Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Евро Австрия и Швейцария
Модератор: dantho.mihov
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Евро Австрия и Швейцария
И мен ме е много яд за хърватите,ама не им е виновен само съдията,можеха да се опитат да я задаржат тая топка още 30-тина секунди.Много ме е яд.
- георги н.
- ще става разбирач
Абе се съм виждал късмет ама турчолята на това европейско ми разбиха всички престави. За трети път вадат късмет тия миФки .На полуфинала обаче мисла че е крайно време да им отупат шушоните.
Не можеш да очакваш полет на мисълта в този който е свикнал да пълзи .
На полуфинала няма да им се размине така.Ще ядат хурката

- Local
- учете се от него
Ши са блъснат в немския танк ...stoka написа:На полуфинала няма да им се размине така.Ще ядат хурката![]()

Клавиатура риба не лови!!!
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Турците вървят по пъя на Гърците от миналото европейско.
Полизовски казах ти, че от Роналдо няма да излезе имане.
Досега прогнозите ми, че Германците ще имат най-много отбелязани голове на това Европейско вървят по план.
Ха да видим нанатък.Дано напълнят кошницата на Турците.Нищо лично към тях,ама не ми се нрави играта им.
Очаквам и Италианците да бият Испанците.Те винаги трудно тръгват ,но накрая са на финал.
Полизовски казах ти, че от Роналдо няма да излезе имане.
Досега прогнозите ми, че Германците ще имат най-много отбелязани голове на това Европейско вървят по план.
Ха да видим нанатък.Дано напълнят кошницата на Турците.Нищо лично към тях,ама не ми се нрави играта им.
Очаквам и Италианците да бият Испанците.Те винаги трудно тръгват ,но накрая са на финал.

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Победа на Русия и мисля си , че заслужена.Очертават се интересни полуфинали
Днес ще наблюдаваме Испания - Италия.И аз смятам , че световните шампиони винаги тръгват слабо , но в последствие влизат в ритъм. 

TICA FAN
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Бях за Холандия,но добра игра на Руснаците,спор няма.Очертават се хитри полуфинали,и накрая май всичко отива при Италия и Германия,такъв финал си е класика,колкото и да не исках да е такъв.Както бяха казали-"Футболът е игра за 22-ма,от 90 минути редовно време,и накрая винаги печелят германците". 

Брех, какво става
Русия бие Холандия.
Да, играят добре ама...
Нищо сега съм за Италия.

Русия бие Холандия.

Да, играят добре ама...
Нищо сега съм за Италия.