Тъй начи !

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Тъй начи !

Мнение от Павел Иванов »

Тъй , иде реч за прословутият проблем орязване на по-големите снимки ! Наистина си е проблем като си гледаш по форума и отидеш на тема със снимки да са разбичени на полвина или ако са по-големшки на по-дребно :? Верно тоя проблем го има само с по-новите версии браузери ( то като че ли форума не е най-новата версия и не е съобразен с тях :roll: ) амЪ ....... Та за какво иде реч - с Мозила и ИЕ7 по-едрите снимки се разбичват на части и не се виждат целите ! С ИЕ6 ( любимият ми впомеждодругото ) проблеми никакви освен че се разтегля даденото мнение ( не цялата тема както при по-старите форуми а сал съответното мнение ) , но пък доста хора не го ползват щото вече не е актуален :lol: Та туй е питането - Фиксо , не може ли да поровиш още малце по настройките та да се оправи и тоз проблем плийз :D
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Re: Тъй начи !

Мнение от Pedro »

С IE7 проблема се решава като се мине на резолюция (разделителна способност) 1024 х 768 или по-добра.Тогава не се орязват снимките.Вече се счита че да гледаш 800 х 600 си е остаряла работа...да ама за някои си се налага...я монитор, я отслабнало зрение...
Та така - сайта (форума) си е О.К.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Да не пускам нова тема - една молба до Модераторите??? Като се пусне някоя нова тема в подфорумите , ако има правописни и други грешки в заглавието на темата- да ги поправят :prayer: :prayer: :prayer: Ей-сега , един колега с едни "прачки" ме изнервя :wink: :wink: :wink: , включително и заглавието на подфорум "Риболов с фидър". Предполагам че тези аномалии са от работата с компа на кирилица , а не щото хората не са ходили на училище.....
Поздрави и Успех!
Изображение
Аватар
dunedanetz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dunedanetz »

Тия аномалии са от писането на фонетична, а не на БДС. Понеже по чатовете на латиница го пишат pra4ka и затова излиза "прачка". Да не бъдем максималисти ИДА, поне се отучиха от 4 и 6 :)

А за да не отварям нова тема, да попитам, би ли могло да се направи така, че линковете, които се пускат във форума да се отварят в нови прозорци, понеже сега линковете се отварят в прозореца на форума и много често, като разглеждам или чета тоз линк и забравям че е прозореца на форума и си цъкам хиксчето, и пак трябва да отварям форума :lol: Не знам другите колеги как мислят, ама според мен ще е по-добре така :)
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от майсторчето страхил »

Да ,ама фидер идва от федер ,което значи пружинирам или пружина.
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗИзображение
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

майсторчето страхил написа:Да ,ама фидер идва от федер ,което значи пружинирам или пружина.
Фидър идва от "Feed" /фийд/ - храня :idea:
А дали е правилно "фидър" или "фидер" е все едно да спорим кое е вярното "Уолтър Скот" или "Валтер Скот" :wink:
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от майсторчето страхил »

Най вероятно е така, но явно в последните години образованието ни е тотално объркано и никой не знае как всеки възприема чуждиците.
В тази връзка се сещам преди 10-12 години имах такава случка.Пребирайки се от работа по пътя малко дете около 10-на годишно подна от велосипед ,и наместо до извика помогнете то се разплака и на добър английски се провикна HELP!!!Може да прозвучи като оня компютърен специалист дето се давел и викал F1 F1 но всичко си беше напълно реално което си е тъжно ,щото и аз в къщи си имам такъв случай.
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗИзображение
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pedro »

dunedanetz,
..А за да не отварям нова тема, да попитам, би ли могло да се направи така, че линковете, които се пускат във форума да се отварят в нови прозорци, понеже сега линковете се отварят в прозореца на форума и много често, като разглеждам или чета тоз линк и забравям че е прозореца на форума и си цъкам хиксчето...
Ще цъкаш на линка с десен бутон, и като ти излезе прозорче, цъкаш на Open in new Window (отвори в нов прозорец).
За Internet Explorer 7 ( IE7) пак така , ама после цъкаш на Open in new Tab.Страшно е удобно.После само затваряш съответните прозорци или TAB-ове, което е едно и също.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Или натискаш скрола намишката! :wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
kalcho
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от kalcho »

много по лесно и атрактиво ще бъде ако снимките се качват директно към мнението . оразмерени в малко прозорче и при кликване да се разтварят.справка форума на ауди http://audibg.com/index.php?.(че ми е трудно да го "нарисувам" :D )Изображение.Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”