воблери джако

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Публикувай отговор
jorko 18
новобранец
новобранец

Re: воблери джако

Мнение от jorko 18 »

браво браво на какъв диаметър корда го хвана. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Аватар
lorda
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lorda »

jorko 18 написа:браво браво на какъв диаметър корда го хвана. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
На плетено влакно колега, на плетено :lol:
Изображение

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
jorko 18
новобранец
новобранец

Мнение от jorko 18 »

видях че е на плетеяк а късно,вече бях попитал. :lol: :lol:
Аватар
Стара Видра
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Стара Видра »

Май е с Фаерлайн :roll:
Аватар
lorda
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lorda »

Стара Видра написа:Май е с Фаерлайн :roll:
Ха, ха... :smt082 :smt082 :smt082
С японски брейд, е :wink:
Изображение

fizika01
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fizika01 »

Вече и аз съм горд собственик на няколко Джакота. Сега остана и време да има да ида да ги пробвам и грешка няма да има. Само дето чичката в магазина малко модели имаше и баш тоя дет Мазни го е снимал го нямаше та ме много яд.

Пък днеска в един магазин по един лев видях ебаси воблерчетата . Вървяха в комплект по 4 в пласмасова кутийка за 12 кинта .Кво им плащаш. ако тея дни неме стиска джоба ще взема един комплект и ще ги снимам.
Изглеждаха пирфектно изпипзни и 4 са различни големини и разцветки floating.

То само заради кутийката си заслужават да се вземат.
jorko 18
новобранец
новобранец

Мнение от jorko 18 »

вчера направих голямия удар.един кефал 1,200.на джако. :wink: :wink: :wink: :P
Аватар
Стара Видра
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Стара Видра »

jorko 18 написа:вчера направих голямия удар.един кефал 1,200.на джако. :wink: :wink: :wink: :P
Не се очудвам :wink:
fizika01 написа: Само дето чичката в магазина малко модели имаше и баш тоя дет Мазни го е снимал го нямаше та ме много яд.
Пиши ми или ми звънни за да те уредя с такова!!!
lorda написа:
Стара Видра написа:Май е с Фаерлайн :roll:
ако ще да е Швейцарски със златно покритие,25лб........извинявам се мнохо :finga:
:wink:
fizika01
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fizika01 »

Да ги пробвам първо и като остана доволен(в което съм сигурен) ще звънна да си взема повечко че отстъпка да хвана. За сега само хубави неща чета за тях.

Чичката от магазина даже беше използвал единия за пастърва да му беше махнал тройките и беше оставил само задната сменена с по голяма.
Така че първо да пробвам Старо Видро и после с голяма удоволствие. Особенно тоя оранжевия ми останаха очите в него. Пък и най ме кефи погледа дето сте им избарали Кат на Петка Страшника. Да не плашат хишника с тоя поглед ей.
Аватар
lorda
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lorda »

Стара Видра написа: ако ще да е Швейцарски със златно покритие,25лб........извинявам се мнохо :finga:
:wink:
Толям си ми умник.
Няма що. :evil:
Няма да ти го простя.
Изображение

Аватар
Стара Видра
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Стара Видра »

fizika01 написа: Да не плашат хишника с тоя поглед ей.
Няма уа :lol: :wink:
lorda написа:
И твоя смях беше малкоубиден ама няма значение :idea:
laplandeca
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от laplandeca »

Едно въпросче от мен към ползвателите на „Джако„ интересуваме какви модели ползвате за кефал, имали плуващи и потъващи , колко грама са ,размери и какви цветове са вашите, същите тея неща и за воблери подходящи за распер, като за расперски воблери и подходящи тъкъми, прът , влакно.
Благодаря !
Аватар
Стара Видра
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Стара Видра »

laplandeca написа:Едно въпросче от мен към ползвателите на „Джако„ интересуваме какви модели ползвате за кефал, имали плуващи и потъващи , колко грама са ,размери и какви цветове са вашите, същите тея неща и за воблери подходящи за распер, като за расперски воблери и подходящи тъкъми, прът , влакно.
Благодаря !
Но,ще ти отговоря,всички украски са успешни,иначе нямаше да са пуснати на пазара.Поначало воблерите се пробват по река Тунджа в района на Елхово,така да се каже в БГ условия преди да се пуснат в серийно производстсто иа пазара,заразлика от прехвалените чуждестранни примамки.Тук няма празно,щом си си купил Джако,значи можеш да си убеден,че всеки един хищник обитаващ нашите водоеми се лови успешно с всеки от размерите и всяка една украска.
Безмисленно е да ти препоръчвам дадена украска,защото ще се получи подобна на сегашната ситуация,някой си хванал риба на една украска и всички мислят,че само на нея кълве.......което е супер наивно.В Манията бях пуснал една тема която се разрастваше година и половина,в нея имаше снимки на риби уловени с всевъзможни модели и украски на Джакотата,тогава никой не подбираше,сега обче всеки търси тигърчетата,хубаво и аз имам в галерията си хубави риби уловени на тях,но това незначи,че само с тях се лови успешно,даже напротив.
Имал съм големи риби уловени на 3см Джако както и малки кленчета на 8см Джако,играта им е уникална и тя трябва да се вземе навпредвид,а не украските които в повечето случаи рибата изобщо не забелязва.
За подходящите такъми няма какво да ти давам препоръки,защото както бях обвинен,съм със странни разбирания,има достатъчно изписано за тях.
Та така колега,купи си 1 единственно Джако,иди на място на което обитават поне 2 вида хищници и започни да мяташ на подходящите за обитание места за тези хищници,след няколко излета ще се убедиш в качеството на воблера и вече ще ти е все тая каква ще е украската и размера на примамката!!!
Аватар
lorda
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lorda »

Стара Видра написа:...малки кленчета на 8см Джако...
А защо всички опити да се сдобия с такива, се оказват безуспешни.
Вчера заради теб два часа мятах в сомските леговища с 4,5см.
Окажи ми малко съдействие, аааааа... :lol: :evil:
Изображение

Аватар
maznislav
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от maznislav »

Стара Видра написа: За подходящите такъми няма какво да ти давам препоръки,защото както бях обвинен,съм със странни разбирания,има достатъчно изписано за тях.
Та така колега,купи си 1 единственно Джако,иди на място на което обитават поне 2 вида хищници и започни да мяташ на подходящите за обитание места за тези хищници,след няколко излета ще се убедиш в качеството на воблера и вече ще ти е все тая каква ще е украската и размера на примамката!!!
те тука изобщо ама избощо несъм съгласен ...
Ела ми на гости , и ще ти докажа , че цвета на примамката има огромно значение. Аз слагам оранжевия звяр ти слагаш зеления .. едни и същи модели и започваме ... Вече не ми се спори ,но само ще отбележа , че почти от всяка примамка имам поне по 2 броя с различни цветове.
Вчера направих 12 кефала по около педя само на Salmo tinny жълто с черно ... на другото нито удър и 1 брой на най-малкото Goldy vibromax пак със същата окраска :)
Сменях доста воблери , за да си докажа , че не цвета е определящ , но резултата беше , че изпуснах да хвана още толкова.
Е всички си плуват пак на свобода
сериозно ти предлагам този облог :)
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”