Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Ще се повторя,"Компанията е важна".
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Ще се повторя,"Компанията е важна".
Прекрасни снимки,искам да направя едно сравнение от първата снимка с една моя от зимата

и моята

и моята

прекрасен излет с мн хубави снимки-все пак рибата не е най-важна, а прекарването.
ПС:как искам и аз една такава лодка...
ПС:как искам и аз една такава лодка...

Последно промяна от _DK_ на Чет Юни 26, 2008 11:32 am, променено общо 1 път.
-
- учете се от него
Бе що не си форматирате снимките , трябва ли сега да да ставаме разногледи заради някаква куца щукичка , на "любимия водоем". И на мен ми е любим- ма не развявам чаршафи по Форума!!!
На Аглия била "клъвнала" , точно , ама точно- за "кълването"

На Аглия била "клъвнала" , точно , ама точно- за "кълването"

- Стара Видра
- ще става разбирач
Такаа,защо ли понамаляха снимките по-форумите,ми заради такива като повечето от вас,критикуващите.Не ми се занимава да цитирам и отговарам по-ред на номерата(не съм и длъжен,аз и да пускам снимки не съм ама го правя,за ВАС.)Та,Лорде ако не си забелязъл всеки мой излет съдържа минимум 30 снимки,обичам спомените,и правя максимума както повреме на риболова да хвана риба ,така и да си направя достатъчно снимки за спомен както и за ВАС,за да ви пренеса закратко на това място.Колегата(баннатия,той си знае),боли ме фареца баш па за твойто мнение(предполагам се сещаш защо),досега не съм видял един твой описан излет,както и изказване по дадена тема,всичко е СПАМ........Не ми трябват твоите съвети какво да си вземам и какво не за риболова,аз ловя само на изкуствени примамки,и това няма да се промени,ясен бях още в първите си редове,че идеята беше да ловим щука на спининг от лодка,който начин практикувам откакто съм спинингист,и явно ми се отдава поне малко,за да хващам риби по най-обезрибените гьолове,така,че и за това не ми трябват съветите ти,и сам мога да преценя къде се върти щука,както и да получа инфо от доста по-усведомени(и учтиви)хора от теб.
За другите,критикуващи,ще кажа,че също ме боли фареца за тяхното мнение,за мен този излет беше свързан изцяло със спининговия риболов(макар и без успех),и затова съм го пуснал тук,пак казвам за ВАС.Ако на някой не му харесва това което пускам като снимки,къде ги пускам,по-колко броя,с риби или без,ОК ще спра,и нека ако искате форума остане само едни текстове,а след време опустее,защото това не е книга в крайна сметка(а дори и в тях има картинки)
пп.Изказвам изцяло своето мнение,незадължавам никого с нищо,нито отправям провокация(макар,че към мен постоянно се отправят такива),Надявам се не съм обидил никой,а ако е така се извинявам,все пак и аз съм човек и когато направя нещо за някого,очаквам макар и малко здържаност
За другите,критикуващи,ще кажа,че също ме боли фареца за тяхното мнение,за мен този излет беше свързан изцяло със спининговия риболов(макар и без успех),и затова съм го пуснал тук,пак казвам за ВАС.Ако на някой не му харесва това което пускам като снимки,къде ги пускам,по-колко броя,с риби или без,ОК ще спра,и нека ако искате форума остане само едни текстове,а след време опустее,защото това не е книга в крайна сметка(а дори и в тях има картинки)

пп.Изказвам изцяло своето мнение,незадължавам никого с нищо,нито отправям провокация(макар,че към мен постоянно се отправят такива),Надявам се не съм обидил никой,а ако е така се извинявам,все пак и аз съм човек и когато направя нещо за някого,очаквам макар и малко здържаност

- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Снимките са прекалено много.Особенно пък като няма риба.И 5-10 стигат.
Иначе става много претоварващо.Който иска да се задръсти с пейзажи - те му WWW -World Wide Web...световната паяжина.Сървъра, компютъра в крайна сметка, на който е форума какъвто и Хард да има, колкото и Хардове да има, все пак е с краен капацитет.И ако всеки, всеки път, изпраска по толкова....та викам по-кротко да го раздаваме.
Аз дори след определен период от време си чистя галерията за да се освободи място.
И съм я чистил доста пъти - понякога до нула.
Много неща веднъж видяни, после стават излишни.Нека остават само полезните неща.
Лично мое мнение .
Иначе става много претоварващо.Който иска да се задръсти с пейзажи - те му WWW -World Wide Web...световната паяжина.Сървъра, компютъра в крайна сметка, на който е форума какъвто и Хард да има, колкото и Хардове да има, все пак е с краен капацитет.И ако всеки, всеки път, изпраска по толкова....та викам по-кротко да го раздаваме.
Аз дори след определен период от време си чистя галерията за да се освободи място.
Много неща веднъж видяни, после стават излишни.Нека остават само полезните неща.
Лично мое мнение .
-
- научил се да хвърля
Абе вие сте бати хората .
Човека отишъл видял снимал кефи се и споделя с вас яката гледка ,а вие само го калвете.
Плюс тва спинига тва му е кефа красивите гледки и по две три рибета по често и без рибета (поне за мене).
Тъй че колега супер излет евала,другия път и рибка
Човека отишъл видял снимал кефи се и споделя с вас яката гледка ,а вие само го калвете.
Плюс тва спинига тва му е кефа красивите гледки и по две три рибета по често и без рибета (поне за мене).

