Я да вземеме да се стегнеме!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Re: Я да вземеме да се стегнеме!

Мнение от Митев »

chapara написа:Пичове май се развързахме малко повече,то Модове ,админи,ма май не могат да ни смогнат,а и хората които са по-нови ,по-стеснителни и к'во ло още по-..........,не могат да ни загреят.Мисля,че треба да се върнема към по нормалния начин на живот.Та мисълта ми е:Хайде да не обсебваме интернет пространството.Мосля,че така ще съсипеме форума ,на който по една или дрига причина Държа.Надявам се на разбиране от ваша старна:Благодарско :lol:
:finga: :finga: :finga: :drinkers:
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

chapara написа:
imitev72 написа:
chapara написа:Пичове май се развързахме малко повече,то Модове ,админи,ма май не могат да ни смогнат,а и хората които са по-нови ,по-стеснителни и к'во ло още по-..........,не могат да ни загреят.Мисля,че треба да се върнема към по нормалния начин на живот.Та мисълта ми е:Хайде да не обсебваме интернет пространството.Мосля,че така ще съсипеме форума ,на който по една или дрига причина Държа.Надявам се на разбиране от ваша старна:Благодарско :lol:
А БЕ Митеф,на колко си :finga: :finga: :finga: :rolleyes: :ANAL: ,аз сериозно говоря :idea:
Ти мене уважаваш ли мааааааааааааааааа............. :butthead:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

това,кьм мен и подобни ли е насочено? :shock: ай стига се афектира по ТОВА време де...прав е митев- :finga: а и аз за себе си сьм фитка-квото знам за риболова,квото някой ме е питал-всичко сьм развил в разни теми..за разлика от много хора тук-ако искаш,приятел,поразтьрси се малко-кво ми остава друго,освен да си поизпростея доколкото мога :wink: :D :D :D в интернет пространството,че другаде е кофти :wink: задайте ми ПАК,ако искате вьпрос,напр за как се лови бяла мряна....
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

5кила написа:това,кьм мен и подобни ли е насочено? :shock: ай стига се афектира по ТОВА време де...прав е митев- :finga: а и аз за себе си сьм фитка-квото знам за риболова,квото някой ме е питал-всичко сьм развил в разни теми..за разлика от много хора тук-ако искаш,приятел,поразтьрси се малко-кво ми остава друго,освен да си поизпростея доколкото мога :wink: :D :D :D в интернет пространството,че другаде е кофти :wink: задайте ми ПАК,ако искате вьпрос,напр за как се лови бяла мряна....
Как се лови бяла мряна :finga:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

ко има некой свестен-целото да го изтрие-сигурен сьм,че чапара е дрьпнал,за МИТЕВ да не говорим,а за мен е определено ФАКТ-да добавя-зеем се изпоизкараме(баш па ние) за бати глупостите и утре-извинения,тьпотии...я,да е маха това оттук?
Последно промяна от Бат Мирче-5кила на Сря Юни 18, 2008 11:12 pm, променено общо 1 път.
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

5кила написа:ко има некой свестен-целото да го изтрие-сигурен сьм,че чапара е дрьпнал,,а за мен е определено ФАКТ
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

5кила написа:ко има некой свестен-целото да го изтрие-сигурен сьм,че чапара е дрьпнал,за МИТЕВ да не говорим,а за мен е определено ФАКТ-да добавя-зеем се изпоизкараме(баш па ние) за бати глупостите и утре-извинения,тьпотии...я,да е маха това оттук?
Ей ....не те мислех за отстъпник/да не кажа п......а/ :mrgreen: :mrgreen: :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”