Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Онзи ден ходих и падна голяма сеч на ей тия :

И нали съм добър по душа пък и в риболова последва това:

Имаще и по яки ,но бяха на голяма дистанция и не успях да заметна чак до там!

Та за тази седмица ми стига,когато реша пак ще ида ,но на проверени места които дават поне по някоя добра риба от време на време!Това е от мен за сега и дано няма други каръци като мен!!!!

И нали съм добър по душа пък и в риболова последва това:

Имаще и по яки ,но бяха на голяма дистанция и не успях да заметна чак до там!

Та за тази седмица ми стига,когато реша пак ще ида ,но на проверени места които дават поне по някоя добра риба от време на време!Това е от мен за сега и дано няма други каръци като мен!!!!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
ceslav,
Иначе добре, нали не е без нищо.
Къде е тази справеливост? За тебе има- и то сеч... за други няма...И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Иначе добре, нали не е без нищо.
"sestrata" колкото пъти съм ходил там с един приятел не сме имали капо поне 2 килограмов шаран се хваща, само веднаж се върнахме капо когато отървахме един бая голям амур койти беше около 6-7 килограма, но бяхме забравили кепа,а брега е висок... хора вадят на това място по 6 килограмови шарани. За тая година не съм сигурен как са нещата, понеже със западна кола трудно би влязъл човек... има много клони по пътя и боята става на ....
Въпросът ми беше съвсем конкретен. Колко?teleskopa написа:"sestrata" колкото пъти съм ходил там с един приятел не сме имали капо поне 2 килограмов шаран се хваща, само веднаж се върнахме капо когато отървахме един бая голям амур койти беше около 6-7 килограма, но бяхме забравили кепа,а брега е висок... хора вадят на това място по 6 килограмови шарани. За тая година не съм сигурен как са нещата, понеже със западна кола трудно би влязъл човек... има много клони по пътя и боята става на ....
Хайде по-лесно ще те питам. Ти лично, колко пъти беше миналата година там и колко шарана и амура хвана?
-
- сериозен играч
Лично аз съм бил три пъти там, последно беше малко преди забраната, капотирах ме се там, и се преместихме на Нисово, за да се отсрамим поне
Ама съм чувалл че там е давало преди няколко години доста риба.

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Аз лично нищо не съм водил защото съм карък и ходих с по 1 пръчка, а хората с по 5
а и съм ходил около 2 3 пъти там защото е много забутано

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
nick71 написа:...Ама съм чувалл че там е давало преди няколко години доста риба.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- сериозен играч
GODzillata написа:nick71 написа:...Ама съм чувалл че там е давало преди няколко години доста риба....ъъъ...и аз така - чувал съм, че преди е-хееее, мнооооого години, е имало и мноооого риба.
![]()
ХАХАХАХА то това и аз съм го чувал, ама май е било преди мноооооого мнооого години май

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
-
- научил се да хвърля
Така или иначе рибата не върви по Дунав, та да ви разкажа за моя излет. Аз и с още 2 момчета направихме 5 дневен излет на реката на Нова Черна. Бях много подготвен- имахме всякаква стръв. През деня за шаран на малай, през нощта на попово прасе. Първата вечер няколко удара ако може да се каже така на прасетата, но нищо не се хващаше- знаех че са малки сомчета. На другия ден хванах 2 хубави таранки към 500 гр. и епезодично се хващаха платички- бях на 2-ри номер куки. След обяд удари и шаранче към 1.5 кг., което ми даде надежда за следващите дни. През нощта пак удари, но извадихме сомче около 20 см.- как захапа кука 3 нули не знам. Следващите дни нямаше никакъв сериозен удар, няма шаран, няма нищо. Пак една голяма таранка и така. Успях да хвана едно попче понеже ги нямаше и тях и на дъно се хвана една бяла рибка към 35 см. - съжалявам ама беше не успях да я спася- беше глътнала чак с стомаха. Иначе вечер на ампула имаше много платика на плувка дори и без захранване, но не ми се занимаваше с тях. И така си останахме само с невероятно красивите залези и изгреви на реката, скарата и бирата. Надявам се рибата да тръгне, но не знам кога.
Ето изгрев на Дунав

