воблери джако

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Публикувай отговор
Аватар
maznislav
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: воблери джако

Мнение от maznislav »

tomik написа:
Камбата написа:Гадничко е паднала боята,но ако не е деформиран и играе добре,немисля,че има голямо значение боята. :lol:
Не деформация няма никаква, нали това казвам, само боята. Проблема с играта идва като се намокри по-обилно и подгизне, тогава разваля и игра и започва да потъва и т.н.
Странно е това което виждам, но не и невъзможно :)
Все пак ръчната изработка по някога дава станни отклонения .. но това е по скоро твърде случайно изключение за тях отколкото закономерност :)
Имам около 30 броя и не са мръднали :)
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
tomik
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tomik »

Стара Видра написа:
tomik написа:Това е един воблер Джако. Той е само на един риболов и вижте какво стана с него. Как ще го коментирате, като до тук чета само хубави работи. Държа да отбележа, че това е модел ВИП, т.е. малко по-скъп от другите, баш двойно, или точно една десетачка. Мога да кажа, че нито е закачан някъде по дъното нито нещо подобно. Какво мислите Вие дали съм попаднал на някой наистина дефектен или .......
Дори и да е в теб вината за сегащното му състояние,настоявам да ми бъде върнат,а на теб напълно безплатно ще ти бъде даден нов такъв+един подарък по-твой избор,за компенсация....Немога да си обясня как може без удър да се случи такова нещо,но това са си мои размисли :idea:
Благодаря ти колега за това, което предлагаш. Да ти кажа аз този проблем го отдавам също на някакъв отделен случай, и да ти кажа вече съм си поръчал на Джако нови, и в момента сигурно ги изработва. Значи да ти кажа наистина не е удрян никъде воблера, защото бе използван на по-дълбоко място. Просто започна да се бели боята и лека полека се обели целият. Даже ако се вгледаш на снимката към опашката се вижда как е подпухнала боята. Явно точно от тази страна не е хванала добре боята.
Иначе аз също имам няколко воблери на Джако, и мога да кажа, че наистина играят много добре, и от всичките, които имам нито един не се нуждаеше от намеса с клещите, всички си плуват перфектно. Но да се надяваме, че това е единичен случай.
Ако все пак държиш мога да ти го изпратя този воблер за изследване в лабораторията и остановяване на причините за това. :D :D :D
Иначе ти благодаря за отношението и за ЕВРОПЕЙСКИЯ подход към клиентите на стоката, която предлагате, но ще се възползвам ако имам друг такъв случай. Не искам да те ангажирам излишно пък и да ти кажа само транспорта вече е доста скъп. Аз лично смятам, че с единичен случай няма как да правим крайни заключения.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:roll: Гледам аз и си разсъждавам, резката върви от началото да края.... Моето обяснение на ситуацията е, че е бил подложен дълго време на слънце и се е получило пропукване на слоя! то автомобилната боя се преебава та тази на воблерките ли :roll: не казвам, че колегата го е даржал върху кутията цял ден .... може и на някоя сланчева винрина зад стъклото в магазин да се е увредило :roll: и колегата Сампо имаше няква такава история с японски воблерки......... Абе малко дамски лак за нокти и пак е готов за бой :roll: Поздрав
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
tomik
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tomik »

AL KAPONE написа::roll: Гледам аз и си разсъждавам, резката върви от началото да края.... Моето обяснение на ситуацията е, че е бил подложен дълго време на слънце и се е получило пропукване на слоя! то автомобилната боя се преебава та тази на воблерките ли :roll: не казвам, че колегата го е даржал върху кутията цял ден .... може и на някоя сланчева винрина зад стъклото в магазин да се е увредило :roll: и колегата Сампо имаше няква такава история с японски воблерки......... Абе малко дамски лак за нокти и пак е готов за бой :roll: Поздрав
Това също не е защото си го поръчах направо от Джако, и ми дойде с куриер, така че варианта с витрината мисля, че няма как да стане, а за слънце по време на този риболов също не може да става дума, защото не го свалих от пръчката цял ден, много взимаше на него. :D :D Единствения вариант е някви зъби да са го съблекли, че много им харесва.
Аватар
maznislav
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от maznislav »

