Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

воблери джако
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: воблери джако
Странно е това което виждам, но не и невъзможноtomik написа:Не деформация няма никаква, нали това казвам, само боята. Проблема с играта идва като се намокри по-обилно и подгизне, тогава разваля и игра и започва да потъва и т.н.Камбата написа:Гадничко е паднала боята,но ако не е деформиран и играе добре,немисля,че има голямо значение боята.

Все пак ръчната изработка по някога дава станни отклонения .. но това е по скоро твърде случайно изключение за тях отколкото закономерност

Имам около 30 броя и не са мръднали

Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
-
- вече хвърля и на тежко
Благодаря ти колега за това, което предлагаш. Да ти кажа аз този проблем го отдавам също на някакъв отделен случай, и да ти кажа вече съм си поръчал на Джако нови, и в момента сигурно ги изработва. Значи да ти кажа наистина не е удрян никъде воблера, защото бе използван на по-дълбоко място. Просто започна да се бели боята и лека полека се обели целият. Даже ако се вгледаш на снимката към опашката се вижда как е подпухнала боята. Явно точно от тази страна не е хванала добре боята.Стара Видра написа:Дори и да е в теб вината за сегащното му състояние,настоявам да ми бъде върнат,а на теб напълно безплатно ще ти бъде даден нов такъв+един подарък по-твой избор,за компенсация....Немога да си обясня как може без удър да се случи такова нещо,но това са си мои размислиtomik написа:Това е един воблер Джако. Той е само на един риболов и вижте какво стана с него. Как ще го коментирате, като до тук чета само хубави работи. Държа да отбележа, че това е модел ВИП, т.е. малко по-скъп от другите, баш двойно, или точно една десетачка. Мога да кажа, че нито е закачан някъде по дъното нито нещо подобно. Какво мислите Вие дали съм попаднал на някой наистина дефектен или .......
Иначе аз също имам няколко воблери на Джако, и мога да кажа, че наистина играят много добре, и от всичките, които имам нито един не се нуждаеше от намеса с клещите, всички си плуват перфектно. Но да се надяваме, че това е единичен случай.
Ако все пак държиш мога да ти го изпратя този воблер за изследване в лабораторията и остановяване на причините за това.

Иначе ти благодаря за отношението и за ЕВРОПЕЙСКИЯ подход към клиентите на стоката, която предлагате, но ще се възползвам ако имам друг такъв случай. Не искам да те ангажирам излишно пък и да ти кажа само транспорта вече е доста скъп. Аз лично смятам, че с единичен случай няма как да правим крайни заключения.
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- вече хвърля и на тежко
Това също не е защото си го поръчах направо от Джако, и ми дойде с куриер, така че варианта с витрината мисля, че няма как да стане, а за слънце по време на този риболов също не може да става дума, защото не го свалих от пръчката цял ден, много взимаше на него.AL KAPONE написа:Гледам аз и си разсъждавам, резката върви от началото да края.... Моето обяснение на ситуацията е, че е бил подложен дълго време на слънце и се е получило пропукване на слоя! то автомобилната боя се преебава та тази на воблерките ли
не казвам, че колегата го е даржал върху кутията цял ден .... може и на някоя сланчева винрина зад стъклото в магазин да се е увредило
и колегата Сампо имаше няква такава история с японски воблерки......... Абе малко дамски лак за нокти и пак е готов за бой
Поздрав

- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Колега .. аз нямам май само от този модел ... били споделил .. като градски ,какъв хищник търсиш на него и изобщо всичко свързано с точно този модел..tomik написа: Това също не е защото си го поръчах направо от Джако, и ми дойде с куриер, така че варианта с витрината мисля, че няма как да стане, а за слънце по време на този риболов също не може да става дума, защото не го свалих от пръчката цял ден, много взимаше на него.![]()
Единствения вариант е някви зъби да са го съблекли, че много им харесва.
По принцип ловя с по-малки примамки , за това ще се радвам да споделиш директните си впечатления от него
на слука

-
- вече хвърля и на тежко
Ами купих си го предимно за бяла риба на тролинг. Не съм имал възможност да ходя и да хвърлям с него. Пък и опитът ми с него беше много кратък. Сега като ми дойдат новите, ще ги използвам малко повече и тогава ще мога да споделя впечатления. Иначе за този ден мога да кажа, както и по-горе, че играта наистина е добра.maznislav написа:Колега .. аз нямам май само от този модел ... били споделил .. като градски ,какъв хищник търсиш на него и изобщо всичко свързано с точно този модел..tomik написа: Това също не е защото си го поръчах направо от Джако, и ми дойде с куриер, така че варианта с витрината мисля, че няма как да стане, а за слънце по време на този риболов също не може да става дума, защото не го свалих от пръчката цял ден, много взимаше на него.![]()
Единствения вариант е някви зъби да са го съблекли, че много им харесва.
По принцип ловя с по-малки примамки , за това ще се радвам да споделиш директните си впечатления от него
на слука
-
- научил се да хвърля
Абе какво се кахарите толкоз паднал му слоя паднал му.Нали знаеш една шупла да има и като се закачи за камък или нешо друго се бели .Нормални дефекти за производство всички марки имат дефектни не само воблери.Пример купуваш дъно Интел за 250 долара и хоп на втория ден капут ко стана дефектен кондензатор ааааааа
.Споко всичко се оправя.Важното е риба да има.БТВ днес ще пробвам пак воблерите Джако по Марица дано имам късмет.Миналия път не си бях избрал подходящите места , този път ще има поправка.Ще пиша за резултата.

колеги вчера ми се случи нещо което нямам обяснение.5 поредни гонения от кефал до брега
но не взе идимпат поне.и.следва воблерчето до брега и се враща в дълбокото.
но не взе идимпат поне.и.следва воблерчето до брега и се враща в дълбокото.
- Стара Видра
- ще става разбирач
Проблема се решава моментално,подменя ти се воблера,подаряваме ти един по-твой избор за компенсация и ти ги изпращаме на наша сметка!!!tomik написа:само транспорта вече е доста скъп
иначе на воблерчето имам само два удара.и има мн.яка игра.може в
мен да е грешката.
мен да е грешката.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Уеуеееееееееееее
Човек да ви не упущи за има нема двайсе дена и гуе що стаа
Прочетох сал неколко мнения и за ся слагам ключ на темата та утре да си я допрочета преди да зимам гумата
Тъй за алъш вериш си има подфорум
Когато некой пита нещо му се отговаря а не се водат спорове от кой е по-добре да се купи туй нящо
Коги има интерес от официална продажба на нещо през форума чиляк требва се обърне първо къмто Фиксо и тъй
КЛЮЧ !!!

КЛЮЧ !!!
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
ЕииииииииииЙ ногу убави гумички съм си донесъл
Ся уеко разчистената темичка вече е отключена

Ся уеко разчистената темичка вече е отключена

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Благодарим славни ни "чистачо" 
Време беше .. липсва ше ни на еко акцията
Ето последната ми рибка на Джакото

43 см близо килце
За съжаление кефала беше адски неактивен
и не гонеше , но СПАСИТЕЛЯ на КАПОТО отново свърши своята работа 

Време беше .. липсва ше ни на еко акцията

Ето последната ми рибка на Джакото

43 см близо килце

За съжаление кефала беше адски неактивен

Извинявам се, но къде мога да открия воблери "Джако" във Варна.
Благодаря
Благодаря

- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
май във варна още ги няма ...waldy написа:Извинявам се, но къде мога да открия воблери "Джако" във Варна.
Благодаря
Но можеж да ги поръчаш през интернет

http://wobblers-bg.com/products.php