Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Яз. ,,Широка поляна"
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
Яз. ,,Широка поляна"
Здравейте колеги,отдавна не съм пускал тема и реших днес да пусна едно проучване:)!Та така в петък заминавам за 3 (три) дни на палатка, на язовир ,,Широка поляна" - бихте ли ми казали, ако естественно има някоой , някакви наблюдения каква риба излиза там сега и на каква стръв, за да съм подготвен от Пловдив!?Бил съм там миналата година , знам че е вяла работа от риболовна гледна точка, но все пак ако някой е бил скоро , може да сподели впечатления.Благодаря предварително!!!

BULGARY
Re: Яз. ,,Широка поляна"
Почивката ти е в кърпа вързана.
Пожелавам ти успех и след излета сподели как е протекъл

Пожелавам ти успех и след излета сподели как е протекъл

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- научил се да хвърля
Колега аз бях на язовира на откриването на риболова...Значи тогава даваше предимно Червеноперка и костур...стръв бял и торен червеи...но задалжително ти трябва захранка...и на подвижно перо....пожелавам ти приятна почивка и НАСЛУКА....
Захранваш с жито и ловиш червеноперки, ако ти е финна линията и кефали, предполагам питаш за риболов от брега.
Чувал съм за амури на дъно, но несъм виждал. На дъно на кюспе излиза каракуда и маломерни шаранчета, майстор шаранджия можеби да е вадил и едър шаран, но аз несъм виждал. Почивката щее на 100%, но риболовни подвизи едвали, но да начешеш крастата става. Захранвай здраво и ще събереш риба навсякъде, ако има лек ветрец пускай стръвта по дъното да се влачи, ако си на завет придърпвай и червенопера и кефала обичат да гонят. Забравих най-важното, стръв бял, жито, или царевица, някой път на постното зима по-добре от колкото на бял червей, но е добре да белиш зърната, също дава добре на тесто със спринцовка.
Аз аъм там от 19.07, ако неми мине котка път.
Наслука!!!!!!!

Чувал съм за амури на дъно, но несъм виждал. На дъно на кюспе излиза каракуда и маломерни шаранчета, майстор шаранджия можеби да е вадил и едър шаран, но аз несъм виждал. Почивката щее на 100%, но риболовни подвизи едвали, но да начешеш крастата става. Захранвай здраво и ще събереш риба навсякъде, ако има лек ветрец пускай стръвта по дъното да се влачи, ако си на завет придърпвай и червенопера и кефала обичат да гонят. Забравих най-важното, стръв бял, жито, или царевица, някой път на постното зима по-добре от колкото на бял червей, но е добре да белиш зърната, също дава добре на тесто със спринцовка.
Аз аъм там от 19.07, ако неми мине котка път.
Наслука!!!!!!!

Акъл и да нямаш, може да дадеш !!!!!!!
-
- сериозен играч
Почивка колега,почивка!!!!!!Тази седмица и аз си починах там!!!!!!Стръв мога да ти препоръчам,овчи пържоли наложени с лук,свински врат а също кълве и на ракийка в по-късните часове и на бира и бяло вино.Наслука!!!!!! 

-
- научил се да хвърля
EEE супер сте
То се е видяло, че само ще топна въдиците и ще се паркирам на скарата
Мерси много за инфото, когато се върна ще има още по-актуално но не мисля , че ще е много по-различно от сегашното!!!!

BULGARY
Колега супер решение си взел , вземи си повече захранка и кус-кус също , ако имаш и лодка тогава вече нещата стават много различни , влачи воблери и големите кефали излизат почти винаги.
-
- научил се да хвърля
Днес тъкмо купих един воблер подходящ за кефал на ,,GOLDY".В жълт цвят е и по гърба има черно (2.8 см. , 2,7 гр.)!Ако някой има впечатления от тази марка....Аз за първи път купувам ,,GOLDY".ivelko написа:Колега супер решение си взел , вземи си повече захранка и кус-кус също , ако имаш и лодка тогава вече нещата стават много различни , влачи воблери и големите кефали излизат почти винаги.

BULGARY