зашто така

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
valat
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

зашто така

Мнение от valat »

зашто вече не зарибяват като едно време?баштами ми е расправял за големите шарани които е хваштал като дете та дори и до преди 15 години а сега такива само на няки платен.зашто никои не прави ништо :cry: :cry: :cry:
мразим гадните и шибани мангали АЗ СЪМ БЪЛГАРИНИзображение
georgi_gopata

Re: зашто така

Мнение от georgi_gopata »

Елементарно Уотсън. :D
Сега всеки гледа да печели пари и дори и да зарибят водоема е арендован и се пази. :wink:
Панимеш :?: :?:
natrii
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от natrii »

защо....защото всички седят пред компютрите и никъде не ходят сред природата...нито ловят...те като не ловят защо ще зарибяват... :evil: Света го закъса...това е... :cry: Ловете си онлайн и това е :D :(
ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Изображение
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Я виж на клавира пред теб, коя буква е между Ш и Т и ака случайно се окаже Щ що не я натискаш чат пат?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

ЗАШТО - защо ли , защо , защо , защо ли , защото ...

http://vbox7.com/play:d593ac46

П.С. - големите шарани и сега си ги има , просто не ги търсиш , ако не вярваш питай Илия да ти каже :twisted: какво очакваш , докато скубеш уклей на 0.14 и 16-ка кука , да хванеш шаран от 2 кила на горе , юбреееееее :lol:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
valat
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от valat »

ок а тогава защо плаштаме билети само пълним на гадните бюрокати :axe: за всички които управляват нашата страна един :finga: всички да ги наредя пред парламента в СОФИЯ и :butthead: :butthead: :butthead: тогава нещо може да се нареди.п.п извинявам се за грубите изрази
valat
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от valat »

nikejo неговоря за платените а за малките язовирчета които са на общините а около моя град са мн. и аз тарся големите
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Светльо-toxin34 »

стига с това шт-бе скакауец такъв
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Че "ония от горе" са виновни - виновни са. Казвал съм го много пъти , ще го кажа и сега - за 25 лева толкова. За сравнение в Сърбия е 15 евро седмичния , но си ловят щуки и в селските бари , не ви будалкам :shock: В пернишко правят някакви подобия на проверки и то само през забраната , иначе , е по вероятно да хванеш акула в Струма отколкото да те проверят на някой пернишки водоем. Мен лично са ме проверявали в Пернишко 1 път на Лобош , а като отида по Струма към Кочериново , ме проверяват почти всеки път. Незнам защо като и там и тук си плащаме таксите , явно в Перник стоят по друго яче нещата. Та мисълта ми беше за 25 лева годишно ще ти правят веднъж годишно проверка , а за зарибяването ... няма пари баце , с тия 25 лева как да си платят горивото , яденето и пиенето за 1 проверка :lol:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”