Яз. ,,Широка поляна"

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

gogi1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Яз. ,,Широка поляна"

Мнение от gogi1 »

Здравейте колеги,отдавна не съм пускал тема и реших днес да пусна едно проучване:)!Та така в петък заминавам за 3 (три) дни на палатка, на язовир ,,Широка поляна" - бихте ли ми казали, ако естественно има някоой , някакви наблюдения каква риба излиза там сега и на каква стръв, за да съм подготвен от Пловдив!?Бил съм там миналата година , знам че е вяла работа от риболовна гледна точка, но все пак ако някой е бил скоро , може да сподели впечатления.Благодаря предварително!!! :!: :!: :!:
BULGARY
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Яз. ,,Широка поляна"

Мнение от bkd »

Почивката ти е в кърпа вързана.
Пожелавам ти успех и след излета сподели как е протекъл :wink: :lol:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
jori_86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от jori_86 »

Колега аз бях на язовира на откриването на риболова...Значи тогава даваше предимно Червеноперка и костур...стръв бял и торен червеи...но задалжително ти трябва захранка...и на подвижно перо....пожелавам ти приятна почивка и НАСЛУКА....
toshko
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от toshko »

Захранваш с жито и ловиш червеноперки, ако ти е финна линията и кефали, предполагам питаш за риболов от брега.
Чувал съм за амури на дъно, но несъм виждал. На дъно на кюспе излиза каракуда и маломерни шаранчета, майстор шаранджия можеби да е вадил и едър шаран, но аз несъм виждал. Почивката щее на 100%, но риболовни подвизи едвали, но да начешеш крастата става. Захранвай здраво и ще събереш риба навсякъде, ако има лек ветрец пускай стръвта по дъното да се влачи, ако си на завет придърпвай и червенопера и кефала обичат да гонят. Забравих най-важното, стръв бял, жито, или царевица, някой път на постното зима по-добре от колкото на бял червей, но е добре да белиш зърната, също дава добре на тесто със спринцовка.
Аз аъм там от 19.07, ако неми мине котка път.

Наслука!!!!!!! :smt023 :smt023 :smt023
Акъл и да нямаш, може да дадеш !!!!!!!
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

Почивка колега,почивка!!!!!!Тази седмица и аз си починах там!!!!!!Стръв мога да ти препоръчам,овчи пържоли наложени с лук,свински врат а също кълве и на ракийка в по-късните часове и на бира и бяло вино.Наслука!!!!!! :D
gogi1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogi1 »

EEE супер сте :D :D :D То се е видяло, че само ще топна въдиците и ще се паркирам на скарата :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: Мерси много за инфото, когато се върна ще има още по-актуално но не мисля , че ще е много по-различно от сегашното!!!! :lol: :lol: :lol:
BULGARY
ivelko
новобранец
новобранец

Мнение от ivelko »

Колега супер решение си взел , вземи си повече захранка и кус-кус също , ако имаш и лодка тогава вече нещата стават много различни , влачи воблери и големите кефали излизат почти винаги.
gogi1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogi1 »

ivelko написа:Колега супер решение си взел , вземи си повече захранка и кус-кус също , ако имаш и лодка тогава вече нещата стават много различни , влачи воблери и големите кефали излизат почти винаги.
Днес тъкмо купих един воблер подходящ за кефал на ,,GOLDY".В жълт цвят е и по гърба има черно (2.8 см. , 2,7 гр.)!Ако някой има впечатления от тази марка....Аз за първи път купувам ,,GOLDY". :roll: :roll: :roll:
BULGARY
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”