Залез

Други красоти и променливо и дъждовно време

Това е вси4ко от мен.Риби не съм снимал, все пак бях там за 5+. За първи път качвам снимки, ако нещо се обърка помагайте, снимките са в галерията.
Ето изгрев на Дунав

Залез

Това е вси4ко от мен.Риби не съм снимал, все пак бях там за 5+. За първи път качвам снимки, ако нещо се обърка помагайте, снимките са в галерията.
Да уважаваме природата, за да ни уважава и тя !!!
-
- научил се да хвърля
Еми обърка се, ако някой може да ги качи в реален размер 

- Zen
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ето ги, надявам се да са както искаш
Ето изгрев на Дунав

Залез

Ето изгрев на Дунав

Залез

-
- научил се да хвърля
Благодаря!!! Надявам се да ви харесат снимките
Hello zdravko82,
Дойде 1 юни, идва и 22 - началото на лятото, и се чудех къде се загуби.
Добро излетче сте направили, да ловиш 5 дена нонстоп подред, е сериозна
работа.Тогава наистина си казва Ще или Не ще.
И тука подобна радост - ходих много често,понякога по 3 дена подред,стоях
по цял ден и почти нищо.На всякаква стръв,с различни чалъми, с добри според мене
монтажи.Но щом и попче за цял ден не може да се улови, при положение,че на същите
места се вадеха попчета на всяка 1 минута - коментара е излишен.
При последното ходене преди 2-3 дена набързо си събрах въдиците, щото мръкна и
комарите нападнаха, и днес рекох пак да направя нови монтажи и какво да видя- на плетеното се насъбрал някакъв мъх на топки на топки -със зор го махнах.Още там на реката при ваденето се събираше на върха при последния водач и блокираше макарата.
При вас имаше ли такова нещо ?
Тука в местният печат предната седмица реваха за къпането в Дунав - йок недейте, щото е мръсна водата.Микробиологичните проби се ядвали, но физикохимичните не били добре - без да обясняват точно какво.
Та си викам да не би това да е, и да влияе на рибата..изхождайки от този мъх разтворен във водата.Докато е мокър и е на кордата -няма чистене.Като изсъхне едва тогава се чисти и то доста трудно.
..фантазирам си...
Дойде 1 юни, идва и 22 - началото на лятото, и се чудех къде се загуби.
Добро излетче сте направили, да ловиш 5 дена нонстоп подред, е сериозна
работа.Тогава наистина си казва Ще или Не ще.
И тука подобна радост - ходих много често,понякога по 3 дена подред,стоях
по цял ден и почти нищо.На всякаква стръв,с различни чалъми, с добри според мене
монтажи.Но щом и попче за цял ден не може да се улови, при положение,че на същите
места се вадеха попчета на всяка 1 минута - коментара е излишен.
При последното ходене преди 2-3 дена набързо си събрах въдиците, щото мръкна и
комарите нападнаха, и днес рекох пак да направя нови монтажи и какво да видя- на плетеното се насъбрал някакъв мъх на топки на топки -със зор го махнах.Още там на реката при ваденето се събираше на върха при последния водач и блокираше макарата.
При вас имаше ли такова нещо ?
Тука в местният печат предната седмица реваха за къпането в Дунав - йок недейте, щото е мръсна водата.Микробиологичните проби се ядвали, но физикохимичните не били добре - без да обясняват точно какво.
Та си викам да не би това да е, и да влияе на рибата..изхождайки от този мъх разтворен във водата.Докато е мокър и е на кордата -няма чистене.Като изсъхне едва тогава се чисти и то доста трудно.
..фантазирам си...
-
- вече хвърля и на тежко
Е Браво на Здравко, че е оцелял 5 дена от тези комари оттърване няма.
Доколкото до рибата неделята бях на транспортния музей от сутринта до 15ч. нямах и една уловена риба, имаше няколко удара, но все закачки и късане. Намразил съм го този Дунав.
Доколкото до рибата неделята бях на транспортния музей от сутринта до 15ч. нямах и една уловена риба, имаше няколко удара, но все закачки и късане. Намразил съм го този Дунав.
Колкото обичаме, толкова и мразим пороците си.