Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

лятна почивка
Модератор: Кърцата
лятна почивка
още не съм решел кога и къде ще прекарам лятната си почивка .за това реших че това е една умесна за споделяне и обмисляне тема.како сами се сещате не ми се ходи сам(само с жаната),така че ако се сформираме по голяма група ще е по добра.
- Na_Sluka
- научил се да хвърля
Re: лятна почивка
ами колега аз съм за .Само кажете кога и каде 

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Трудно е стиковането на отпуските ни,иначе би се получила "грандиозна" почивка.Тази година и аз съм решил да си взема женичката и да изкарам десетина дни по родните водоеми!Приблизителни дати-края на юли/началото на август.Дестинация-нямам претенции!Свиркайте! 

- vodi77
- ще става разбирач
Много приятна тема,но дали ще успееме да се организираме?
Аз нямам проблем с датите,решаваме и действаме
Аз нямам проблем с датите,решаваме и действаме

Аз пак съм за риба;;;;
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
иКолега Нанчев, наистина интересна ти е темата
Днес жена ми подхвърли - къде ще ни водиш това лято, и ние сме малко по пътешествията, така че, няма да се задържим на едно място по-вече от два-три дни.Хареса ми офертата предложена от Бовския корморан и мисля да се възползвам от нея. Ще останем там някой ден \колкото ни хареса\ и ще посетим някои хубави местенца в северозападна България
Колегите от този регион имат думата 

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
И аз така ама без женатаsapuna написа:Трудно е стиковането на отпуските ни,иначе би се получила "грандиозна" почивка.Тази година и аз съм решил да си взема женичката и да изкарам десетина дни по родните водоеми!Приблизителни дати-края на юли/началото на август.Дестинация-нямам претенции!Свиркайте!

Свиркате щото ще ми дадът гражданстжво на Овчарица ........
ако премем най условно без никакви уговорки и ангажиманти че париода на лятната почивка е (15-20)юли - (15-20)август само трябва да изберем няколко водоема и да ги подредим по дати .
-
- ще става разбирач
Бат Ицо написа: ще посетим някои хубави местенца в северозападна БългарияКолегите от този регион имат думата
Северозапад като тръгнеш от врaца та стигнеш до белоградчишките скали, белоградчишката крепост от там пещерата "магура" и накрая Видин - Крепоста Баба Вида и някои излет по дунава разбира се

-
- фен клуб-скобар
m_nanchev написа:ако премем най условно без никакви уговорки и ангажиманти че париода на лятната почивка е (15-20)юли - (15-20)август само трябва да изберем няколко водоема и да ги подредим по дати .
Препоръчвам ти-Кърджали ,Студен кладенец и Ивайловград.Ако не си ходил де.
-
- фен клуб-скобар
От 01.до 10 съм в Несебър. От 11 до 15 Камчия. Ако имаш път натам може да се видим а и други колеги ако са в района ще се радвам да се видим. Като един ден сигурно ще отскоча до китен
- Диканаров
- кандидат преподавател
Милчо, не знам кога ще съм на вилата си за по-дълго, но ще пиша!Това зависи от работодателят, нали разбираш! Все в последният момент разбирам. Който колега и приятел има възможност да мине покрай яз. Сопот тогава, ще ми е много приятно да се чуем и уредим съвместно ловене или бране на гъби. То когато съм там винаги имам гости, но и за преспиване можем да измислим нещо! 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Може би ще пусна по късно тема но да знайте ,че от 12-13.07 до към 26-27.07 съм на Доспат,по точно Сърница,така че си направете сметка някой ако се реши тогава да намине натам и да не се обади ще има
пък ако се обади ще има
телефона ми го знаете 

Що лъжеш бе- ще ходиш на мореMarco Polo написа:От началото на август /3-ти, най-вероятно/ се застрелвам на Тополница, откъм Мъти вир! За десетина дни!sapuna написа:Свиркайте!

-
- сериозен играч
От 10.08 до 19.08 съм на Равда.А към 05.09 заминавам за седмица в Триград.