Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Колата за риба
Модератор: dantho.mihov
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
Колата за риба
да почна отдалече,значи преди време баща ми работеше във ВАЗ-толиати ЛАДА тоест,преди 3 месеца се обадиха негови познати от там и ето какво предложиха
казва се ТИГЪР и било само 25000лв-с баща ми имаме спастени около 22 та си мисля да тегля един кредит и да го взема тоес до месец и на луната отивам за риба!иначе с тая Астра дето сега я влачим не става.ако искате мога да дам по-подробни данни за колата

Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
-
- новобранец
Re: Колата за риба
Дай да я видим що за стока е.toxin34 написа:ако искате мога да дам по-подробни данни за колата

-
- фен клуб-скобар
На външен вид, изглежда много яка.Да не го срещнеш това на пътя при ПТП
.

- Димо Генчев
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Ето, ама трябва да знаете руски.
http://www.zr.ru/articles/38126
Навремето много съм чел за всякакви такива.
http://www.zr.ru/articles/38126
Навремето много съм чел за всякакви такива.
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
- краси12345678
- ще става разбирач
Колега,а имаш ли си на представа,че това ще гори поне 15 на сто,но и толкова няма да е ще е доста повече.Цените на горивото растат,та да го имаш впредвид.Поддръжката за такъв бивол също ще е скъпа.Пък и колата е руска,което не я прави лоша,но...25 бона малко много.
Ако ти трябва рибарска кола с която да ходиш само за риба,а не да я лангъркаш в ежедневието една Нива втора ръка или някой Голф Кънтри ще ти свърши работа.
Поздрави!
Ако ти трябва рибарска кола с която да ходиш само за риба,а не да я лангъркаш в ежедневието една Нива втора ръка или някой Голф Кънтри ще ти свърши работа.
Поздрави!
Honda-CBR-919-FIRE BLADE
Пали гумите,не душата си!
BURN RUBBER NOT YOUR SOUL...!
Пали гумите,не душата си!
BURN RUBBER NOT YOUR SOUL...!
-
- разбира нещата
Абе то и аз съм изправен пред дилема какъв джип да си взема, дали хонда cr-v или сузуки гранд витара ако някой има някакви впечатления моля да сподели!
Много ги накъсвам... кордите!
Колега, прегледай тази тема - има инфо за всички модели с плюсове и минуси. Голямшка е, но не се купува всеки ден джип, нали!kamen написа:Абе то и аз съм изправен пред дилема какъв джип да си взема, дали хонда cr-v или сузуки гранд витара ако някой има някакви впечатления моля да сподели!
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 01#p123823
Руската машина си е руска - гори повечко от нормалното, но при правилна експлоатация няма да те остави в най-неподходящия момент!
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

-
- разбира нещата
gogolisec написа:Колега, прегледай тази тема - има инфо за всички модели с плюсове и минуси. Голямшка е, но не се купува всеки ден джип, нали!kamen написа:Абе то и аз съм изправен пред дилема какъв джип да си взема, дали хонда cr-v или сузуки гранд витара ако някой има някакви впечатления моля да сподели!
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... bc#p123823
Руската машина си е руска - гори повечко от нормалното, но при правилна експлоатация няма да те остави в най-неподходящия момент!

Много ги накъсвам... кордите!
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Служебната е НИВА 4Х4 къса база,гори 8/100,ако я търкаляш по черните пътища отива до 10.За сега я бива,но все пак е нова.Ще я видим по-нататък.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
около 15 000 е нивата-ако искаш и хидравлика на волана(забележете-за ЕКСТРА се води
)-още 2000...а тия с уазките-май само вьв Варна имат представителство-разглеждах ги преди година-верно вадят стойка,даже нещо за климатик се намекваше
бе виж кво-каквото и да си вземеш-все ще се преебеш..по един или друг начин-на мен колата ми гьлта повече от детето.факт.

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- КИРО
- Обратна връзка:
5-тица,наистина е с хидравлика,даже и климатик има,но не и знам цената.Климатика се държи ОК за сега.Малко с теслата пак е правен,но там си ги знаем.И CD SONY си има.
руски ХАМЪР-2 направо си е кражба тоя джип даже са откраднали и единицата
е немогат да направат кола тия и това си е

Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
- GODzillata
kamen написа:Абе то и аз съм изправен пред дилема какъв джип да си взема, дали хонда cr-v или сузуки гранд витара ако някой има някакви впечатления моля да сподели!
Витарата!
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...