Каруци и каруцари

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Re: Каруци и каруцари

Мнение от rumci »

Каквото зависеше от мене съм го направил, оттук нататък ще чакам решението за акта, :smt115 сложих и едно шише с вода в хладилника за всеки случай.
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

rumci написа:сложих и едно шише с вода в хладилника за всеки случай.
Тате ми е казал , "не се пада , преди да гръмне пушката" , спазвам го до днес ...
На платено не одим !
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

"Решението" по акта най-вероятно ще е наказателно постановление,с което те привличат към административно-наказателна отговорност за извършено нарушение на правилата за движение по пътищата /по ЗДвП или ППЗДвП/.Нема да се плашиш-обжалваш веднагически акта пред съответния районен съд.Не е скъпо,а в много случаи помага-съдията не е на служба в МВР и си гледа работата така,че често вижданията му съвпадат с твоите - на гражданина демек.Както обясняваш ситуацията,твърде вероятно е едно такова съдийско решение да е в твоя полза.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

прав е Симо за пушката,ама има случаи,в които е по добре да се изплюеш зад гьрба си с една голееема храчка,да се обьрнеш напред и да кажеш "ебал сьм му майката на тая простотия-нали сьм жив и здрав" и повярвай ми-доста нерви,енергия,време и главно -РАЗОЧАРОВАНИЯ ще си спестиш :wink: секо чудо-за три дни. :idea:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

5кила написа:прав е Симо за пушката,ама има случаи,в които е по добре да се изплюеш зад гьрба си с една голееема храчка,да се обьрнеш напред и да кажеш "ебал сьм му майката на тая простотия-нали сьм жив и здрав" и повярвай ми-доста нерви,енергия,време и главно -РАЗОЧАРОВАНИЯ ще си спестиш :wink: секо чудо-за три дни. :idea:
В България и за по-малко.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”