Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Голямото бягство
-
- фен клуб-скобар
Голямото бягство
И седим си с колегата в класната стая.....гледаме се....
-Не ми се стои тука
-И на мен
-Аре за риба
-Бързо тръгваме докато не са ни видели
И отивам да придружа колегата да си вземе въдицата след това ходихме малко по магазините, купихме протеинови топчета и разни други работи, но след като си приготвях моя багаж една стърчаща кука от кутията ми се заби в ръката и тече доста кръв
направи ми идваше да
и

това е воблерът, за който влязох във водата до колене и го свалях от едно дърво. Този воблер е на колегата и стои от миналата година. За съжаление наличното задкормилно устройство на фотоапарата (колегата) не можа да ме снима

седнахме да си починем на сянка взехме си пуканки и ни хрумна една не толкова добра идея да ловим гълъби на тройка ( ееее то май е забранено с тройка
) и един чичка ни се скара защо тормозим "добичетата" направо се пукнахме от смях и ни държи 2 дена
http://vbox7.com/play:9c6bb348 ноооо шегата настранаа...
колегата си игра да пъха блесната в една бирена бутилка и като хвърли след това веднага хвана

чакаме си ние брат му на адаша и той ме бута хилейки се...обръщам се и гледам един тупан...седи там гледа ме и се клати смешно направо се скъсахме да се смеем

П.П. Извиняваме се за лошия пример, който даваме, но просто този ден станахме жертви на идиотщината
, простотията
и всякакви други подобни 
-Не ми се стои тука
-И на мен
-Аре за риба
-Бързо тръгваме докато не са ни видели

И отивам да придружа колегата да си вземе въдицата след това ходихме малко по магазините, купихме протеинови топчета и разни други работи, но след като си приготвях моя багаж една стърчаща кука от кутията ми се заби в ръката и тече доста кръв

това е воблерът, за който влязох във водата до колене и го свалях от едно дърво. Този воблер е на колегата и стои от миналата година. За съжаление наличното задкормилно устройство на фотоапарата (колегата) не можа да ме снима

седнахме да си починем на сянка взехме си пуканки и ни хрумна една не толкова добра идея да ловим гълъби на тройка ( ееее то май е забранено с тройка

колегата си игра да пъха блесната в една бирена бутилка и като хвърли след това веднага хвана

чакаме си ние брат му на адаша и той ме бута хилейки се...обръщам се и гледам един тупан...седи там гледа ме и се клати смешно направо се скъсахме да се смеем
П.П. Извиняваме се за лошия пример, който даваме, но просто този ден станахме жертви на идиотщината

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Голямото бягство
Излета ви е 6 от сякаде !
Браво
Браво

-
- фен клуб-скобар
Забравих да вмъкна и че когато адаша извади костура и аз се втурнах да ловя, един хвърля наляво друг надясно и близо до брега видяхме един кефал около 500-600 гр. гоняше блесната(така и не се уточни коя), но се пресякохме и му видяхме гърба след това. Ааааа също така изтормозихме и жабите 

- Ivan Hadgiev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
браво юнаци, гледам на едната тояга жълта корда и аз ползвам такава, много съм доволен, замятам на далече и не се усуква
- Ivan Hadgiev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
исках да кажа жълто-зелена, светлоотразителна
-
- сериозен играч
Аве пич, вие др. работа нямате ли си? Хилих се със глас като четях!Браво на вас-бягство от училище, ама за риба, а не някъде, дето ходят разните неориентирани олигофрени.Напомнихте ми за моите ученически години 

- Protos_Immortal
- ще става разбирач
На тва езерце в дружба има риба и доколкото знам там мрежи до сега не са пускали.
-
- ще става разбирач
браво аз пак вече запразних и сега ще трагвеам за риба цяло лято
-
- разбира нещата
И аз съм заклет ловец на жабите!vlado-fidera написа:Забравих да вмъкна и че когато адаша извади костура и аз се втурнах да ловя, един хвърля наляво друг надясно и близо до брега видяхме един кефал около 500-600 гр. гоняше блесната(така и не се уточни коя), но се пресякохме и му видяхме гърба след това. Ааааа също така изтормозихме и жабите

ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Евала този разказ ме впечатли. Само искам да попитам , за тои костур ли е бил целия този ужас който сте преживяли 

- krokibg
- учете се от него
И не само
Вий сте за трепане бе хаймани,викаше баща ми когато бягахме от училище и му крадяхме въдиците със приятели за да ходим по Марица
Ей,върнахте ме в детските ми години.Само дето гълъбите ги печахме ако хванем някой и друга бройка по таваните на блока

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Eвала момци ловили сте на кварталния...
А това за Голубите....имам слабост към тез животинчета един го гърбих преди две години че им връзваше кратата...избягвайте да ги закачате из квартала

А това за Голубите....имам слабост към тез животинчета един го гърбих преди две години че им връзваше кратата...избягвайте да ги закачате из квартала

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
мн готино излетче
Това е писано преди 2 месеца сиг го е забрайл одавна а по темата добър излетeminem94 написа:мн готино излетче

-
- фен клуб-скобар
Не съм забравил. Дадох на колегата да прочете темата и е решил да пише просто.MuTaKa написа:Това е писано преди 2 месеца сиг го е забрайл одавна а по темата добър излетeminem94 написа:мн готино излетче![]()
![]()
![]()
![]()
![]()