Дяволска река? (около моста на пътя Бургас-Царево)

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
POPOV
ще става разбирач
ще става разбирач

Дяволска река? (около моста на пътя Бургас-Царево)

Мнение от POPOV »

Колеги някой може ли да ми даде информация за Дявоска река около моста на главния път Бургас-Царево?
Интересувам се какъв тип риболов е най-подходящ за там?
Почитател съм на спининга, но ако няма какво да клъвне на него....мога да се преустроя на плувка или дъно (ако е по добре, каква линия, стръв и т.н). Но нямам абсолютно никаква информация за рибите които обитават тази река, иначе ще пообиколя въпросното място, но ще съм пеша и няма да мога да ходя много далече по реката. Чух че има морски кефалови риби основно. Има ли клен (речен кефал)? Други подходящи места в близост по реката?
Най-вече ме интересува на какъв риболов да заложа - спининга със 3-4 см воблери и средни и малки блесни с 0.18-0.20 влакно приложим ли е за морските кефалови риби и въобще за рибите там - гонят ли нещо изкуствено???
Благодаря предварително! Дори и най-малката информация ще ми е от полза.
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Дяволска река? (около моста на пътя Бургас-Царево)

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

колега гледам никой не ти е отговорил ,и аз мислих ,мислих,при толкова морски колеги ,а и не само ,ясно е че риба има и ще получиш повече информация там ,но да не знаеш че питаш за Приморско е това ме уби :shock: ,май си от там ,А?
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
POPOV
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от POPOV »

Е да, реката се влива при Приморско, но мястото за което питам е по нагоре по течението. Колега, нещо не ти разбрах поста.
IvanH
новобранец
новобранец

Мнение от IvanH »

На около 200 метра от моста, нагоре по реката, през есента хванах 3 шарана на тежко /капан кюспе и на царевица/. Шараните бяха между 1 и 2 кг, диваци. Имаха лек дъх на тиня.
Дано да съм ти полезен. Успех!
Аватар
gatyo
новобранец
новобранец

Мнение от gatyo »

шаран каракуда кефал морски слънчевки костенурки попчета търси си място далеч от пишман рибари за да е тихо иначе шаран йок плувка с царевица с мн малко захранка търпение едно от малкото места на което ще хванеш безплатен шаран
Аватар
gatyo
новобранец
новобранец

Мнение от gatyo »

изключително мирни риби местните са пренесли щуки от дюни кълвът само през зимата сега има мн дребосък
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Колега ,опитай на коричка хляб плътно до шавара.Подготви се със здраво влакно :idea: :wink:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Аватар
POPOV
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от POPOV »

Благодаря ви наистина много за информацията! Ще се съсредоточа върху 5-6 до 10 километра из района около Китен: най-близката е Караагач (реката непосредствено до Китен - дано има нещо в нея, поне на вид не е лоша) и Дяволска река под и над моста. Доколкото разбрах ще залагам основно на леко: удължена плувка с броеница-утежнение (като за бавно течение мисля че ще стане) и другото което ми препоръчаха е теглене на булдо с 1 м повод с блатен червей за морките кефалови риби. 0.18 влакно надявам се че е добре. Стават ли тези техники? Приемам всякакви предложения. Още веднъж благодаря!
Аватар
rino712
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rino712 »

Колеги, и аз там ще почивам-но никой не каза,дали са подходящи изк.примамки за Д.река.
Wild fur Schnuren!!!
kaloyan87

Мнение от kaloyan87 »

По-добре е да се ходи на Караагач,тъй като в момента кефала е луднал.Аз бях там миналата седмица и за около 5 часа хванах около 20 кефалчета до килограм!
Аватар
rino712
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rino712 »

Мерси Калояне,но би ли обяснил къде е това место,че аз под Б-с знам само Д.река и риб.селище на бургазлии,където вуйчо ми има риб.лодка. :wink:
Wild fur Schnuren!!!
lusienn
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

:arrow:
Последно промяна от lusienn на Сря Окт 13, 2010 10:03 pm, променено общо 1 път.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
snegk

Мнение от snegk »

lusienn написа:И двете реки -приморско -и китенн не стават за риба -помия -отврат-а на е са и на план -бях 10 дена с децата -в тоя раьон-нищо не ми хареса -в сезона клатенне здраво -нищо на среща -добре че имам авери та стана нещо като почивка основно плаж -през ден-сновях синнеморец -приморско-велека -само огледах-и не си заслужава да си губиш времмето -на месните фризерите са пълни с риба-дребенн сафрид-4-5-лв кило-вътре-50 броя -в кръчма-8 броя на-смърдящ фритьорник и бързаща кифла -сервитьорка -с топла бира -пак толко-плюс презренние в нейнните наивни очи за златнния принц :smt056 :smt117 Да внимавате на карулката на р каараггггач -с-радара чичко -полисай е много лошо настроенн особенно към не хора от София -маинна-ще ви тормози до като не му се пие и на него вода от реката-как се вика ден година храни-а на слука -от Искаро по убаво нема :drinkers:
Много хубави приказки,но почти нищо вярно.Винаги има студена бира навсякъде,прясно изпържена морска риба.Относно риболова,там има доста кефали и прилични шарани.Миналата седмица са извадени 3бр. шаран от 2 до 4кг.За чичко полицай,човека си върши работата.А това,че взимат рушвети,ще взимат като има кой да им дава,ако не,актчето и всичко е нормално.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
rino712
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rino712 »

Може някой да се разсърди,но Д.река вече си имала ново име-Дяволската смрад-даже хич не си цапах такъмите,но наблегнах си на релакса-морския.
Wild fur Schnuren!!!
lusienn

Мнение от lusienn »

:arrow:
Последно промяна от lusienn на Сря Окт 13, 2010 10:02 pm, променено общо 2 пъти.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”