Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Нещо за Тича или Йовковци?
Модератор: Кърцата
Нещо за Тича или Йовковци?
Към 10-15 юли мисля да посетя тези язовири и ще съм Ви много благодарен за съветите!Има ли къщи за почивка и какви условия предлагат? 

-
- научил се да хвърля
Re: Нещо за Тича или Йовковци?
Отговорете на човека бе, все пак ще ходи-всяко мнение ще му е от полза, било то негативно, или позитивно!!!

BULGARY
- майсторчето страхил
- сериозен играч
Значи за Йовковци знам че има доста ваканционни къщи около язовира,просто трябва да провериш и да си избереш някоя на близо до водоема.Примерно:с.Гърдевци,с.Яковци,с.Вълчевци,с.Средни Колиби.Колкото за Тича нямам инфо.За Йовковци знам щото от 9 до 14 юни бяхме там ,само че на палатка.За риболова в момента незнам но за преди седмица виж в срещи и купони "От трън, на глог"

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

- maranzika
- сериозен играч
Абе Страхиле,аз разбрах ,че и тази седмица си бил на Йовковци.
Относно питането ти колега,значи къщи за почиване има колкото искаш.Просто във всяка една махала има по няколко ,които са нагласени за почивка. Относно риболова:в събота и неделя ходих за по няколко часа с баща ми.Той извади 2 каракуди и няколко червеноперки,а аз щука и костур.Виж тук:
http://ribar.free.bg/cgi-php/phpbb2/viewtopic.php?t=563
Ако ще ходиш за риба върви на язовира рано сутрин и вечер.Иначе няма смисъл просто.И да пишеш как сте изкарали.

Относно питането ти колега,значи къщи за почиване има колкото искаш.Просто във всяка една махала има по няколко ,които са нагласени за почивка. Относно риболова:в събота и неделя ходих за по няколко часа с баща ми.Той извади 2 каракуди и няколко червеноперки,а аз щука и костур.Виж тук:
http://ribar.free.bg/cgi-php/phpbb2/viewtopic.php?t=563
Ако ще ходиш за риба върви на язовира рано сутрин и вечер.Иначе няма смисъл просто.И да пишеш как сте изкарали.

- майсторчето страхил
- сериозен играч
Абе ще ше ми се,ама....
.Тук в апартамента на 6-тия етаж нее като на Йовковци,ами е
там си беше

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

А има ли сом и шаран? В тези горещини смятам да нощувам на брега,а компанията да мята гюбеци в къщата. 

- майсторчето страхил
- сериозен играч
Абе има ,ама божа работа,50 на 50 ,може да хванеш ,ама най вероятно не
.Иначе
.

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

дайте малко повече инфо де ако може , колега аз от 7-ми юли съм на йовковци ако искаш може двамата да облавяме района
- майсторчето страхил
- сериозен играч
Значи,ако си за пръв път на Йовковци!Първо: Това е вододайна зона, 2 .има определени зони за любителски риболов,3 само определени места са удобни за бивак и обикновенно са заети,3 рибата ,говоря качествената макар че все още я има е много наплашена и се търси доста навътре,за бабушката няма проблем.4 въпреки че уж се охранява "строго" голяма част от хората си браконерстват с мрежи и там подобни това го видях
.
За шаран разпъват и хранят на 100-200 метра от брега,сома може да случиш и като мен на 1.5м.от брега,чиста случайност,шанс на рибка за щука-смадок-сом-костур е 90% е за костура останалите проценти си делят другите хищници,но шанса с повод за смадок да гепиш зъбата щука веднага се вдига,особенно да ти го прегризе
.Всъщтност ако неса спомените за този язовир от преди 20-25години за рибата която имаше и прекрасната природа няма да стъпя там.
Иначе удобни места за слизане,съответно и излизане с кола са около с.Вълчевци,Средни Колиби и местата около големия мост към Елена.Та това от мен, весело прекарване стига да намерите "кого"

За шаран разпъват и хранят на 100-200 метра от брега,сома може да случиш и като мен на 1.5м.от брега,чиста случайност,шанс на рибка за щука-смадок-сом-костур е 90% е за костура останалите проценти си делят другите хищници,но шанса с повод за смадок да гепиш зъбата щука веднага се вдига,особенно да ти го прегризе

Иначе удобни места за слизане,съответно и излизане с кола са около с.Вълчевци,Средни Колиби и местата около големия мост към Елена.Та това от мен, весело прекарване стига да намерите "кого"

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

Благодаря Ви за изчерпателните отговори,но по-конкретно около с.Яковци има ли разрешени места?Да не ми се натресе някой "самозван" надзирател и да ми образува нерви.
- майсторчето страхил
- сериозен играч
- maranzika
- сериозен играч
Яковският ръкав е разрешен.И следващият след него-Вълчевският също.Така че давай смело.
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Някой с инфо за риболова край Тичаmaranzika написа:Яковският ръкав е разрешен.И следващият след него-Вълчевският също.Така че давай смело.
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
промяна в плана.за този период всичко около Яковци е заето!Намерих къща в с.Дрента,било на 6 км. от язовира .Кои пътища да хвана,та да открия добри места? Мога да върна жеста с инфо за Дуранкулак конкретно!