Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Колата за риба
Модератор: dantho.mihov
-
- сериозен играч
Re: Колата за риба
http://212.116.134.120/jeep/Honda%20CR-V.htmlkamen написа:Абе то и аз съм изправен пред дилема какъв джип да си взема, дали хонда cr-v или сузуки гранд витара ако някой има някакви впечатления моля да сподели!
http://212.116.134.120/jeep/Suzuki%20Gr ... itara.html
Каквото и да избереш да ти е на късмет.

-
- разбира нещата
Аз съм се спрял на ИСУЗУ пикап., намират се на доста сносна цена. Според мои познати от Англия можеш да го докараш на доста сносна цена (до 2000лв) е ще буде с десен волан но пъкще го водя само за риба не в Женева на изложение

- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
колега къф е тоя пикап- то само докарването от Острова е поне 1000лв... За 2000 ЛИРИ /от врата до врата/ по може да докараш нещо в движение... и пак ще е зверски изгнил...BZI написа:Аз съм се спрял на ИСУЗУ пикап., намират се на доста сносна цена. Според мои познати от Англия можеш да го докараш на доста сносна цена (до 2000лв) е ще буде с десен волан но пъкще го водя само за риба не в Женева на изложение![]()
![]()
Голяма грешка е и да се купи нов модел руска кола... правят ги по няколко месеца, най-много година и ги спират... постоянно им доизкусуряват нещо и все не са в час...
за 25 000лв може да се вземе много добър джип втора употреба - нов изключено !
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Тедо написа:за 25 000лв може да се вземе много добър джип втора употреба - нов изключено !

По-добре стар джип (японец или кореец), отколкото нов руски.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
аз си джиткам със баничарката и нямам никакви дертове,кефти спалня, кефти багаж, само няма 4+4 ама несам закъсвал до сега.

-
- разбира нещата
HAZART написа:http://212.116.134.120/jeep/Honda%20CR-V.htmlkamen написа:Абе то и аз съм изправен пред дилема какъв джип да си взема, дали хонда cr-v или сузуки гранд витара ако някой има някакви впечатления моля да сподели!
http://212.116.134.120/jeep/Suzuki%20Gr ... itara.html
Каквото и да избереш да ти е на късмет.
Хазарт благодаря ти за изключително изчерпателната информация и аз доста се рових,но толкова много на едно място не намерих! Годзила благодаря и на теб за изказаното мнение да се надяваме,че с него ще дойда на дунава

Много ги накъсвам... кордите!
- GODzillata
Приятелю, добре си дошъл и без джип!kamen написа:...да се надяваме,че с него ще дойда на дунава![]()

Това е твоят сайт ---> http://forum.offroad-bulgaria.com
Преди да купя моята Жипка, бях наизустил темите там.

-
- вече хвърля и на тежко
Както винаги прав!GODzillata написа:Приятелю, добре си дошъл и без джип!kamen написа:...да се надяваме,че с него ще дойда на дунава![]()
![]()
![]()
Преди да купя моята Жипка, бях наизустил темите там.Има много полезна информация!

All we are is dust in the wind...
-
- разбира нещата
Да ти кажа ако се разочаровам от Овчарица като нищо ще отскоча до Видин, а що се отнася до сайта и аз доста се рових в него ама не можах пак да реша кой от двата и накрая ще поръчам на едно приятелче което внася коли да отиде и да вземе един, без значение хонда или сузуки, а да гледа да е технически и външно добре, така и аз ще се изненадам като го докара!GODzillata написа:Приятелю, добре си дошъл и без джип!kamen написа:...да се надяваме,че с него ще дойда на дунава![]()
![]()
![]()
Преди да купя моята Жипка, бях наизустил темите там.Има много полезна информация!
Много ги накъсвам... кордите!
-
- разбира нещата
Kолега един приятел си докара такъв пикап, със смяната на волана му легна 3200. Двигател 2.3 ТД. без майтап. Докара си и вектра 99г. , която със смяната на волана излезе 2600лв.колега къф е тоя пикап- то само докарването от Острова е поне 1000лв... За 2000 ЛИРИ /от врата до врата/ по може да докараш нещо в движение... и пак ще е зверски изгнил...

- GODzillata
Хахаха...аз пък съм разочарован от Дунава и тъкмо стягах багажа за Овчарица.kamen написа:Да ти кажа ако се разочаровам от Овчарица като нищо ще отскоча до Видин, а що се отнася до сайта и аз доста се рових в него ама не можах пак да реша кой от двата

Не следиш ли темата за Дунава? Никой никъде нищо не хваща.

А джип за к'во ти е? Отговорът на този въпрос ще те насочи и към правилния избор.

- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ако са такива цените, внасяйте и продавайте със 100% горница...BZI написа:Kолега един приятел си докара такъв пикап, със смяната на волана му легна 3200. Двигател 2.3 ТД. без майтап. Докара си и вектра 99г. , която със смяната на волана излезе 2600лв.колега къф е тоя пикап- то само докарването от Острова е поне 1000лв... За 2000 ЛИРИ /от врата до врата/ по може да докараш нещо в движение... и пак ще е зверски изгнил...
- GODzillata
Камене, продава се някаква Витарка, къса база, на 115К км., сервизна книжка и т.н., за 5 500, ама явно 500 са за пазарлъка.
Ако те интересува, мога да проверя? Виж тук - снимки и инфо
Ако те интересува, мога да проверя? Виж тук - снимки и инфо

- Светльо-toxin34
- разбира нещата
за какво ми е този джип,ли?ами като го натоваря с палатката,въдиците,столове,маси,спални чували,двигател,генератор,хладилник сложа и колесара с лодката(някои от нещата се само в проект),ако съм на лов и с пушките да мога да минавам от там откъдето искам,а не да маам пеши с целия багаж до мястото където ще лагерувам.да мога зимата да си стигам до вилата а не да газя преспи по 1 метър,когато искам да отида за гъби на място пожалено от местните и приходящи "индианци" да има с какво.като доиде зимата и както винаги общината е изненадана от снега като тази година на 2-3 януари(да не вярвяш сняг през януари)да не ми пука какви са пътищата в нашата мила родна страна.Е те затова ми трябва този джип.Мощен,сравнително евтин за нов,с минимално електроника която може да изпуши,ефтини части,да изброявам ли още?
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа