Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Я да вземеме да се стегнеме!
Модератор: dantho.mihov
Re: Я да вземеме да се стегнеме!
chapara написа:Пичове май се развързахме малко повече,то Модове ,админи,ма май не могат да ни смогнат,а и хората които са по-нови ,по-стеснителни и к'во ло още по-..........,не могат да ни загреят.Мисля,че треба да се върнема към по нормалния начин на живот.Та мисълта ми е:Хайде да не обсебваме интернет пространството.Мосля,че така ще съсипеме форума ,на който по една или дрига причина Държа.Надявам се на разбиране от ваша старна:Благодарско

Ти мене уважаваш ли мааааааааааааааааа.............chapara написа:А БЕ Митеф,на колко сиimitev72 написа:chapara написа:Пичове май се развързахме малко повече,то Модове ,админи,ма май не могат да ни смогнат,а и хората които са по-нови ,по-стеснителни и к'во ло още по-..........,не могат да ни загреят.Мисля,че треба да се върнема към по нормалния начин на живот.Та мисълта ми е:Хайде да не обсебваме интернет пространството.Мосля,че така ще съсипеме форума ,на който по една или дрига причина Държа.Надявам се на разбиране от ваша старна:Благодарско![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,аз сериозно говоря

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
това,кьм мен и подобни ли е насочено?
ай стига се афектира по ТОВА време де...прав е митев-
а и аз за себе си сьм фитка-квото знам за риболова,квото някой ме е питал-всичко сьм развил в разни теми..за разлика от много хора тук-ако искаш,приятел,поразтьрси се малко-кво ми остава друго,освен да си поизпростея доколкото мога
в интернет пространството,че другаде е кофти
задайте ми ПАК,ако искате вьпрос,напр за как се лови бяла мряна....

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Как се лови бяла мряна5кила написа:това,кьм мен и подобни ли е насочено?ай стига се афектира по ТОВА време де...прав е митев-
а и аз за себе си сьм фитка-квото знам за риболова,квото някой ме е питал-всичко сьм развил в разни теми..за разлика от много хора тук-ако искаш,приятел,поразтьрси се малко-кво ми остава друго,освен да си поизпростея доколкото мога
![]()
![]()
![]()
в интернет пространството,че другаде е кофти
задайте ми ПАК,ако искате вьпрос,напр за как се лови бяла мряна....

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ко има некой свестен-целото да го изтрие-сигурен сьм,че чапара е дрьпнал,за МИТЕВ да не говорим,а за мен е определено ФАКТ-да добавя-зеем се изпоизкараме(баш па ние) за бати глупостите и утре-извинения,тьпотии...я,да е маха това оттук?
Последно промяна от Бат Мирче-5кила на Сря Юни 18, 2008 11:12 pm, променено общо 1 път.
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
5кила написа:ко има некой свестен-целото да го изтрие-сигурен сьм,че чапара е дрьпнал,,а за мен е определено ФАКТ

Ей ....не те мислех за отстъпник/да не кажа п......а/5кила написа:ко има некой свестен-целото да го изтрие-сигурен сьм,че чапара е дрьпнал,за МИТЕВ да не говорим,а за мен е определено ФАКТ-да добавя-зеем се изпоизкараме(баш па ние) за бати глупостите и утре-извинения,тьпотии...я,да е маха това оттук?