Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Дойде време!
Модератор: Кърцата
-
- и господ не е толокова добър
Re: Дойде време!
Благодаря момчета,с някой ще се видим с други ще си пишим
Успех на всички. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- ще става разбирач
- ivotatos
- ще става разбирач
а мен ме забрави такали баткоооооо?snegk написа:Дойде най после време и аз да разпусна.Обиколка на цяла България в порядъка на 1 месец.Мршрута е-Дряново,Кастел,Ловеч,Плевен,Враца,Монтана,Видин,Софийско,Рилските езера,Банско и обратно ще мина през теца.Ще обикалям пещери,паметици,водопади,църкви и исторически обекти.В почивките ще хващам риба.Ако някой има някъква информация за нещо красиво,водоеми с големи риби,реки с пъстърви.Изобщо всичко по този маршрут ма интерсува,дори и пътищата.Ако ви се пиши споделете.На който имам телефона ще звънкам да пием по кафе,някъде.Със някой ще направим риболов.Пишете не се стеснявайте,че утре тръгвам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Никога не забравяй от каде си трагнал!!!
ихииийййй това като го чуете значи съм на язовира и вадя риба!!!
ихииийййй това като го чуете значи съм на язовира и вадя риба!!!
- каридата
- учете се от него
Еваларка бате ,много ги обичам и аз тея патешествия ама мойте са по скромни,5-6 дни.М лек път и безавариино каране.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

Всеки ти пожелава приятен път (е не, че аз не ти го желая), но аз да те подсетя за Крушунските водопади :
http://www.maarata.com/
Природен музей в Черни Осъм :
http://nsmuseum-ch-osam.dir.bg/
Троянския манастир, Деветашката пещера, Ловешкия квартал "Вароша" със всичките му забележителности!
Пътищата са като навсякъде - на места са добре, на места са с дупки. Приятно и безаварийно пътуване!
Обади се, ако не съм на работа, ще се видим!
http://www.maarata.com/
Природен музей в Черни Осъм :
http://nsmuseum-ch-osam.dir.bg/
Троянския манастир, Деветашката пещера, Ловешкия квартал "Вароша" със всичките му забележителности!
Пътищата са като навсякъде - на места са добре, на места са с дупки. Приятно и безаварийно пътуване!
Обади се, ако не съм на работа, ще се видим!
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

- Диканаров
- кандидат преподавател
Илия, щом ще ходиш в Банско, хвани лифта до хижа Безбог. От там след превала е река Ретиже! Пробвай на каскадата езерца под Папаз гьол. Под връх Каменица. Излизат отлични балканки. Най-добрата стръв за мен си остава ручейника. На леко, като пусна от втичалото на някой ручей или реката в езерото резултатът не закъснява. Ако имаш повече време, посети Газейският циркус! Също невероятна, величествена природа, малки езерца, прекрасна рекичка и балканки. Ще чакам репортажите ти. 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Дал го е, дал го е.snegk написа:Незнам,тефтерчето с номерата ми е в кемпера.Ако го е дал ще го имамULtRA^CsKa написа:snegk имаш ли номера на Киро (GoDzilata)

Едва ли вече четеш, а аз чак сега видях темата, добре че Бисер ми каза...

Хайде, чакаме те!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Утре с Митака мислим да му ходим на тости 

Дано си е взел повечко от онази яката, че ще трябва да се връща още в началото на пътешествието!imitev72 написа:Утре с Митака мислим да му ходим на тости

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

Цяла България а Варна нещо я няма в дестинациите.Сигурно ти е омръзнало морето.Ама и ние кво имаме-някой друг сафрид,повече илария,попчета...и още нещоsnegk написа:Дойде най после време и аз да разпусна.Обиколка на цяла България в порядъка на 1 месец.Мршрута е-Дряново,Кастел,Ловеч,Плевен,Враца,Монтана,Видин,Софийско,Рилските езера,Банско и обратно ще мина през теца.Ще обикалям пещери,паметици,водопади,църкви и исторически обекти.В почивките ще хващам риба.Ако някой има някъква информация за нещо красиво,водоеми с големи риби,реки с пъстърви.Изобщо всичко по този маршрут ма интерсува,дори и пътищата.Ако ви се пиши споделете.На който имам телефона ще звънкам да пием по кафе,някъде.Със някой ще направим риболов.Пишете не се стеснявайте,че утре тръгвам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Дряновска и Кастел са задраскани в списъка!
Кемпера потегли още преди обяд!Останаха Митев и Живко да поддържат огъня!