Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

До моста на Китница и назад
Модератор: sapuna
- Ivan Hadgiev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
До моста на Китница и назад
Здравейте колеги,
срам и позор ...... министър Емел Етем да дойде чак от София да открие новият мост над река Арда до село Китница, а аз от Ардино да не мога да ида да го видя, та .... днес реших да се разходя до там, да го видя, пък и плувка да намокря, а може и рибка да хвана .....
речено сторено, всичко беше по план
ето и малко снимки да видите за какво иде реч
нулата на яз.Кърджали под Китница

река Арда гъмжи от скубари

ето го и новият мост, красив и величествен, дано дълги години да устоява на буйните води на реката

моята симетрия спрямо моста

въжената цигулка на която ще свири вятъра

двата подхода към мостовете откъм Китница

плаж, пикник и още нещо

ето го и старият мост

някой лети нагоре, .... черен щъркел

друг лети надолу

.... и не само той, има още смелчаги

чудя се трябваше ли реката да вземе поредната жертва за да разбере управата че наистина има нужда от този нов мост

ето го и проекта, парите не са много, но не са и малко, дано са похарчени по предназначението им

е, това е колеги, дано да ви харесаха фотосите, да ви кажа честно се узорих докато разбера фатката за качването им, admina трябва да помисли за по лесен начин, все пак сме рибари а не програмисти, но и с това се справяме
доколкото до риболова през днешния ми ден ще ви кажа че съм много доволен, от 06 ч. до 09 ч общо: 5 големи костура, 8 бабушки с приличен размер, 2 заблудени распера и 1 голяма каракуда, дребосъците не съм броил защото обратно в гьола да пораснат беше най добре за тях
срам и позор ...... министър Емел Етем да дойде чак от София да открие новият мост над река Арда до село Китница, а аз от Ардино да не мога да ида да го видя, та .... днес реших да се разходя до там, да го видя, пък и плувка да намокря, а може и рибка да хвана .....
речено сторено, всичко беше по план
ето и малко снимки да видите за какво иде реч
нулата на яз.Кърджали под Китница

река Арда гъмжи от скубари

ето го и новият мост, красив и величествен, дано дълги години да устоява на буйните води на реката

моята симетрия спрямо моста

въжената цигулка на която ще свири вятъра

двата подхода към мостовете откъм Китница

плаж, пикник и още нещо

ето го и старият мост

някой лети нагоре, .... черен щъркел

друг лети надолу

.... и не само той, има още смелчаги

чудя се трябваше ли реката да вземе поредната жертва за да разбере управата че наистина има нужда от този нов мост

ето го и проекта, парите не са много, но не са и малко, дано са похарчени по предназначението им

е, това е колеги, дано да ви харесаха фотосите, да ви кажа честно се узорих докато разбера фатката за качването им, admina трябва да помисли за по лесен начин, все пак сме рибари а не програмисти, но и с това се справяме
доколкото до риболова през днешния ми ден ще ви кажа че съм много доволен, от 06 ч. до 09 ч общо: 5 големи костура, 8 бабушки с приличен размер, 2 заблудени распера и 1 голяма каракуда, дребосъците не съм броил защото обратно в гьола да пораснат беше най добре за тях
Последно промяна от Ivan Hadgiev на Нед Юни 22, 2008 8:51 pm, променено общо 3 пъти.
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: До моста на Китница и назад
Голяма красота е на тоя язовир
2 пьти сьм ходил там,но е достатьчно да ми е един от любимите язовири.
Наздраве за моста,че си тьрся повод доде почне мача

2 пьти сьм ходил там,но е достатьчно да ми е един от любимите язовири.

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Хубава природа , хубави снимки.........Дано скоро да имам възможност да посетя този красив район
Успех, колега

Успех, колега

-
- ще става разбирач
браво страхотно е