Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

Дайте акъл
Модератор: Paublo_Eskobar
- pe6ev
- новобранец
- Обратна връзка:
Дайте акъл
колеги моля да ми помогнете с вашите мнение отностно мача който днес ми предложиха. Shimano Nexave - 4.20 ,който е на 3 риболова, дори не е изцапан и е още с найлончето по корка.цената му е 200лв.сгобките са с лири и не са като на Катаната,не е надраскан.само дето не е от новия модел с биофибри както е в сайта на производителя,а пише T-curve ако не се лъжа.Ако някой има такава пръчка да пише какви са му впечатленията.За тези пари заслужава ли си?дали ще успея да си намеря нещо по добро и ако да предлагайте.благодаря предварително
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Дайте акъл
нова пръчка за 200лева на два три излета и се продава.........................ЗАЩО лиpe6ev написа:колеги моля да ми помогнете с вашите мнение отностно мача който днес ми предложиха. Shimano Nexave - 4.20 ,който е на 3 риболова, дори не е изцапан и е още с найлончето по корка.цената му е 200лв.сгобките са с лири и не са като на Катаната,не е надраскан.само дето не е от новия модел с биофибри както е в сайта на производителя,а пише T-curve ако не се лъжа.Ако някой има такава пръчка да пише какви са му впечатленията.За тези пари заслужава ли си?дали ще успея да си намеря нещо по добро и ако да предлагайте.благодаря предварително

- pe6ev
- новобранец
- Обратна връзка:
имаш право.до колкото каза продавача от магазина, човека си е купил пръчката,пробвал този риболов,решил че не е за него и сега не му трябва.колко това е истина е друг въпрос,въпреки че този човек продава шимано от доста години.......ЗАЩО ли![]()
![]()
![]()
ако е крадена е зимай
човек тая цена за Shimano е просто невероятна
свако ми има Shimano някаде около 4м и струва 400 лв. на магазина
ако искаш отиди в магазина и питаи , те ще ти дадат каталог на Shimano и попитаи точно за този модел които казваш на каква цена е ?
Успех

свако ми има Shimano някаде около 4м и струва 400 лв. на магазина
ако искаш отиди в магазина и питаи , те ще ти дадат каталог на Shimano и попитаи точно за този модел които казваш на каква цена е ?
Успех

колеги това шимано струва чито ново 220 лева ти си прецени дали си заслужава за 20 лева разлика
-
- кандидат преподавател
Колега,цената е съблазнителна и същевременно адски подозрителна.Пръчката не е за изпускане,ама ако има как я прегледай основно-даже с лупа за пукнатини и пр.пред да друснеш паричките.
- pe6ev
- новобранец
- Обратна връзка:
разгледах в нета за цената й ,тя е порядъка на 210-250лв в западните сайтове което ще рече че тук е повечно.обаче тази за която говоря не е новия модели се предполага че цената е по ниска.иначе ако реша да я взимам много добре ще я поогледам.нека и други колеги си кажат мнението
колега казах ти струва 220 ето ти линк http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... 378a30bca8
- pe6ev
- новобранец
- Обратна връзка:
когела явно не си разбрал добре става въпрос за мач ето линка http://fish.shimano-eu.com/catalog/fish ... 4328636587 ,споменал съм го по-горе
Здравей колега,акъл не мога да ти дам но ще си кажа мнението.Имам Shimano Nexave - 4.20 FA с биофибрите,пръчката се държи добре,лека ,стегната,с подсилени сглобки , голям брой водачи.Магазинска цена около 265 лв .Недостатак(за мен ) е че работи предимно с върха ,но те хората са писали FA.Така че ти си решаваш.
Погледни тази:http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=1166 и тази: http://fishermanbg.com/articledetails.php?ArticleID=37.За първата мисля че ще е добра,а втората по думите на колега които я има е пИрфектна.
Погледни тази:http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=1166 и тази: http://fishermanbg.com/articledetails.php?ArticleID=37.За първата мисля че ще е добра,а втората по думите на колега които я има е пИрфектна.
- каридата
- учете се от него
Само ще добавя че цената на тиката е 196лв.Лично съм проверил,казаха че пратката била нова и цената на карбона се вдигнала.Иначе сигурно е перфектна.То и аз съм маниак на тика.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:

Аз имам Tubertini grinta 01 4,20m от март месец и съм много доволен
- pe6ev
- новобранец
- Обратна връзка:
колега за коя тика става въпроскаридата написа:Само ще добавя че цената на тиката е 196лв.Лично съм проверил,казаха че пратката била нова и цената на карбона се вдигнала.Иначе сигурно е перфектна.То и аз съм маниак на тика.
- каридата
- учете се от него
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
Хендмейдър
paranorm: