яз Челопечене

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Danchobor
научил се да хвърля
научил се да хвърля

яз Челопечене

Мнение от Danchobor »

Здравейте колеги да споделя със вас , ходих на баластиерата на Челопечене мислех да пусна темата в успешни на малко съм зле със качването на снимки но да не отекча някой . малко захранка със мляно кюспе ихляб иполовин пакет за платика след около 15 минути ме нападнаха костурчета и нищо друго поне два часа вадя пускам докото ми омръзна .направих една почивка хвърлям и нищо оставих въдицата на самотек и гледам плувката тръгва засичам платика малко над педя.след пет минути втора та около двакилограма може и по малко да бяха в един момент изчезнаха и платиките .тишина спокойствие и на около три четири метра се преметна един звар -само час около 20.30 предполагам ,че беше сом . запазих си три платики и четири костура на които куките бяха много навътре . и молба към всички малките ги пускайте зада има и до година. Наслука на всички.
RoSeN_94
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: яз Челопечене

Мнение от RoSeN_94 »

браво а пробва ли за по едар хищник :P
Danchobor
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Danchobor »

Нямах малки рибки , една силиконова но се скъса и прибрах въдицата ,между малките костури излизат и много добри с прилични размери.Нямах нужната подготовка но следващият път пак ще опитам.
Chenko93
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Chenko93 »

браво ако можеш качи и снимки и ще е идиално :D :D :D
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”