Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Отново по Марица
Отново по Марица
Здравейте колеги! Днес към 17:00 се запътихме за любимата река в рамките на любимия град
Пристигнахме и бяхме малко разочаровани от мътната вода и голямото корито на реката , но какво да правим , трябваше да опитаме
Изкарахме по някой друг алай ( скобар ) , както и дребна каракуда , но предвит условията не беше чак толкова зле.Всичко си плува обратно.Като се пооправи нивото и се избистри реката ще стане наистина интересно.На вашето внимание , и някоя друга направена снимка :
Ето ме и мен с не лош алай

Такива дребосъци също излизаха , Камата е на снимката

Двамата ми авери рибари , заснети на лунна светлина.Красива снимка съм направил , признавам го

Тук съм леко забързан за някъде

А вижте , тук какво плува във водата

Ето още един хубав алай

Ето и част от улова , който беше пуснат

Ами това е , надявам се да съм внесъл интерес и малко забава с репортажа.Поздрави на всички

Ето ме и мен с не лош алай

Такива дребосъци също излизаха , Камата е на снимката

Двамата ми авери рибари , заснети на лунна светлина.Красива снимка съм направил , признавам го

Тук съм леко забързан за някъде

А вижте , тук какво плува във водата

Ето още един хубав алай

Ето и част от улова , който беше пуснат

Ами това е , надявам се да съм внесъл интерес и малко забава с репортажа.Поздрави на всички

TICA FAN
-
- ще става разбирач
Re: Отново по Марица
браво

Ами , чесно да ти кажа слабо е но факта , че от Марица тече кал го прави лекичко успешен.А и имаше емоция 

TICA FAN
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Сони,кога ще набараш батковците.Иди отсреща под пещеходния,и похвърляй малко манджа.Иначе,добър улов,на тази боза.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- ще става разбирач
Браво Сони. Като се има предвид вида на реката си е направо за успешни. И аз вчера бях на Марица но към циганската махала. Реката беше бозава. Пробвах се на спининг но на нито една примамка не барна. В тая мътилка сигурно не се виждат примамките.след няколко дена като се избистри пак ще пробвам .
Но като цяло точно преди баража имаше голяма игра на рибата.
И прдупреждение от мен от била до баража бая змий са се навъдили вчера видях около 10, гумени ботуши ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.
Но като цяло точно преди баража имаше голяма игра на рибата.
И прдупреждение от мен от била до баража бая змий са се навъдили вчера видях около 10, гумени ботуши ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.
-
- ще става разбирач
Браво бе симпатяги, и тъмното не ви плаши! Продължавайте все така!
П.С. Шамандурата,дето се вижда на едната снимка, футболна топка ли е или така ми се струва.
П.С. Шамандурата,дето се вижда на едната снимка, футболна топка ли е или така ми се струва.

Сони да те помоля следващият път като идеш да тропаш повече,белким слезе тая риба по надулу,бравус Сони 

- Диканаров
- кандидат преподавател
Браво колеги! Снимките, особено нощната са направо като за картичка
. Да не си оператор? 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Благодаря на всички
butnik , има някакво присъствие на пасажи от алай покрай моста на Герджика.Ще трябва да пробвам няква нова манджа , че тая на filstar май освен каракуда , друго не събира
Иначе шамандурата си е истинска топка
Предполагам , че някое лапе и ударил по силен шут и е влезнала право в реката
Е не съм професионален оператор , но като видях луната пълна , реших , че може да се получи нещо красиво
Поздрави 

TICA FAN
- Local
- учете се от него
Ако ще експериментираш пробвай Jaxon река + 1 пакет печена галета на респект, по едра гледай да е в пакета. Мисля си, че трябва да работи. Иначе снимки и улова... всичко е 6 + 

Клавиатура риба не лови!!!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Еххх в къв град живеете, тука при нас тече само канализацията
Браво, супер снимки и рибоци
Браво, супер снимки и рибоци

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Скоро и в Пловдив,няма да остане кьорава риба.Пак чистят утайниците,то и затова реката тече бозява
.Крайно време е да се опитаме да защитим реката от екоубийците-като се започне от каналите вливащи директно в реката отпадни води и стигнем до разбойническите фирми за инертни материали изнасящи всичкия речен пясък и баластра оставящи след себе си безжизнен лунен пейзаж.Браво ,Сони ловиш си ги рибите,браво!.........ама ми е малко жал за тебе........само след някакви си 4-5 години,ако замърсяването и унищожаването на реката продължават в същите темпове,ще гледаш бръсната и обезрибена река и ще се питаш дали някога в тази река е имало риба!

валатът не най-лошото нещо на света