Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

В защита на граничаря Михаил Цонков
Модератор: dantho.mihov
В защита на граничаря Михаил Цонков
Колеги знам, че това е форум с риболовна насоченост, но просто като гледам поредната неадекватна и антибългарска проява не мога да се сдържа. Става въпрос за граничаря, който искат да съдят за непредомишлено убийство защото е изпълнил служебният си и национален дълг, повече инфо тук: http://www.factor-bs.com/news-3567.html,
Писна ми и да се говори за това прословуто гражданско общество, което явно го няма никакво. Ето и петицията:
http://www.bgpetition.com/policai_conkov/index.html
Ако модераторите преценят да я махат темата но дано през това време някой прочете и ако сметне за нужно да подкрепи.
Писна ми и да се говори за това прословуто гражданско общество, което явно го няма никакво. Ето и петицията:
http://www.bgpetition.com/policai_conkov/index.html
Ако модераторите преценят да я махат темата но дано през това време някой прочете и ако сметне за нужно да подкрепи.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: В защита на граничаря Михаил Цонков
Невинен е добре си е очистил резака 

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
- Диканаров
- кандидат преподавател
Подписах петицията и сам предлагах в ДИР.ВГ електронна подписка още преди няколко дни. Отделно вижте в сайта на http://www.commandosbg.com каква е декларацията ни. Готов съм да съдействам от София за съвместни акции в Бургас на нашите членове и другите възмутени български граждани. 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
подписана е и от мен
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
-
- ще става разбирач
Напълно адекватен политически ход от страна на хора с влияние в цялата управл. система и прокуратура.Може и да го осъдят , може и да не, но е факт , че много хора дето са си „вършели работата„ както трябва са имали преследвания от прокуратурата, некои са олекнали с немалко парички , други са в затвора , па трети са извън смехотворната страна и нивга нема да се върнат живи
.
Нека го усъдят, та да се разбере , че проблемите у страната не идват от Дугановци и други етнически смешници , а са си там при бивши и сегашни милиционери и полицаи, сътрудници , доносници , разознавачи обикаляли света по тошово време па и сега, идруги такива дето са повече от половината останал БГ/народ.Требе си лечение и то е само едно- ефтаназия.
Приятно ви гледане на съденето по телевизията

Нека го усъдят, та да се разбере , че проблемите у страната не идват от Дугановци и други етнически смешници , а са си там при бивши и сегашни милиционери и полицаи, сътрудници , доносници , разознавачи обикаляли света по тошово време па и сега, идруги такива дето са повече от половината останал БГ/народ.Требе си лечение и то е само едно- ефтаназия.
Приятно ви гледане на съденето по телевизията

Подписано и от мен . Невинен.
- Диканаров
- кандидат преподавател
Лапландец от български произход, нещо не разбрах много добре ехидството ти! Влез в сайта, който съм посочил и виж кога е направена декларацията. Обърни внимание на съдържанието и! Ако имаш наистина отношение към гражданското общество по принцип и към това, което се заражда у нас имам молба:- Прикани други наши съграждани да подкрепят петицията, в това число и за теб се отнася. Нали изразяваме своята лична гражданска позиция!Нали не надзъртаме зад пердето и си казваме:-я виж какво става! Това не ме засяга! Колкото до изредените професии- имаш известно право, но в много малък процент от личният им състав!Подлеците и преди и сега си пробиват път нагоре по политическа, икономическа, и т.н. шуробаджанашка линия. Имат остри лакти и са безкруполни!Те нямат цвят имат само ИНТЕРЕСИ! 

- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- malkia_joro
- разбира нещата
Дано не го осъдят,защото не ми се мисли,какво ще стане след това
Ще си влизат турските гемии в наши териториални води...Ще си ловят риба на спокойствие и
нашите служители няма да смеят да им кажат нищо,защото ще има вероятност да влезнат в затвора,за това че изпълняват служебните си задължения

Ще си влизат турските гемии в наши териториални води...Ще си ловят риба на спокойствие и
нашите служители няма да смеят да им кажат нищо,защото ще има вероятност да влезнат в затвора,за това че изпълняват служебните си задължения

Красотата на живота е в това,че продължава.

Подписах се.Дано има разумни Военни съдии в тая България,да онивинят момчето.
-
- ще става разбирач
Колега , не ви познавам и неща да разсъждавам по вашата лична позиция , но предполагам се досещате , че хората от БГ произход с които имам тесни връзки никога няма да подкрепят каквото и да е в БГ , не ги интересува , те са приели че е невъзможно да се направи нещо добро в БГ.Също е невъзможно правенето на добри неща навсякаде по света и си мисля , че добре разбирате това и знаете защо.Правенето на каквото и да е „общество„ у родината , както преди така и сега си е чисто „милиционерско„ мероприятие, благодаря , но не ме интересува.Диканаров написа:Лапландец от български произход, нещо не разбрах много добре ехидството ти! Влез в сайта, който съм посочил и виж кога е направена декларацията. Обърни внимание на съдържанието и! Ако имаш наистина отношение към гражданското общество по принцип и към това, което се заражда у нас имам молба:- Прикани други наши съграждани да подкрепят петицията, в това число и за теб се отнася. Нали изразяваме своята лична гражданска позиция!Нали не надзъртаме зад пердето и си казваме:-я виж какво става! Това не ме засяга! Колкото до изредените професии- имаш известно право, но в много малък процент от личният им състав!Подлеците и преди и сега си пробиват път нагоре по политическа, икономическа, и т.н. шуробаджанашка линия. Имат остри лакти и са безкруполни!Те нямат цвят имат само ИНТЕРЕСИ!
Както са казали некои хора „Бог гледа и отсъжда на всекимо според делата„ моето отношение към БГ събитията е само да следя за точно определени неща и да помогна на Бог да отсъди , ако не аз, то моите внуци и пра внуци, ние имаме мнооооооого време, ами вие...........?
- Диканаров
- кандидат преподавател
Нямам какво да кажа на последният Ви пост, колега Лапландец!Вие изразихте своята лична позиция много ясно! Жалко , много жалко! Колкото до въпросът Ви към мен. Ами следете от далече! Има дълги години да си пишем тук за риби и други работи. Пък де да знае човек, може внуци или правнуци да живеят отново заедно!