Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Диагноза-хамав
Модератор: dantho.mihov
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Диагноза-хамав
Преди няколко дена нещо се разсополивих,но не обърнах внимание/нъл см мъж
/.Днес съм пред кабинета на джипито със записан час-първи.Първи ама друг път-една бабичка която адски бързала/за работа ли ,за фризьор ли
/се мушна за минутка само,а мина половин час вече
.До мене,един пенсионер ме оглежда от главата до петите/явно мязам на най-големия амсалак който е виждал/
-А бе момче,ти с час ли си?
-Аха,първи.
-Добре,ама да мина са рецептичката да ми напишат,че много бързам.
Айдеее и тоя с план график.А няма да стане,една ме метна на тоя няма да се оставя.
-Бързам за работа,смотвам аз.
Ей туй младите-почва една тирада,надълго и широко.Изтърпявам я сточески без дума да промълвя.
Ей,ще се вдигне слънцето и сафрида ще влезе навътре,върви го гони тогаз.При това промърворване,аз сигурно съм опулил кой знае какви очи
Не за сафрида а за наглоста.Пенсионера явно е забелязал шокирания ми поглед и вика
-Ти за риба ходиш?
-Ам ходя.
-За кво-кая,сафрид,илария?
-Тцъ,на язовири.
-Ааааа,иййй едно време да знайш кво беше.Доди пролет на село на гьола,шарана почва да са бие на брега ,ний с вилите боййй.Кат пернах една 15кг,че кат ма шибна с опашката по крака,глей къв белег ми остави и запрята крачола.
-По главата да беше та шибнала си мисля-и още по зле ми става.
-А ти сега кат фанеш шаран как го приготвяш?
-Ами като го хвана го пускам.
Май му идеше да ме убие
Най после вратата се отвори и бабет се изнесе да бяга по-най неотложните дела на света.Аз се шмугнах в кабинета с най-голямото облекчение.Вътре доктора,мой набор някъде-интелигентен човек.
Добър ден,как е?
-Как,да е -глава ме трещи,горя целия,а нявънка един ми разправяше как трепал големи шарани с вилата.Доктора повдигна очудено вежди:
Е,и?
Как е,и бе докторе?Ти нали знаеш колко години му трябват на това животно да стане такива килограми/вече набрах/То да не е прасе,че за няколко дни да стане 15кг.
-Виж,сега ти рибар ли си?пита джипито
-Аха.
-Ако беше едно време трябваше риба да ми носиш,а не да ми се правиш на майка Тереза.
Тъййй и кво ти има сега?
Разправям аз на две на три,а той констатира
-Нищо ти няма,един аспирин и си готов.Ама,кат ти слушам изказванията мога да ти препоръчам един колега-психолог.Не взема скъпо........Тръгнах на момента.
Леле аз настинал ли съм или съм за освидетелстване.Явно съм хамав
Всяка прилика с действителни лица и случки са плод на гантазия.

-А бе момче,ти с час ли си?
-Аха,първи.
-Добре,ама да мина са рецептичката да ми напишат,че много бързам.
Айдеее и тоя с план график.А няма да стане,една ме метна на тоя няма да се оставя.
-Бързам за работа,смотвам аз.
Ей туй младите-почва една тирада,надълго и широко.Изтърпявам я сточески без дума да промълвя.
Ей,ще се вдигне слънцето и сафрида ще влезе навътре,върви го гони тогаз.При това промърворване,аз сигурно съм опулил кой знае какви очи

-Ти за риба ходиш?
-Ам ходя.
-За кво-кая,сафрид,илария?
-Тцъ,на язовири.
-Ааааа,иййй едно време да знайш кво беше.Доди пролет на село на гьола,шарана почва да са бие на брега ,ний с вилите боййй.Кат пернах една 15кг,че кат ма шибна с опашката по крака,глей къв белег ми остави и запрята крачола.
-По главата да беше та шибнала си мисля-и още по зле ми става.
-А ти сега кат фанеш шаран как го приготвяш?
-Ами като го хвана го пускам.

