Хванат шаран 22кг.на яз.Искър !!!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

snegk
и господ не е толокова добър

Re: Хванат шаран 22кг.на яз.Искър !!!

Мнение от snegk »

Хубав шаран,но не стана ясно с какво е хванат.Евала на колегите които са го спасили.А тези които са го хванали не им прави чест.Постъпката им е отрватителна.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
mitov
новобранец
новобранец

Мнение от mitov »

не знам но шарана го хванах аз на я. искар а колегата дето го купи явно кантара не му е верен като доиде да го взима показваше19кг. А сега 4ета 4е е бил 22кг.И в този ред на мисли дали не бе6е по тежак
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

:wink:
Последно промяна от Бачо Илия на Вто Дек 23, 2008 10:46 pm, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

бравос!!!
Ха дано повечко такива рибоци за всички ни!
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
metalex
новобранец
новобранец

Мнение от metalex »

Обаждай се и друг път,като хванеш хубава риба,добре е големите риби да бъдат спасявани.Пък и ти ще направиш някой лев. Браво за сполуката!
"Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен.", Алберт Айнщайн
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Последно промяна от Бачо Илия на Вто Дек 23, 2008 10:46 pm, променено общо 1 път.
Изображение
kaloyan87

Мнение от kaloyan87 »

Колега IDA,наясно съм че българската простотия няма край,но чак такова мнение за такава риба...нямам думи да го изразя.Вярно е че имаш лично мнение,но не го споделяй толкова брутално!!!
metalex
новобранец
новобранец

Мнение от metalex »

IDA написа:
metalex написа:Обаждай се и друг път,като хванеш хубава риба,добре е големите риби да бъдат спасявани.Пък и ти ще направиш някой лев. Браво за сполуката!
Ми , пусни тема в "магазина" , "Купувам......еди какво си"!!! На мен , това ми беше идеята , обаче аз не съм арендатор , концесионер или нещо подобно :roll: Аз в това отношение съм си казал мнението , и мнението ми е категорично за действия по тази схема!!! Това че неакъф радикален рилийзинг- фундаменталист е на друго мнение , си е отделен въпрос!! Въпроса с такъв шаран , е въпрос на взаимоизгодна сделка- или ще "бачка" , или в тигана!!!
Братле,прочетох мнението ти и мисля,че те разбрах.Аз не съм арендатор,но милея за малкото останали големи риби.Съгласен съм те да се запазват дори с цената на сделка като тази.Ти ял ли си шаран 20 кг?Аз съм опитвал 12 кг. шаран,разбира се хванат не от мен,но въобще не ме впечатли откъм кулинарни качества.Съжалих,че риба на поне 15 години беше изхабена за да бъдат впечатлени гостите,вкусовите и качества бяха отвратителни.Питам се кого топли такава показност?На теб вкуса на дърт шаран халесва ли ти,или те топли само споменът от изваждането му?А какво ли ще бъде,ако ти се случи да го хванеш още веднъж???
"Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен.", Алберт Айнщайн
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

:|
Последно промяна от Бачо Илия на Вто Дек 23, 2008 10:47 pm, променено общо 1 път.
Изображение
kaloyan87

Мнение от kaloyan87 »

IDA,принципите са си принципи,а рибата си е риба.Този форум е направен за хора,които уважават на първо време рибата,също така се учат на много неща от тук,затова не ги учи на месарство,пък ти като си месар-прави си каквото искаш,но не го натрапвай!!!!
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Последно промяна от Бачо Илия на Вто Дек 23, 2008 10:48 pm, променено общо 1 път.
Изображение
lusienn

Мнение от lusienn »

mitov написа:не знам но шарана го хванах аз на я. искар а колегата дето го купи явно кантара не му е верен като доиде да го взима показваше19кг. А сега 4ета 4е е бил 22кг.И в този ред на мисли дали не бе6е по тежак
Вальо-добро пласиране -ама за стръвта още никои не вярва :arrow: Колегата не е хващал такава риба както и не е бил подготвен да я съхранява
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
dunedanetz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dunedanetz »

Въпроса ми е малко оффтопик, но някой знае ли кога ще бъде отворено язовирчето на колегата, който купи шарана и където го пусна? Някой има ли инфо? Не че искам да хващам тоз шаран, просто си мисля, че язовирчето ще бъде добро, направено от шаранджия за шаранджии :)
metalex
новобранец
новобранец

Мнение от metalex »

Питай го,в другия форум се подвизава,Пламен му е името.
marinov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от marinov »

страшна рибаааа :shock:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”