яз. Искър-Шипочанския

Модератор: Кърцата

saksi
фен клуб-скобар

яз. Искър-Шипочанския

Мнение от saksi »

В петък сутринта отивам на Искъра.Мистър 5кила може да е там още от четвъртък(ако си намери компания,търси се някой,веселяк ,да носи на смях и пиене)
В петък привечер може да дойдат Ивака ,Емо Василев и Чируза.Още се изясняват нещата.
Който иска да идва ,да си спретнем един купон.Па може................ и риба да хванем :roll: :lol: .
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Re: яз.Искър-Шипочанския

Мнение от Светльо-toxin34 »

супер колега...........но проблемът е че все още нямам кола....но пък поемам горивото до там.....а и другия проблем е багажът ми:калъф с въдици,палатка,спален чувал,раница и куфар с такъми,2 туби по 5 литра с ракия и вино и т.н. и т.н.то маи всички сме така:по една кола само за багажа?! :D :D :D !!!!иначе ми се идва (нахален съм маи на се познаваме все пак)та ако имате място??ако все пак се добера до там и сам даите едно телефонче поне да се запознаем.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
bfk
новобранец
новобранец

Мнение от bfk »

аз точно тази седмица се чудех каде да ходя! така че бих се пресаединил кам вас но не сам 100% сигорен утре следобед мога да гарантирам! иначе сам с кола самичак и бих могъл да зема някои от колегите които тарсят превоз самоче свършвам работа в ПЕТЪК 18.00
това е за сега ще следя темата и ще пиша като разбера дали 100% мога да се пресаединя!

П.п. КАто един млад и не опитен рибар бих се радвал да се запозная с сички ви и да науча някои танкости за риболова и някои местенца!!! :drinkers:
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

bfk написа:аз точно тази седмица се чудех каде да ходя! така че бих се пресаединил кам вас но не сам 100% сигорен утре следобед мога да гарантирам! иначе сам с кола самичак и бих могъл да зема някои от колегите които тарсят превоз самоче свършвам работа в ПЕТЪК 18.00
това е за сега ще следя темата и ще пиша като разбера дали 100% мога да се пресаединя!

П.п. КАто един млад и не опитен рибар бих се радвал да се запозная с сички ви и да науча някои танкости за риболова и някои местенца!!! :drinkers:
аз също свършвм работа към 17-18 часа,но пък сега е светло до 21 така че няма да е проблем.......дано да имаш възможност да ходиш че да пътуваме заедно бензина за колата и за нас е от мен
Последно промяна от Светльо-toxin34 на Сря Юни 18, 2008 10:53 am, променено общо 1 път.
bfk
новобранец
новобранец

Мнение от bfk »

за бензина проблем няма и за патуването сащо само да отхварлим за дачките и да има свободно време и потегляме утре до следобед ще знам сас сигорност и ще пиша в темата.Другото което е аз сам рибар от 1 година и не знам местата по наименование така че ще трябва да кажат колегите как се стига до там и колко е проходимо тай като колата ми е FIAT BRAVO и не е особенно проходима :)
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

bfk написа: не знам местата по наименование така че ще трябва да кажат колегите как се стига до там и колко е проходимо тай като колата ми е FIAT BRAVO и не е особенно проходима :)
колкото до това имам джипиес на мобилката така че намирането е лесно но за утре не съм сигурен,не е ли по-добре петък всъщност проблемът за четвъртък или петък е по-скоро финансов--------очаквам да имам превод на заплата петък някъде около 12.00 така че......е имам някои и друг лев резерва ама си е друго да имаш поне 200 лв в джоба нали?
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

toxin34 написа:
bfk написа: ама си е друго да имаш поне 200 лв в джоба нали?

Ние с двеста лв,ще идем 5 човека на Бяло море :D :D .
Утре ще ви пиша как се стига.Ако някой не ме изпревари.
bfk
новобранец
новобранец

Re: яз. Искър-Шипочанския

Мнение от bfk »

аз имах предвид че утре ще знам дали ще сам свубоден иначе със сигорност мога да потегля чак в петак в 18.00 :) :)
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

saksi написа: Ние с двеста лв,ще идем 5 човека на Бяло море :D :D .
Утре ще ви пиша как се стига.Ако някой не ме изпревари.
предварително ти благодаря за инфото,ама като се ходи за 2-3 дена само скарата е около 30-40 лева,а бира,водка,ракийцъ???? а,дано да си свободен колега,ще се видим утре във форума
bfk
новобранец
новобранец

Мнение от bfk »

колега както се очертава на 90% вече сам сигорен че ще оспея да те питам от кои краи на софия трябва да те зема? Пиши на лизни !
Мойе сички като се оточним колко и кои ще ходим да се разберем за скари и бири да се организираме! :drinkers: :smt030 :partyman:
SAKSI даи малко инфо за тая местност и най- вече за това колата стига ли до водата и как е патя до там?
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

мисля че тази карта схте помогнеИзображение много малка излеза виж в галерията миИзображение а стана ок мисля
bfk
новобранец
новобранец

Мнение от bfk »

toxin34 изпратих ти на лични тел. а ти щом знаеш каде е повече няма да спамвам темата с излишни вапроси се пак ти ще си навигатора
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

в четвьртьк не можете ли?за багажа нема проблеми-мога да натоваря около 700кила :D :D
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

5кила написа:в четвьртьк не можете ли?за багажа нема проблеми-мога да натоваря около 700кила :D :D

Да ,важно е да се иде в четвъртък,да се запази место.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

са ми се обади един пич,дето е бил там оня ден-10 коли и пр...аз ще ги яхна де-нема зор :twisted: :D :D :D хванал е бая на плувка-кьм 40 кила от които-само 15тина читави платики-нема зор де-кво ме боли-и без това ще ги пусна....та аз утре мисля да цепя натам-ако има желаещ,нека звьнне.с бус сьм и нема зор багажа-тел 0888 58 59 67...инак-малко ще ми е тьпо да седя сам цела вечер-обаче са надушили местото и го окупират постоянно-не ми дреме-насекьде ги ловим-то нали това е майсторлька :D :D та мисьлта ми е,че присьствие има бая и през седмицата.ше се оправим някак си-ако размислите за четвьртьк(утре) бийте една шайба
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”