Колко килограма е била най голямата риба която сте хващали!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

от 1 до 3кг
64
36%
от 3 до 5кг
36
20%
от 5 до 10кг
33
19%
от 10 до 15кг
14
8%
от 15 до 20кг
5
3%
от 20 до 30кг
6
3%
над 30 кг
20
11%

Общо гласове: 178

www.***.com
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от www.***.com »

Тоя сом съм го гледал по телевизията :wink:
ХВАНИ, СНИМАЙ И ПУСНИ!!!
korab
новобранец
новобранец

Мнение от korab »

Колко килограма е била най голямата риба която сте хващали!!!
Аватар
ribaria1
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribaria1 »

АБЕ КОЛЕГА НЕ МИ СЕ ВЯРВА ВЕРОНИКА ДА КЛЪВНЕ НА ЦАРЕВИЦА
КОЛКОТО ДО ГОЛЯМАТА МИ РИБА-14 КГ. ШАРАНЧЕ
ЖАЛНА ВИ МАЙКА-РИБИИИ....
Аватар
legion
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от legion »

Темата не е зададена като хората.Не е важното коя е най-голямата риба която сме хващали,а коя е най-голямата която сме изпапали(уловена от нас разбира се на безплатен водоем :wink: ) :!: :!: :!:
Щото като и махнеш главата и червата лесно можеш да прескочиш от една категория в друга пък и неизядена риба не се броиии 8) :P 8)
Дай на човек една риба и той ще яде един ден. Научи го да лови риба и той винаги ще има храна.Изображение
Аватар
legion
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от legion »

Изключения се правят ако рибата е уловена на платен водоем с много зор и след това е била сготвена от майстор (готвач)-рибар.Но пак ще трябва да се намалят 10-20% от теглото на рибата защото е била ловена в аквариум
Дай на човек една риба и той ще яде един ден. Научи го да лови риба и той винаги ще има храна.Изображение
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Легион много ама наистина много се лъжеш че платените водоеми са аквариуми повечето ги мрежат всеки ден и рибата е не повече от в неплатените а мога да те заведа на язовир ПЛАТЕН където има хубави големи риби обаче нямаш представа колко е трудно да хванеш имам повече от 30 часа на този язовир и не съм извадил нито една хубава риба кви 30 и само веднъх съм виждал колега да вади !

А съм ходил на неплатени къдети си излиза редовно костурче таранчици стабилни шарани по рядко но не толкова колкото но тоя язовир за който ти казвам даже утре пак отивам на него много съм надъхан да хвана стойностна риба там !
Аватар
legion
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от legion »

Не искам да отказвам никой от платените водоеми или да им правя лоша реклама.Вярно е че хубавите неща се плащат,но безплатните са безценни :roll: Като ходя за риба искам да диво и красиво ,а не платено и оградено.
На платен водоем съм ходил само веднъж в Испания,заведе ни един българин които работеше там.Водоема беше за пъстърва и рибата кълвеше като луда.За около час после изгубих интерес 7 огромни пъстърви,а човека с мен още повече,прекрасни риби,но се ловеха толкова лесно,че имах чуството че съм се забил в рибарски магазин и понеже съм тъпо парче съм си взел и въдиците :D Да те е срам да се похвалиш с този улов.Та след час,час и нещо се забих в едно барче,където имаше един селски(испанец от селото в което живеех)та той ми разясни че във водоема от развъдниците наблизо спецялно се подбират и пускат по големи парчета и събота и неделя рибите не се хранят.А човека с мене барабар с испанците се наака от кеф цял ден лови,пуска,лови,пуска и въпреки че бе предопреден че големите пъстърви на вкус не са като по-малките беше по български прибрал най-големите :lol:
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Това наистина е хубава история !

То е било като все едно да влезеш с пушка в кокошарник и да се радваш като убиеш кокошка :D !

Става въпрос че в българия немисля че има язовир тип "аквариум" като този в испания с пъстървите !

И аз обичам на неплатени водоеми но около варна мисля че цонево и елешница ама...просто немога да ходя там понеже съм на 14 и без това ходя рядко по язовири и баща ми само на тоя язовир дето ти казах Венелин е съгласен да ме остави сам с аверче едно иначе с него където поискам но с него не ми е на кеф някак си :twisted: !
Аватар
ribaria1
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribaria1 »

КАЛКАНЧО АКО СИ НАИСТИНА НА 14 ИМАШ ОЩЕ ВРЕМЕ И
СИГУРНО ЩЕ ХОДИШ И НА ТАКИВА ВОДОЕМИ ТИП "АКВАРИУМИ".
ИМА ГИ В БЪЛГАРИЯ И ТО НЕ ЕДИН ИЛИ ДВА.
САМО ЧЕ СЛЕД ТАКОВА ХОДЕНЕ ХИЧ НЕ ТИ СЕ ХОДИ НА ЕДИН
НОРМАЛЕН ГЬОЛ. ЧАКАШ ЧАКАШ И НЕМА-ТЕ ТОВА Е ДЕЙСТВИТЕЛНОСТА.
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Каже ми такъв язовир дето да е като тос в испания без значение от рибата която ще ловиш ?

