Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

за риба около Добрич
Модератор: Paublo_Eskobar
за риба около Добрич
Привет, дайте инфо къде около Добрич има интересни места за риболов
Re: за риба около Добрич
само това ли, за одринци знам, за малкия на Плачи дол, това ли е всичко в радиус 30 км от Добрич
- Спец-костур
- вече хвърля и на тежко
Ами има и още но неэнам какво е положението! Може някой колега да сподели нещо эа Малка Смолница и эа Минково?
- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
За Малка Смолница знам, че излиза каракуда на консервирана сладка царевица, а може и някой шаран да се хване.Спец-костур написа:Ами има и още но неэнам какво е положението! Може някой колега да сподели нещо эа Малка Смолница и эа Минково?
Моля ви, колеги, пускайте маломерните шаранчета! Много хора ги взимат и едва ли ще могат да пораснат така

а всички знаем колко много шаран има в свободните ни водоеми.
здравейте, Минково е забранен
колеги какви са тези слухове около плачи дол ниакои може ли да се похвали с нещто от там
оня ден бях там нищо 
Прочети Форумните правила и обърни внимание на подписа си!
Dedy

Прочети Форумните правила и обърни внимание на подписа си!
Dedy
-
- новобранец
има много ама наистина много шаран на яз.Дрян.Този уикенд бях там от петък вечер до неделя до към 12,30 и резултата е 10 шарана около3 кила поне 20 около 2кг и 5,6 по 1-1,5кг като цяло много добре .Предните два пъти като ходих първия път беше пак доста успешен но втория за цялото време едва две шаранчета по кило и половина ама тогава причината ми беше май царевицата.Най-добре(поне при мен де) кълве на пружина само с една кука 1 номер на пружината или тъмна ванилия или канела,на куката консервирана царевица на MISOTA,с друга не съм имал успех затова казвам и марката )ами това е наслука на всеки който ходи .А пропуснах да кажа има и такса 10лв на денонощие или се изкарва билет за самия язовир но само от ловното в Ген.Тошево 28лв за цяла година но с три излета се избива .Другото което е ако ще ходите тръгвайте с калпава кола много храсти много нещо дерат се колите като за световно
Къде се намира яз.Дрян !!!!!!! Някъде до с.Крушари ли е ?