Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Тъй начи !
Модератор: sapuna
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Тъй начи !
Тъй , иде реч за прословутият проблем орязване на по-големите снимки ! Наистина си е проблем като си гледаш по форума и отидеш на тема със снимки да са разбичени на полвина или ако са по-големшки на по-дребно
Верно тоя проблем го има само с по-новите версии браузери ( то като че ли форума не е най-новата версия и не е съобразен с тях
) амЪ ....... Та за какво иде реч - с Мозила и ИЕ7 по-едрите снимки се разбичват на части и не се виждат целите ! С ИЕ6 ( любимият ми впомеждодругото ) проблеми никакви освен че се разтегля даденото мнение ( не цялата тема както при по-старите форуми а сал съответното мнение ) , но пък доста хора не го ползват щото вече не е актуален
Та туй е питането - Фиксо , не може ли да поровиш още малце по настройките та да се оправи и тоз проблем плийз 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Re: Тъй начи !
С IE7 проблема се решава като се мине на резолюция (разделителна способност) 1024 х 768 или по-добра.Тогава не се орязват снимките.Вече се счита че да гледаш 800 х 600 си е остаряла работа...да ама за някои си се налага...я монитор, я отслабнало зрение...
Та така - сайта (форума) си е О.К.
Та така - сайта (форума) си е О.К.
-
- учете се от него
Да не пускам нова тема - една молба до Модераторите??? Като се пусне някоя нова тема в подфорумите , ако има правописни и други грешки в заглавието на темата- да ги поправят
Ей-сега , един колега с едни "прачки" ме изнервя
, включително и заглавието на подфорум "Риболов с фидър". Предполагам че тези аномалии са от работата с компа на кирилица , а не щото хората не са ходили на училище.....
Поздрави и Успех!

Поздрави и Успех!
- dunedanetz
- научил се да хвърля
Тия аномалии са от писането на фонетична, а не на БДС. Понеже по чатовете на латиница го пишат pra4ka и затова излиза "прачка". Да не бъдем максималисти ИДА, поне се отучиха от 4 и 6
А за да не отварям нова тема, да попитам, би ли могло да се направи така, че линковете, които се пускат във форума да се отварят в нови прозорци, понеже сега линковете се отварят в прозореца на форума и много често, като разглеждам или чета тоз линк и забравям че е прозореца на форума и си цъкам хиксчето, и пак трябва да отварям форума
Не знам другите колеги как мислят, ама според мен ще е по-добре така 

А за да не отварям нова тема, да попитам, би ли могло да се направи така, че линковете, които се пускат във форума да се отварят в нови прозорци, понеже сега линковете се отварят в прозореца на форума и много често, като разглеждам или чета тоз линк и забравям че е прозореца на форума и си цъкам хиксчето, и пак трябва да отварям форума

- майсторчето страхил
- сериозен играч
Да ,ама фидер идва от федер ,което значи пружинирам или пружина.
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

Фидър идва от "Feed" /фийд/ - хранямайсторчето страхил написа:Да ,ама фидер идва от федер ,което значи пружинирам или пружина.

А дали е правилно "фидър" или "фидер" е все едно да спорим кое е вярното "Уолтър Скот" или "Валтер Скот"

- майсторчето страхил
- сериозен играч
Най вероятно е така, но явно в последните години образованието ни е тотално объркано и никой не знае как всеки възприема чуждиците.
В тази връзка се сещам преди 10-12 години имах такава случка.Пребирайки се от работа по пътя малко дете около 10-на годишно подна от велосипед ,и наместо до извика помогнете то се разплака и на добър английски се провикна HELP!!!Може да прозвучи като оня компютърен специалист дето се давел и викал F1 F1 но всичко си беше напълно реално което си е тъжно ,щото и аз в къщи си имам такъв случай.
В тази връзка се сещам преди 10-12 години имах такава случка.Пребирайки се от работа по пътя малко дете около 10-на годишно подна от велосипед ,и наместо до извика помогнете то се разплака и на добър английски се провикна HELP!!!Може да прозвучи като оня компютърен специалист дето се давел и викал F1 F1 но всичко си беше напълно реално което си е тъжно ,щото и аз в къщи си имам такъв случай.
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

dunedanetz,
За Internet Explorer 7 ( IE7) пак така , ама после цъкаш на Open in new Tab.Страшно е удобно.После само затваряш съответните прозорци или TAB-ове, което е едно и също.
Ще цъкаш на линка с десен бутон, и като ти излезе прозорче, цъкаш на Open in new Window (отвори в нов прозорец)...А за да не отварям нова тема, да попитам, би ли могло да се направи така, че линковете, които се пускат във форума да се отварят в нови прозорци, понеже сега линковете се отварят в прозореца на форума и много често, като разглеждам или чета тоз линк и забравям че е прозореца на форума и си цъкам хиксчето...
За Internet Explorer 7 ( IE7) пак така , ама после цъкаш на Open in new Tab.Страшно е удобно.После само затваряш съответните прозорци или TAB-ове, което е едно и също.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Или натискаш скрола намишката! 

-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
много по лесно и атрактиво ще бъде ако снимките се качват директно към мнението . оразмерени в малко прозорче и при кликване да се разтварят.справка форума на ауди http://audibg.com/index.php?.(че ми е трудно да го "нарисувам"
)
.