Аз наистина незнам може да има такива обаче според мене къфто и да е язовира може да отидеш в аквариум както легион ги нарече и дане хванеш нищо заради лошея късмет или времето или заради такъмите заради каквото и да е може да отидеш на неплатен язовир с 10 рибки на кръст и да ги изловиш сичките с 10 червея примерно...може да отидеш на най добрия язовир и да не хванеш и да си кажеш бахти гадния !
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Как може да лъжеш така ??

Защо не покажеш личните съобщения да видим дали съм се хвалил ??

Защо не покажеш личните съобщения да видят че дори пиша че явно нестава въпрос за един и същ язовир ??

Сичко коета съм написъл ти си го преиначила в най лошия вариянт и ако мислиш че с това ще ме убидиш едва ли сама се онижаваш !

С лъжа нема нищо да постигнеш както и със шарлатанските си измишльотини дето ми ги говориш !

Нема да падна до твоето ниво за да ги разправям !

Само това ще ви дам да се смейте на нейна сметка !
Veronika написа:Не ме занимавай с фантазиите си защото аз като тръгна да убивам с магии парите не играят.
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: ????????

Мнение от kalkan4o »

Veronika написа:Така ли????? добре , сега ще кача и това което ми написа.Малък си и те предупредих да не ме занимаваш с глупостите си. Но щом не искаш твоя работа.Сам се навираш между шамарите.И не ми прави реклама.Не е уместно.Сега сме врагове. :lol:

...сичко става с връзки мисля че става въпрос за язовир Калиманци но не съм сигурен на по малко от 20 минути път в посока суворово не се сещам за друг язовир за това мисля че е Калиманци спомням си че ти имаше някакви идей за него но...не се сърди като го зарибя специално ще те пускам предполагам че ще се пускат около 2000 рибки шарани ама малки...за съжаление останах с впечатление че големите са много скъпи !

...пък туй че ако дадеш 5000 ще спечелиш търга немисля понеже майка ми и баща ми може да се каже че са милионери пък и от тази работа ще печелят около 200 000 долара колко му е да дадат двойно или тройно над твойта цена ?

Едва ли можеш да си позволиш толкова много макар и да не те познавам !
А какво ли се крие зад това триеточие израза който променя цилея смисъл на текста нали ?

На мястото на триеточието беше нещо от рода на както ти каза !

Понеже ти това сама го каза в онази тема дето разпитваше за язовир под аренда така че аз само казвам че си права нищо повече с некаква задна мисъл !

Пусни и ПМа където пиши че нестава въпрос за Калиманци аз само предполагах че е тоя язовир !

А специално потърсих в нета и намерих формула по която да се изчисли колко риби могат да се пуснат в еди си колко място и за всяка риба формулата беше различна а за шарана се получаваше 4000 бройки че могат да се пуснат като е изчислено колко оцеляват и там всякакви глупости но то ще е безинтересно а и това е за празни 20дка а то ще има и таранка така че може и по малко от 2000 бройки да се пуснат !

Предлагам някой модератор да изтрие горните постове най добре че да не се стига до банове !
Аватар
legion
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от legion »

Еий това вие милионерите само за математика си мислите 200 000долара 2000-4000 шаранчета 5000 за подкуп пак като се похваля на 100-ина човека с тиа 5000 подкуп и ме хванат ще лежа в затвора от 5 до 10години. :lol: :P :D :D :lol: :P
А случката с платения водоем поне за мене беше пълна загуба на време(с изключение на кибика в бара).А чакането и капото са неразделна част от риболова.Седиш днеска на капо или пак цял ден вадиш дребосъци,утре пак и за да не ти стане навик сменяваш такъма,препрочиташ някоя книга,списание,питаш някой познат пък ако си в крачка с компютрите влизаш в някой форум и даже да се изложиш кат кифладжия питаш колегите,бе такива ми ти дребни работи дето на платения не могат да ти се случат :lol: :wink: 8)
На рибата ако не и се начакаш като хората,после не е сладка :wink:
Последно промяна от legion на Пет Окт 07, 2005 9:21 pm, променено общо 1 път.
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Аре модераторите да попрегледат по горните постове и да изтрият ненужните да не се разваля хубавата тема !

Легион за последното изречение си напълно прав !

Преди малко се върнах от излет на язовир Венелин и точно на последното прибиране на такъма рибата се беше хванала верно не е кой знае какво 1900 грама горе долу амур след цял ден чакане си залужих рибата а и 3 пъти съм ходл там отделно без да хвана нищо !
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

аз,например,пичове(и пички) не си отьждествявам рибите коя е най-голема,а си гоня рекорди по видове(напр. бела мрена 3500,черна,такава-40см,скобар-1400 и пр.) :roll:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”