-
- ще става разбирач
luxorbg написа:Абе вие сте бати хората .

- Стара Видра
- ще става разбирач
Pedro написа:Снимките са прекалено много.Особенно пък като няма риба.И 5-10 стигат.

Лелеее,и аз мислех да кльонкам от тази лодка,добре,че видях как изглеждам отстрани,че аз съм си почти потънал и без сом в лодката

Това са останалите снимки от излета!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Пичове малце по-кротко А !
Както казах запасил съм се с гумички и ги ползвам ако и да са ми ценни !
Тва че на снимките няма риба не значи че не е проведен спинингов риболов с краен резултат КАПО !!! Както знаеме капото калява характера
Още повече че темата си е на Владунчо и той сам може да прецени колко снимки да пуща в нея стига тия снимки да не са със съдържание забранено за използване във форума !
Тва че на снимките няма риба не значи че не е проведен спинингов риболов с краен резултат КАПО !!! Както знаеме капото калява характера

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Задал си път към файла и го постваш в мнение!След това го триеш,...ами изтрий си и мнението!То също заема място в БД!Pedro написа:Аз дори след определен период от време си чистя галерията за да се освободи място.
Лично мое мнение .

Старата Видра също е попрекалил с пейзажите,но това не е фатално.Не вземам страна в случая,но ... защо ли пък да не оставим нещо за поколенията!?!?!?
Извинявам се за спама!
Стана като в един стар бългаски филим (т.е готин бългаски филм) Който не разбира бърза да пикае
, тв'а е изкувство бре хора 
Мене ме кефат снимките във постовете, често ми се случва да не чета дори написаното под снимкиите, а седейки зад компа на бацане в жегата да си гледам пейзажи на природа и риба и да ми е гот.

Мене ме кефат снимките във постовете, често ми се случва да не чета дори написаното под снимкиите, а седейки зад компа на бацане в жегата да си гледам пейзажи на природа и риба и да ми е гот.
- Стара Видра
- ще става разбирач
Благодаря за коректността ПавкаПавел Иванов написа:Пичове малце по-кротко А !
Тва че на снимките няма риба не значи че не е проведен спинингов риболов с краен резултат КАПО !!! Както знаеме капото калява характераОще повече че темата си е на Владунчо и той сам може да прецени колко снимки да пуща в нея стига тия снимки да не са със съдържание забранено за използване във форума !

Старата Видра с новия ник е много точен и коректен колега/споделя голяма част от своите излети с подробности и снимков материал от местата из България,където си има успехи/.Благодарности!!
А това,че "изсипва" толкова снимки говори,че е супер впечатлен от "Душанци"-явно първа среща и...изключително зашеметен от природата.Разбиващо е !!!
IDA,e колега,който познава не само природата,а и риболова във всяка част на язовира по всяко време на годината та -Владо -не се "стягай" от постовете на IDA .
Sapuna е прав - няколко снимки в ефир - .... и за желаещите за фотосесия - ай в галерия!!! - много хора вероятно няма да имат възможност да посетят красивите водоеми на България и е добре чрез форума да се докоснат до всичко,което им принадлежи като българи.
Красивите места за риболов са милиони...в Бг.
Да сме признателни на всички,който предлагат "запечатано удоволствие "от среща с природата.
Давайте няколко снимки за "гъдел"и много за търсещити ...в галерия.
А това,че "изсипва" толкова снимки говори,че е супер впечатлен от "Душанци"-явно първа среща и...изключително зашеметен от природата.Разбиващо е !!!
IDA,e колега,който познава не само природата,а и риболова във всяка част на язовира по всяко време на годината та -Владо -не се "стягай" от постовете на IDA .
Sapuna е прав - няколко снимки в ефир - .... и за желаещите за фотосесия - ай в галерия!!! - много хора вероятно няма да имат възможност да посетят красивите водоеми на България и е добре чрез форума да се докоснат до всичко,което им принадлежи като българи.
Красивите места за риболов са милиони...в Бг.
Да сме признателни на всички,който предлагат "запечатано удоволствие "от среща с природата.
Давайте няколко снимки за "гъдел"и много за търсещити ...в галерия.