Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

щука до оризово
Модератор: sapuna
щука до оризово
колеги,търся водоем до Оризово,бивша резиденция на Живков кадето имало доста щука.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
не знам дали стажа вупрос за сустото Оризово за което се сестамна краиа на магистрала Тракиа преди Чирпан
Штука има наистина но арендатора ее мн0го алЧен 6 лж. за кило иска
ходил сум преди ниаколко години имасхе много добри риби
нормално излизаха мезду 2-3 килограможи като наи голиамата ми от там бесе 6 кг.
sorry за неразбраното писане но клажиатурата ми ниама BG
Штука има наистина но арендатора ее мн0го алЧен 6 лж. за кило иска
ходил сум преди ниаколко години имасхе много добри риби
нормално излизаха мезду 2-3 килограможи като наи голиамата ми от там бесе 6 кг.
sorry за неразбраното писане но клажиатурата ми ниама BG
Re: щука до оризово
[quote="щуков"]колеги,търся водоем до Оризово,бивша резиденция на Живков кадето имало доста щука.Става вьпрос за Оризово на края на магистралата,водоемьт бил мн.красив,рибата не се плаща на кило,а само някаква такса.За този водоем спомена Cecoribarq преди време в:Каде кьлве в момента?/quote]
- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
На Оризово сам хадил над 30 пъти.Там миналата година водоема беше изпуснат на цяло и беше зарибен с еднолетен хатан. Има и щука но тя е аколо килограм но за размрите на язовира е доста малко. 6 лв такса Харана 3 щука 6 и сом 7.Имахе и друг водоем които там беше доста известен с своите големи щуки но тави есен беше изпуснат от Ал4ния арендатор за да не ходят рибари там.Имахе щуки по 15 килограма
Дракон,кои са тези канали?Нищо не ти разбирам,но блогодаря за поканата.Аз сам от София,но това не е проблем.Само ми даи инфо.за водоеми богати на щука,достапни по суша и по възможност с красива природа.DrAkoN написа:Mi oks) Az sam ot Sz am tova ne e dale4e :O) 6te idem na orovskite qmi tam ima dosta
)