Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Каруци и каруцари
Модератор: dantho.mihov
Re: Каруци и каруцари
Каквото зависеше от мене съм го направил, оттук нататък ще чакам решението за акта,
сложих и едно шише с вода в хладилника за всеки случай.

Тате ми е казал , "не се пада , преди да гръмне пушката" , спазвам го до днес ...rumci написа:сложих и едно шише с вода в хладилника за всеки случай.
На платено не одим !
-
- кандидат преподавател
"Решението" по акта най-вероятно ще е наказателно постановление,с което те привличат към административно-наказателна отговорност за извършено нарушение на правилата за движение по пътищата /по ЗДвП или ППЗДвП/.Нема да се плашиш-обжалваш веднагически акта пред съответния районен съд.Не е скъпо,а в много случаи помага-съдията не е на служба в МВР и си гледа работата така,че често вижданията му съвпадат с твоите - на гражданина демек.Както обясняваш ситуацията,твърде вероятно е едно такова съдийско решение да е в твоя полза.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
прав е Симо за пушката,ама има случаи,в които е по добре да се изплюеш зад гьрба си с една голееема храчка,да се обьрнеш напред и да кажеш "ебал сьм му майката на тая простотия-нали сьм жив и здрав" и повярвай ми-доста нерви,енергия,време и главно -РАЗОЧАРОВАНИЯ ще си спестиш
секо чудо-за три дни. 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
В България и за по-малко.5кила написа:прав е Симо за пушката,ама има случаи,в които е по добре да се изплюеш зад гьрба си с една голееема храчка,да се обьрнеш напред и да кажеш "ебал сьм му майката на тая простотия-нали сьм жив и здрав" и повярвай ми-доста нерви,енергия,време и главно -РАЗОЧАРОВАНИЯ ще си спестишсеко чудо-за три дни.