Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

КРАЯ НА УЧЕБНАТА ГОДИНА!
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: КРАЯ НА УЧЕБНАТА ГОДИНА!
кандидатствах и вьв френската гимназия-за ИСПАНСКИ обаче-и там ме преебаха!!!!с врьзки си бях взел теми от миналия изпит-оценени и заминали,научих ги наизуст,тьпотиите,дето беха за 6-вьпреки,че не бех сьгласен с маса работи,ама викам си-ееех,щом ТОВА даскалите искат....написха ми 3(ТРИ)-и то по тема,дето я копирах едно кьм едно с шестицата-преебаха ми живота от тогава-сега моеше да знам и и спански и то не само израза "уна сервеса,пор фавор"
само по математика не можаха да ме издьнят,е нема как,ама там оценката си ми беше слаба и тва-4,60...ех,дейба-как го помня тия работи не е истина 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
E па по преебан от мене няма!
Завърших средното с 5,49 и не ми дадоха почетна грамота за отличен успех за една стотна.
Поредица от нещастни обстоятелства...
Първо черлийската група запалиха дневника 2 месеца преди края на годината.
Добре че повечето даскали си пишеха оценките на техни си тефтерчета,ама някои се заядоха и ни скъсаха гъза от контролни в края.
Второ бях се заял с една рускиня ,която ни преподаваше по "ЕЛ.МАШИНИ" ,поради същата причина.Просто при нея бях Бетон имах 5 щестици наредени през срока и си помислих , че мога да спра да влизам в предмета и.
Да ама НЕ ,когато запалиха Дневника дори ме даваше за пример на останалите ми съученици,които настояваха да им се възстановят старите оценки ,които тя имаше записани в своя си тефтер,ама не пожела да ги зачете в новия дневник. Ето Вика вашия съученик БОЖКОВ има 5 шестици ,ама няма да му ги признам. И те така ..От едно изпитване и едно контролно накрая на срока , съотвено 5 и 6 тая госпожа ми оставя в края на срока оценка 5,50
за срока .И оттам за годината пак ги дели на средно аритметично , 6 -ица от първия и 5,50 от 2 -рия и ми писала за годината средна оценка 5,75 само за да се заяде.Прецедент в техникума.Консултирах се с други съученици ,друг такъв случай няма ,Все се оставя кръгла оценка.
Дълго време се ядосвах ,ама не ми се раправяше и така замина.
Така този спомен от ученическите ми години винаги изплува щом стане дума ...
Завърших средното с 5,49 и не ми дадоха почетна грамота за отличен успех за една стотна.
Поредица от нещастни обстоятелства...
Първо черлийската група запалиха дневника 2 месеца преди края на годината.
Добре че повечето даскали си пишеха оценките на техни си тефтерчета,ама някои се заядоха и ни скъсаха гъза от контролни в края.
Второ бях се заял с една рускиня ,която ни преподаваше по "ЕЛ.МАШИНИ" ,поради същата причина.Просто при нея бях Бетон имах 5 щестици наредени през срока и си помислих , че мога да спра да влизам в предмета и.
Да ама НЕ ,когато запалиха Дневника дори ме даваше за пример на останалите ми съученици,които настояваха да им се възстановят старите оценки ,които тя имаше записани в своя си тефтер,ама не пожела да ги зачете в новия дневник. Ето Вика вашия съученик БОЖКОВ има 5 шестици ,ама няма да му ги признам. И те така ..От едно изпитване и едно контролно накрая на срока , съотвено 5 и 6 тая госпожа ми оставя в края на срока оценка 5,50

Дълго време се ядосвах ,ама не ми се раправяше и така замина.
Така този спомен от ученическите ми години винаги изплува щом стане дума ...

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Сега завърших 7 клас със 6.00 ... Изпита по БЕЛ мина , пък по математика за мене изпит ли ще е?!?(Където и да отида на състезание съм 2 или 3) Да му мислят рибите като отидем само ученици по водоемите 

- Rapala_Team
- разбира нещата
exxxxx добре сте вие младите ! Едва ли ще заварша ! На Есен с песен 

CARP FISHING 

-
- кандидат преподавател
Така е Сапуна като нети дърпа ушите пак 2,2,2,2,2,2 си ги нацвъкал.Rapala_Team написа:exxxxx добре сте вие младите ! Едва ли ще заварша ! На Есен с песен

- Rapala_Team
- разбира нещата
Така е Сапуна като нети дърпа ушите пак 2,2,2,2,2,2 си ги нацвъкал.Поборников написа:Rapala_Team написа:exxxxx добре сте вие младите ! Едва ли ще заварша ! На Есен с песен

хахахаха

CARP FISHING