Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

18+
Модератор: dantho.mihov
-
- фен клуб-скобар
Re: 18+
И при мен е така.Или е от ЕГН-то и или от дългогодишна партньорка.По вероятно от второто.Скоро не съм видял чуждо
Трябва да ми уредиш една от твоите и има да си я мляскам
.Е ............и ще е....а де
.

Трябва да ми уредиш една от твоите и има да си я мляскам

saksi написа:И при мен е така.Или е от ЕГН-то и или от дългогодишна партньорка.По вероятно от второто.Скоро не съм видял чуждо![]()
Трябва да ми уредиш една от твоите и има да си я мляскам.Е ............и ще е....а де
.

П.с. Нелелчо обаче ви удари в земята с неговото изказване

-
- фен клуб-скобар
Ти си още малка и си трай .Като станеш на 40-45 ще видим кой ще те целува.Освен някой нов тъпкач.Amarena написа:saksi написа:И при мен е така.Или е от ЕГН-то и или от дългогодишна партньорка.По вероятно от второто.Скоро не съм видял чуждо![]()
Трябва да ми уредиш една от твоите и има да си я мляскам.Е ............и ще е....а де
.
![]()
![]()
![]()
И това положение я устройва партньорката ти
![]()
![]()
Тук ми понамирисва на формална връзка с паралелни връзки
![]()
![]()
Една ЖЕНА не би се примирила в такава ситуация (но ако мацката си е намерила кой да и доставя това удоволствие ,защо пък с теб да не се Е*е само)........Егати мъжете
![]()
П.с. Нелелчо обаче ви удари в земята с неговото изказванеБраво
...е, като го предпочиташ риболовот що секой викенд висиш при разни булки "на гости", а не на некоя гоуема вода бре???J.P. написа:няма страшно и странно колега......! аз предпочитам риболова пред жените!

Последно промяна от Jechev на Пон Юни 16, 2008 11:37 am, променено общо 1 път.
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич

- Димича
- ще става разбирач
Аз пък обичам да ходя за риба с нещо чуждо!Тъй кефа е двоен-хем си ловиш рибка,хем ти "дръжат пръто"Jechev написа:J.P. написа:
няма страшно и странно колега......! аз предпочитам риболова пред жените!

Ракията не е за малки дЯца!!!! 

Ееее Dimich ти си майстурцист да знайш! 

Джоко Росич

Джоко Росич

Е,има още време до 40 ха ха хаsaksi написа:Ти си още малка и си трай .Като станеш на 40-45 ще видим кой ще те целува.Освен някой нов тъпкач.Amarena написа:saksi написа:И при мен е така.Или е от ЕГН-то и или от дългогодишна партньорка.По вероятно от второто.Скоро не съм видял чуждо![]()
.
![]()
![]()
![]()
И това положение я устройва партньорката ти
![]()
![]()
Тук ми понамирисва на формална връзка с паралелни връзки
![]()
![]()
Една ЖЕНА не би се примирила в такава ситуация (но ако мацката си е намерила кой да и доставя това удоволствие ,защо пък с теб да не се Е*е само)........Егати мъжете
![]()
П.с. Нелелчо обаче ви удари в земята с неговото изказванеБраво

Е,има още време до 40 ха ха ха
Ма аз без целувки немога,така,че....ще нещте ще трябва[/quote]
Амарена, да ти напомня че темата на колегата е "ЩО,ДА ЕБА,КАТО ЕБА НЕ СЕ ЦЕЛУВАМЕ ВЕЧЕ?"
Ти като жена веднага се опитваш да изместиш вниманието и да ни подведеш тъничко с това" щете нещете ще трябва..."...и така да оспамим темата с поредната анкета:"ЦЕЛУВКИ С АМАРЕНА, ИЛИ РИБОЛОВ?!"

Амарена, да ти напомня че темата на колегата е "ЩО,ДА ЕБА,КАТО ЕБА НЕ СЕ ЦЕЛУВАМЕ ВЕЧЕ?"

Ти като жена веднага се опитваш да изместиш вниманието и да ни подведеш тъничко с това" щете нещете ще трябва..."...и така да оспамим темата с поредната анкета:"ЦЕЛУВКИ С АМАРЕНА, ИЛИ РИБОЛОВ?!"

Джоко Росич

Джоко Росич

Ебати лигавата тема!
-
- учете се от него
Е , те това ,жената , не моем да го разберем- я го ебем , оно ме целуе5кила написа:.....ама все има некои по вьзрастни хора дето ще ми отговорят твьрдо и безкомпромисно на вьпроса ЩО,ДА ЕБА,КАТО ЕБА НЕ СЕ ЦЕЛУВАМЕ ВЕЧЕ?![]()

Не се плаши ИДА едва ли някой ще иска да те е...е точно па тебе .
.....VGS написа:Не се плаши ИДА едва ли някой ще иска да те е...е точно па тебе .

Джоко Росич

Джоко Росич

- J.P.
- научил се да хвърля
ей така тръгват слуховете! като те слуша човек шъ рече,че секой вечер различна буля.....си играе с примамките ми!Jechev написа:...е, като го предпочиташ риболовот що секой викенд висиш при разни булки "на гости", а не на некоя гоуема вода бре???J.P. написа:няма страшно и странно колега......! аз предпочитам риболова пред жените!

кой ли ще ми подари водоемче за рождевия ден!?

мужчины не собаки - на кости не бросаются
"......Пийни ракия, хапни от кюфтетата(яденето на плодове води до сношение с друг мъж)...."
"......Пийни ракия, хапни от кюфтетата(яденето на плодове води до сношение с друг мъж)...."