яз.Искър-Шипочанския

Модератори: bobopeli, sapuna

saksi
фен клуб-скобар

яз.Искър-Шипочанския

Мнение от saksi »

След малко уговорки с колегите ,аз и жената отидахме в 7часа на язовира,да търсим място.
На хубавото място в началото на залива (препоръчано от 5 кила) ни бяха изпреварили, с около два часа.Имаше една голяма компания от ,около 20 човека .
Почнахме да обикаляме и няма и няма място.Говоря за петък сутринта.
Тези от вас ,които познават залива,знаят ,че местата за плувка са в началото ,до 200-300м.След това е плиткаж.
Накрая намерихме едно място ,на около двеста метра след оградата и отцепихме периметъра.
Много подробно взех да ви обяснявам и ще стане утре :D .
Та се събрахме :5 кила ,Ивака, Чируза и новите попълнения :D Токсин и БФК.
Първия ден духаше доста вятър и ловихме предимно на дъно и фидер.Чак привечер ги зачесахме на плувка.
За втория ден да пишат другите ,аз почивах :D .
Вечерта мина.... тихо :D и задушевно :D . до 3 сутринта.
Общо взето не беше много силен риболов,едрите платики ги нямаше.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: яз.Искър-Шипочанския

Мнение от MITKO70 »

Така е Сакси ,едрите платики са спряли и по другите места,няма ги толкова масово.Евала поне сте направили и купона.С Ивака се видяхме в магазина на Кр.село преди да тръгне ,остана ли ,каза че може и в понеделник да се прибира.
п.с.Ние се качваме сряда-четвъртък за една седмица,но някъде около Сухото дере.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

saksi написа:За втория ден да пишат другите ,аз почивах :D .
Вечерта мина.... тихо :D и задушевно :D . до 3 сутринта.
За някои от нас втория ден започна в 5 сутринта. Рано сутринта се хванаха няколко риби, каракуди и платики смесено, но след час всчко спря :( Мястото беше захранено с около 20 Ивако-топки към 3 часа, в 5 хвърлих още няколко, но риби нямаше.
Най-упорит беше Ивака, дори към края на деня събра публика, очевидно платана, защото пляскаха при всяка фитка :lol:

П.П. Преди да си тръгна се появи изключително снажна и руса девойка с пържоли, куче и изключителен интерес към риболова.
Някой запозна ли се по-отблизо с нея??
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Светльо-toxin34 »

ами какво да ти кажа относно девойката и кучето:компанията на тази девойка разпъна въдиците си на едната пътека на другата пътека пазпънаха скарата та като се наложеше да се ходи до палатките ни се презкачахме като малоумни а и наизвадиха цапала.3-ден в неделя-ама куцо мноо куцо-на твоето място заседна един приятел на Ивака няколко платички една от които беше с доста прилични размери.А и мерси за ваглерчето върши работа-почти дабъл на дистанцията от тази с мойте.
ПП.като си тръгвахме с БФК събрахме траша-леле нали ни видя-в чувала дето го използвахме и аз и БФК влизаме целите,та един такъв чувал до горе а и остана още за Ивака че в бравото не остана място
Последно промяна от Светльо-toxin34 на Вто Юни 24, 2008 10:23 am, променено общо 2 пъти.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
bfk
новобранец
новобранец

Мнение от bfk »

Първо благодаря на всички за приатното искарване и за няколкото доста важни урока за монтажи и др които получих. Колегите описаха сичко само малко ще допалня че в неделя ние трагнахме кам обяд Ивака и неговия другар останаха незнам как е продалжил деня но до обед наистина беше много много куцо. рибата спря да се влиаее от захранката и си остана на по дълбокото. Приятеля на ивака извади на фидера 2 доста добри платики (поне по 1кл) и няколко като нашите които ловихме предния ден на мача но тои мяташе по на вътре.Та това е .

п.п. Благодаря на всички за приятното изкарване !!! :partyman: :supz: :partyman:
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Хубаво изкарване, много труден риболов обаче.

В неделя след обяд минах на дъно и извадих една едра платика и една едра каракуда.

Моя приятел се казва Божидар и упорстваше на мач и фидер. Малко преди да си тръгна започна да ги ломи. общо езето на всеки 2 минути риба. Размаза платиките, но аз бях много уморен и се прибрах.
Ще го питам за резултата :D

Сигурно ще дойде на Софийската среща в четвъртък. :lol:
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

Аз добре че не доидох къвто съм карък и толко нямаше да хванете :lol: :lol: :lol:
Някой да даде више инфо за таз среща че да доиде да попия по пиво с вас :D 8)
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Светльо-toxin34 »

ето и няколко снимки Изображение и още Изображение и малко природа Изображение и другия рибар Изображение
и каде бяхме Изображение
носихме 2 фотоапарата ама така се отплеснахме че се наложи да снимам с мобилката,а и се сетих чак когато останахме в намален състав
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”