Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Овчарица-инфо от 15.06
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
Овчарица-инфо от 15.06
И така най-накрая ми остана време да напиша малко за последния ни излет на Овчарица.Доста се чудих в кой раздел да е понеже нито е успешен нито пък и неуспешен та реших тук ще да е и за да има връзка с раздела почвам с информацията.Първо за пътната обстановка,значи аз по принцип винаги влизам от към пожарната,но от тази страна на язовира има два пътя и е добре да се знае че ако скоро е валяло е добре да се използва пресечката която е по-далеч от пожарната,минава се през едни ниви и е на около 500 метра преди следващата.В неделя когато си тръгвахме имаше много колеги които бяха издърпани от местни трактористи срещу скромната сума от 50лв по моя информация поне, а аз след не повече от 3-4 часа си излезнах сам по гореспоменатия път.
Сега за рибата,бяхме на водоема към 15:00 часа направихме две хранилки на 70 и на 100 метра приблизително, бяхме 5 човека с 15 дънни от които 3 (новите ми предобивки има ги в галерията ми ама май са ме метнали вместо шаранджийски са ми дали каракудски
)бяха на 100-те метра а всички останали на 70.Първия ден само две,три каракуди и едно малко амурче към кило естествено беше пуснато да порасне,вечерта обаче беше интересна след 24:00 като почнаха едни едри каракуди на новите пръти направо се изумих монтажа беше на косъм, излезе и едно сомче на рибка.В събота пак каракуди и към 18 часа още две амурчета към 1.5-2 кила едното се откачи! В неделя преди да тръгнем излезе и едно шаранче към 2 кила. На някои от въдиците имаше и горна кука на царевица но само каракудите ги уважиха!
Другата седмица пак ще се пробваме надявам се този път да извадя нещо по сериозно с новите предобивки
!
Извинявам се ако темата не е в точния раздел!
Сега за рибата,бяхме на водоема към 15:00 часа направихме две хранилки на 70 и на 100 метра приблизително, бяхме 5 човека с 15 дънни от които 3 (новите ми предобивки има ги в галерията ми ама май са ме метнали вместо шаранджийски са ми дали каракудски

Другата седмица пак ще се пробваме надявам се този път да извадя нещо по сериозно с новите предобивки

Извинявам се ако темата не е в точния раздел!
Много ги накъсвам... кордите!
Re: Овчарица-инфо от 15.06
Що пък не.Инфото си е инфо
.Някой ден и аз ще го уважа този водоем.

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Е дано другия пат да е в раздел успешни.Успех!!!

Където качеството е от значение!
- Иван-Клисура
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
И аз мисля на 24 да го посетя този язовир- пък дано да има и за какво да пиша след това (щото за пейзажа
- кумини а и доста боклук)