Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Яз. Лобош
Модератор: sapuna
Яз. Лобош
Здравейте колеги, имате ли някаква информация за язовир Лобош.Мисля утре да си почина малко от работа,та реших да отида за риба. Имам информация, че излизат добри кленове на бластиерите до летището, но като че ли ми се ходи на хубав язовир.Става въпрос за по-близките водоеми за риболов около София и се сетих за Лобош. Ако някой го е посещавал скоро нека сподели. Мерси колеги предварително.
НАСЛУКА!!!!!!
- Николай Неделков
- учете се от него
Re: Яз. Лобош
Доста каракуда гарнирана с някой друг лин . Място - залива при с.Радибош. Местата са рядкост поради многото водорасли ( което е нормално за там по това време на годината ) така , че тряба да отидеш много рано , по възможност най-късно 6:30
Хвърляй около водораслите на плувка на бял или на торен , но си захрани стабилно. Пиши какво си направил , ако ходиш там , че аз мисля вторник-сряда да отскоча да видя какво е положението 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Днес до обяд на Радибош около 7-8 кг каракуда.На торен на пружина.Следобяда на стената около 2 кг костур на рибе.Повечето е дребен около 15 см.Само че, за място на Радибош трябва да се отиде май кам 5:30.Каракудата всичката е в язовира,а костура всичкия вече се пържи.
Колега , стената не е ли забранена? Браво за хубавия риболов !zinkpower написа:Днес до обяд на Радибош около 7-8 кг каракуда.На торен на пружина.Следобяда на стената около 2 кг костур на рибе.Повечето е дребен около 15 см.Само че, за място на Радибош трябва да се отиде май кам 5:30.Каракудата всичката е в язовира,а костура всичкия вече се пържи.
На самата стена е забранено,но има удобни места на 15 метра от стената където е разрешено.