се радваме м...а му ......
Подкрепям напълно!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”