Най после вратата се отвори и бабет се изнесе да бяга по-най неотложните дела на света.Аз се шмугнах в кабинета с най-голямото облекчение.Вътре доктора,мой набор някъде-интелигентен човек.
Добър ден,как е?
-Как,да е -глава ме трещи,горя целия,а нявънка един ми разправяше как трепал големи шарани с вилата.Доктора повдигна очудено вежди:
Е,и?
Как е,и бе докторе?Ти нали знаеш колко години му трябват на това животно да стане такива килограми/вече набрах/То да не е прасе,че за няколко дни да стане 15кг.
-Виж,сега ти рибар ли си?пита джипито
-Аха.
-Ако беше едно време трябваше риба да ми носиш,а не да ми се правиш на майка Тереза.

Тъййй и кво ти има сега?
Разправям аз на две на три,а той констатира
-Нищо ти няма,един аспирин и си готов.Ама,кат ти слушам изказванията мога да ти препоръчам един колега-психолог.Не взема скъпо........Тръгнах на момента.
Леле аз настинал ли съм или съм за освидетелстване.Явно съм хамав

Всяка прилика с действителни лица и случки са плод на гантазия.
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
Re: Диагноза-хамав

Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
Хамав си, хамав си ,ама сам си го каза

- malkia_joro
- разбира нещата
Явно на хамави приличаме,защото държавата ни е такава!Сигурен съм,че и тези с мрежите,парашутите,бомбите,тока и т.н. и те ни смятат за хамави и ни се присмиват от някой баир,че киснеме по водоемите с въдиците и чакаме да хванеме нещо.Ама ще дойде и техния ред.Надявам се да е по-скоро и службите най-после да ги "изметат" от водоемите и яки глоби да им напраскат,че цял живот да не могат да се оправят.
Красотата на живота е в това,че продължава.

- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
toxin34 написа:![]()
![]()
не си нити хамав нито хремав а дядката и джипито ти са за
,особенно дъртия,айде оправяй се по-бързо