tomik написа: Това също не е защото си го поръчах направо от Джако, и ми дойде с куриер, така че варианта с витрината мисля, че няма как да стане, а за слънце по време на този риболов също не може да става дума, защото не го свалих от пръчката цял ден, много взимаше на него. :D :D Единствения вариант е някви зъби да са го съблекли, че много им харесва.
Колега .. аз нямам май само от този модел ... били споделил .. като градски ,какъв хищник търсиш на него и изобщо всичко свързано с точно този модел..
По принцип ловя с по-малки примамки , за това ще се радвам да споделиш директните си впечатления от него
на слука :)
tomik
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tomik »

maznislav написа:
tomik написа: Това също не е защото си го поръчах направо от Джако, и ми дойде с куриер, така че варианта с витрината мисля, че няма как да стане, а за слънце по време на този риболов също не може да става дума, защото не го свалих от пръчката цял ден, много взимаше на него. :D :D Единствения вариант е някви зъби да са го съблекли, че много им харесва.
Колега .. аз нямам май само от този модел ... били споделил .. като градски ,какъв хищник търсиш на него и изобщо всичко свързано с точно този модел..
По принцип ловя с по-малки примамки , за това ще се радвам да споделиш директните си впечатления от него
на слука :)
Ами купих си го предимно за бяла риба на тролинг. Не съм имал възможност да ходя и да хвърлям с него. Пък и опитът ми с него беше много кратък. Сега като ми дойдат новите, ще ги използвам малко повече и тогава ще мога да споделя впечатления. Иначе за този ден мога да кажа, както и по-горе, че играта наистина е добра.
luxorbg
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от luxorbg »

Абе какво се кахарите толкоз паднал му слоя паднал му.Нали знаеш една шупла да има и като се закачи за камък или нешо друго се бели .Нормални дефекти за производство всички марки имат дефектни не само воблери.Пример купуваш дъно Интел за 250 долара и хоп на втория ден капут ко стана дефектен кондензатор ааааааа :).Споко всичко се оправя.Важното е риба да има.БТВ днес ще пробвам пак воблерите Джако по Марица дано имам късмет.Миналия път не си бях избрал подходящите места , този път ще има поправка.Ще пиша за резултата.
jorko 18
новобранец
новобранец

Мнение от jorko 18 »

колеги вчера ми се случи нещо което нямам обяснение.5 поредни гонения от кефал до брега
но не взе идимпат поне.и.следва воблерчето до брега и се враща в дълбокото.
Аватар
Стара Видра
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Стара Видра »

tomik написа:само транспорта вече е доста скъп
Проблема се решава моментално,подменя ти се воблера,подаряваме ти един по-твой избор за компенсация и ти ги изпращаме на наша сметка!!!
jorko 18
новобранец
новобранец

Мнение от jorko 18 »

иначе на воблерчето имам само два удара.и има мн.яка игра.може в
мен да е грешката.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Уеуеееееееееееее :shock: Човек да ви не упущи за има нема двайсе дена и гуе що стаа :shock: Прочетох сал неколко мнения и за ся слагам ключ на темата та утре да си я допрочета преди да зимам гумата :evil: Тъй за алъш вериш си има подфорум :idea: :idea: :idea: Когато некой пита нещо му се отговаря а не се водат спорове от кой е по-добре да се купи туй нящо :idea: :idea: :idea: Коги има интерес от официална продажба на нещо през форума чиляк требва се обърне първо къмто Фиксо и тъй :idea: :idea: :idea:

КЛЮЧ !!!
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

ЕииииииииииЙ ногу убави гумички съм си донесъл :lol: :twisted: :twisted: :twisted:

Ся уеко разчистената темичка вече е отключена :D
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
maznislav
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от maznislav »

Благодарим славни ни "чистачо" :)
Време беше .. липсва ше ни на еко акцията :)
Ето последната ми рибка на Джакото
Изображение
43 см близо килце :)
За съжаление кефала беше адски неактивен :( и не гонеше , но СПАСИТЕЛЯ на КАПОТО отново свърши своята работа :)
waldy
новобранец
новобранец

Мнение от waldy »

Извинявам се, но къде мога да открия воблери "Джако" във Варна.
Благодаря :)
Аватар
maznislav
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от maznislav »

waldy написа:Извинявам се, но къде мога да открия воблери "Джако" във Варна.
Благодаря :)
май във варна още ги няма ...
Но можеж да ги поръчаш през интернет :)
http://wobblers-bg.com/products.php
:)
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”