Сафридът се показа

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
чечо71
новобранец
новобранец

Re: САФРИДА СЕ ПОКАЗА

Мнение от чечо71 »

В неделя с Академика обиколихме нос Калиакра и хванахме само 20-тина рибки.Нямаше го сафрида.
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

чечо71 написа:В неделя с Академика обиколихме нос Калиакра и хванахме само 20-тина рибки.Нямаше го сафрида.
Май слиза на юг.
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

Дай боже :prayer: :prayer: :prayer:
Аватар
baretata
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от baretata »

Утре сутрин смятам да влизам на Нои с гуменката за сафрид, някои да има инфо за там. Или пак на Траката, не сам влизал от 5 дни .
Пашата обича смелите.
Chenko93
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Chenko93 »

baretata написа:Утре сутрин смятам да влизам на Нои с гуменката за сафрид, някои да има инфо за там. Или пак на Траката, не сам влизал от 5 дни .
дай инфо
Изображение
Аватар
baretata
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от baretata »

Снощи бях на Ной, влязох с гуменката около 17.30, сафрида вървеше до около 18.40 след това умряла работа. Тук там по един по два. Краен резултат до 20.30 ---- 3 кила . Колкото толкова, друг път пак. Имаше колеги да хварлят от буната ама и при тях беше слабо.
Пашата обича смелите.
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Барета,нямаше ли вълна там,че като погледнах камерата на буната,доста се разливаше вълната.Затова се отказах да влизам.Пък и духаше североизточен,в залива няма къде да се скриеш при това положение.
Аватар
baretata
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от baretata »

Имаше ама беше мазна вълна, и на 50 метра навътре въобще не се усещаше. Аз сащо се подлагах с тази камера, ама отидох там около 15.40 4аса. Надух лодката наполовина и о ужас, забравил сам си пръчките у дома :evil: умрях от яд . Хаиде обратно до Каисиева градина и така.......Хаиде после недеи да псуваш.
Пашата обича смелите.
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Ами , ахаааа ,една вечер отидохме на моста на Морско око/вече го няма,на златните беше/,забравили сме чепаретата.Обратно до Възраждане,пак стана работата,ама като теб,а недей да псуваш.
Аватар
SILVESTER
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SILVESTER »

Инфо от петък-18.00-21.00
Място-пред Траката-трима човека-7кг зорлем
доста е намалял размера на рибите,и ми се струва че или се изнася,или основните пасажи вече са се изнесли.
Вече ми се струва че ще чакаме чернокопа,имам откъслечни сведения за единични екземпляри на мрежи.
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
Chenko93
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Chenko93 »

аз преди бях на нои преди няколко дни и мятаж от тетраполите за платарина само двапати ми удари но нищо не излезе със лодка изкарваха доста сафрид но до към 18,30 часа а тези които мятаха до мен за сафрид изкараха за няколко часа само по 10тина
Изображение
Аватар
gogo.ko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogo.ko »

ДЕРЗАЙТЕ :D :D :D :D Постоянството му е майката.
Аватар
turing
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от turing »

привет колеги, на 21.06. пред траката и евсиноград с лодката си даде много добре за разлика от брега.крайния резултат за деня с колегата беше по осем кила сафрид на калпак а аз праснах и два карагьоза. за първи път хващам карагьози и е голям кеф.тая риба скача над водата невероятно бре а и как оплете чипарето изпаднах в тих ужас.
на 22.06 влязахме пред ной към 9.00 часа но нищо и драснахме отново към траката.там селото голямо но слаба работа нищо общо с предния ден.към два взе да дига вълна и решихме да се върнем към ной. движехме се на среден ход че много плискаше и пред дружба ни наобиколиха стадо делфини.съжалявам че нямам апарат но скоро ще се променят нещата :mrgreen: тези животни са невероятни какви ли не пируети правиха, концерт изнесаха за нас и още две яхти съответно им хвърлихме по някоя риба от нашите и се разделихме.това си е страхотно изживяване поне за мен. пред ной имаше шес седем лодки но беше доста по слабо отколкото пред траката.към 19,00 часа излязахме с краен резултат 9 кг. общо и спомена от срещата с делфините.поздрави от мен и лека работна седмица.
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Наистина си е красота,когато делфините са около лодката.
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Вчера отново превзех на абордаж морето :oops: с гуменката пред Траката.Имаше зайко байко и разходих един колега из тихото да види как върви елдвигателчето,излязохме и зачакахме.Към 19 часа утихна и едни колеги със същата лодка влязаха,юрнахме се и ние след тях.Сори снимни няма,ама ако удавя фотото,кой днае кога ще си купя.И тъй до 20.30 направих показно на лодките наоколо 3 килца :oops: Естествено флуорото пак беше на мода.Газ към къщи,че бях на рожд. ден ,даже още не съм сапунисал лодката.Като излизах видях ,че и от тетраподите се вземаше добре ,по 3 -4 наведнъж.Айде който може да бега надвечер :rolleyes: :drinkers: :rolleyes: :drinkers:
А сега де? :roll:
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”