Китен?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

PeTrOv
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Китен?

Мнение от PeTrOv »

Здравейте.Това лято по-точно юли заминаваме на море на къмпинг ВИТОША1.Та искам да ви попитам наоколо има ли някаква рекичка или ако няма там каква риба излиза на морето :) . Благодаря предварително.
Най-далеч достига онзи,който не знае накъде е тръгнал.
--- Оливър Кромуел ---
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Китен?

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

ще следя с интерес темата ти,
и Аз там ще посрещам Джулай Морнинг!
П.С.
До 10ти съм там ,но от другата страна на Китен ,при тебе ще се ходи на дискотеки ,при мене на кръчми ? Аз съм със домочадието си ,Жена Дете и хладилна чанта ,"станцията на Медицинска Академия" ,АКО се престрашиш ,ти или някой друг,0896703147
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
pastarvata
новобранец
новобранец

Мнение от pastarvata »

река: Караагач на плувка с морски /блатен/червеи едри морски кефали /влизат през устието на реката искат много здрава линия /от брега-на дъно илария и платерина на блатен /хвърляй на пясък/за сафрида - сега има много дано задържи сутрин рано пробвай на северния рог на буната под Китен на ТОБИ #2 за лефер около 20 - 10 август се лови успешно /води бързо/ може и бомбада 2м.лидер yo-zuri kристал,магнет миноу 9см. Китен- два рибарски магазина на главната и ''при вуйчо'' УСПЕХ дано съм помогнал
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Колега, по Караагач можеш да си начешеш крастата и с белици. Захранваш с разкиснат хляб и на малки зрънца тесто или кускус или бели ги скъсваш. Вечерно време на рибка може да ти излезе и змиорка. Срещат се в реката. :lol:
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

" В река Караагач най-разпространени са шаран, речен кефал /в големи количества/ каракуда, белица, бяла риба "това намерих за реката като инфо
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от sandista »

На Карагач ловя от 6-7 години лятото като ходя.. Някой път устието се затвяря и нищо не пипа , става една черна,мръсна и гнусна НО има периоди като влизат големи пасажи от кефал .. има много добри екземпляри .. Лови се на морски червей ( намира се там където свършват вълните на дълбочина 1-2 лопати). Има и шаран но трябва да влезнеш с лодка по ръкавите. Доста съм хващал и на болдо .. Местните ловят на гола 3-ка с незнам си какво ... Пазисе от попчетата - голяма напаст са :))) Също около Китен е и р.Дяволска но на нея не съм ходил .. Успех :) И да пишеш какво е положението :)
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

Миналата година на плажа до хотел Марина напр. разбиваха платерината и кефала.На блатен червей с тапичка.
broubrou
новобранец
новобранец

Мнение от broubrou »

Модерирано!Пиши на кирилица!

Някой има ли координатите на медицинската академия в китен,щото на колегата му трябвали спешно?Спамче,ама мисля,че на никого не пречи да помогне,ако може.
bendji_men
новобранец
новобранец

Мнение от bendji_men »

Колеги искам да кажа за Китен.В понеделник бях на буните на кея от около 8ч.до окола 10ч. само две платерини .Във вторник още по зле нито един удар за около същото време.Смятам до края на седмицата пак да пробвам късмета си.пп рибата я хванах на бомбарда а на дънната не удари нищо.В неделя бях на плаж на перла и отидох да видя как се представяха колегите.До обяд единия с когото говорих имаше само четири бройки.Ще си пробвам и късмета на Караагач чух че хващали там. Ами това е от мен засега :D :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”