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
az за туй мойте дж п си ги избирам да са ми познати и само говоря с тях по телефона
кво става?мии-болничен..за колко дена?ми за 5..а болен ли си?ми да,ама не ми се идва сега,ще пия еди кво си..ок!иначе пред тия кабинети е ужасно!!!скоро,рикошет,като беше тук в сф на гости-ходихме на некьв клуб-минахме напряко през една поляна и нещо ми проби обувкака и петата чак до кокьла.понеже-на пияно и нищо не усетих-ставам на другия ден-МАЛИИИЙ
не мога да стьпя...майната му викам си-ше мине,ама за всеки случай,дай да звьнна на дж п..звьня аз и викам-миналата година,като чукахме една предна броня на лада,нещо изхврькна,сцепи ми главната вена на левия крак и ми прееба нервите,та сега половината стьпало не си го чувствам,ама не е в това вьпроса-биха ми тетанус,а вчера се наденах сьщия крак на нещо,та истинския ми вьпрос е следния-като са ми били едва мин година,треба ли сега ПАК да ми бият за тетанус?да,вика,ЗАДЬЛЖИТЕЛНО!!да,ама,кой ще се разправя с простотии?отиде бейби(тогава още се обичахме) до аптеката и магазина,купи ампула и бира и ги носи..брех,дейба,викам си-бая филми сьм гледал за наркомани-ебал сьм ги в кабинетите-сам ще се оправя
хубо,ама нещо не ми стиска...аха,аха в гьза да си я ударя,ама нещо ме вьзпира инстинкта..аха ,аха...така-до шестата бира
така си я заших у рамото,спринцовката,че и пластмасата на иглата влезе донякьде
за голямо мое учудване,както не можех да стьпя-на другия ден стьпалото грам не ме болеше,даже мрьднах на риба,обаче рьката ми беше схваната една седмица
най мразим тия кабинетни чакания..предадох се още отдавна-няма да забравя-седя и чакам пред кабинета на предишната джипка и непрекьснато влизат некви и питат-кой е последния?кой е последния?и странно защо-все мен ме питат!!!а аз ,дейба,едно ми е лощо,едно ми иде да ги издуша всичките,едно отговарям с полвин уста-"аз"...тьрпех,тьрпех и накрая спрях да отговарям,а рьцете ми треперят-аха да се разрева..хубо,ама за малко така,понеже се намериха услужливи и на всеки следващ вьпрос почнаха да ме сочат и да казват "той"
и това го изтьрпех за кратко и на поредния вьпрос кой е последния изревах зверски-"НЕ ЗНАМ МА"!!!!!!и излетех от коридора
навьн-в градинака целия треперещ...звьннах по тел и казах,че не издьржам повече-да вземе да ме приеме..оттогава ползвам тая система
да не говорим,че сегашната си джипка не сьм я виждал даже-на един познат е жена,мноо хубаво момиче била-ама само по телефона
ее,да не забравяме сега,че сьм с родители лекари,6 години сьм продавал лекарства вьв фармацевтична фирма,поназнайвам без да искам от обща медицина и фармацевтика, и за доста работи(напр трипер) мога и сам да си се лекувам
но това-дето камен казва за часовете е ужасно-винаги по три заети дьртака и две майки с колички ще минат пред теб и човешко е ест да ги пропуснеш,ама нервите,дето ще ти сьздадат са страшна работа-не в тоя контекст,ама скоро кво ми се случи-пьтувам аз с рейс(не сьм се качвал на такова от много години и напоследьк няколко пьти го направих-да си припомня детството:) ),седнал сьм и се качват некви баби,лепват ми се на главата и укорно почват(старата схема) да пьшкат..рейса,мамка му ,беше 280 и който е запознат сьс София знае,че той трьгва от студентски град-демек пьлен е сьс СТУДЕНТИ и младежи на по 20 години
идеше ми да стана и да ревна в ушите "ОДЕТЕ ПЬШКАЙТЕ НА НЕКОЙ ДРУГ БЕЕЕЕЕЕ....АЗ СЬМ НА 37"
е,друг е вьпроса,че никой от т нар млада ЕНТЕЛЕГЕНЦИЯ не се сети да стане,ама както вероятно знаете мнението ми за летящите торби боклук от балконите в студ град,носенето на джапаки на босо с навити дьнкини панталонки и притока есен на родители,които варят компоти по общежитията,че тока е на база...защо пьк не?ама това вече се отклонява кьм друг вьпрос

най мразим тия кабинетни чакания..предадох се още отдавна-няма да забравя-седя и чакам пред кабинета на предишната джипка и непрекьснато влизат некви и питат-кой е последния?кой е последния?и странно защо-все мен ме питат!!!а аз ,дейба,едно ми е лощо,едно ми иде да ги издуша всичките,едно отговарям с полвин уста-"аз"...тьрпех,тьрпех и накрая спрях да отговарям,а рьцете ми треперят-аха да се разрева..хубо,ама за малко така,понеже се намериха услужливи и на всеки следващ вьпрос почнаха да ме сочат и да казват "той"

но това-дето камен казва за часовете е ужасно-винаги по три заети дьртака и две майки с колички ще минат пред теб и човешко е ест да ги пропуснеш,ама нервите,дето ще ти сьздадат са страшна работа-не в тоя контекст,ама скоро кво ми се случи-пьтувам аз с рейс(не сьм се качвал на такова от много години и напоследьк няколко пьти го направих-да си припомня детството:) ),седнал сьм и се качват некви баби,лепват ми се на главата и укорно почват(старата схема) да пьшкат..рейса,мамка му ,беше 280 и който е запознат сьс София знае,че той трьгва от студентски град-демек пьлен е сьс СТУДЕНТИ и младежи на по 20 години

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Абе 5килограмския, да завземеш да издадеш некоя компилция с твои списвателства?!МОЛОДЕЦ!БРАВОЗЗЗ!

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
с камен ше сьберем некой ден историйките....ша вкараме по некой лев в издателство,ама ме сьмнява кой ще ги купува,кат тук и там БЕЗПЛАТНО ги рьсим
па и то народа-дай му само по джи пи да виси и да си предава интелектуалната култура

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Боже, колко дълбока и непонятна била обърканата душа рибарска

LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS