Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Красавец от Казичене
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Re: Красавец от Казичене

Поздравления за хубавата риба.Друго си е когато й знаеш мезето на рибата

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- Protos_Immortal
- ще става разбирач
Ехаааа браво браво и по голем следващия пат.
-
- научил се да хвърля
-
- научил се да хвърля
Браво колега хубавец....се така да ти варви.... 

хм тоя съм го виждал некъде [шарана ]
-
- ще става разбирач
браво страшен си

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Наистина класически красавец - истински шаран! Наслаждавам се винаги на Вашите репортаци, Доценте!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- indalo
- фен клуб-скобар
Поздрави за красавеца. За жалост все по рядко се срещат такива по наште водоеми.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- nikidilov
- ще става разбирач
Браво Доце !!!
През кантара не минах, защото не бях участник в състезанието. Относно " по-добрата риба" искам да поясня следното. Тези момчета са класни шаранджии и повечето от тях са ми лични приятели. Редовно ловят шарани над 10 кила, а аз и след сто години едва ли ще хвана такъв! Риболовът не бива да е поле за конфронтация, защото е наша обща краста и радост.sapuna написа:Доценте,що не мина и ти през кантара?Старата школа,старата манджа- по добрата риба!!!
Браво!:
Специално за по-младите колеги информирам, че всичките риби ги хванах на подвижна плувка 2,2 грама, влакно 0,16 без повод, кука бяла № 10 и логаритмично утежнение, за да може да "пропада" бавно трохата и да стои по-дълго на куката.
На дънната също бях заложил хляб по един специален мой монтаж, който съм описал в книгата си "Финтовете в риболова", но ще ви го покажа и тук в реални условия:

Ето и дънарката в бойна нощна позиция:

На нея имах един удар от бял амур, който в последната фаза се стрелна като торпила в една туфа на брега и трябваше да късам в тъмницата.
Относно регламента на водоема - еднократно 3 лева вход с неограничен брой въдици, уклей, каракуда, костур, бабушка, клен не се заплаща, шаранът, амурът, сомът и толстолобът се плаща на цени доста по-ниски от магазинната мрежа, всички гореизброени могат да се връщат обратно във водата, което на мен най-много ми харесва.
Нощният риболов е забранен! За мен бе направено изключение като жест от страна на организаторите на състезанието, защото на предишните две състезания активно участвах в организационния комитет. За жеста - специални благодарности на Стефан Стефанов и останалите приятели!
Пак наслука!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"