Нещо за Тича или Йовковци?

Модератор: Кърцата

doktora69
новобранец
новобранец

Нещо за Тича или Йовковци?

Мнение от doktora69 »

Към 10-15 юли мисля да посетя тези язовири и ще съм Ви много благодарен за съветите!Има ли къщи за почивка и какви условия предлагат? :?
gogi1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Нещо за Тича или Йовковци?

Мнение от gogi1 »

Отговорете на човека бе, все пак ще ходи-всяко мнение ще му е от полза, било то негативно, или позитивно!!! :ANAL: :ANAL: :ANAL:
BULGARY
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от майсторчето страхил »

Значи за Йовковци знам че има доста ваканционни къщи около язовира,просто трябва да провериш и да си избереш някоя на близо до водоема.Примерно:с.Гърдевци,с.Яковци,с.Вълчевци,с.Средни Колиби.Колкото за Тича нямам инфо.За Йовковци знам щото от 9 до 14 юни бяхме там ,само че на палатка.За риболова в момента незнам но за преди седмица виж в срещи и купони "От трън, на глог" :smt023 :drinkers: :drinkers: :drinkers:
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗИзображение
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Абе Страхиле,аз разбрах ,че и тази седмица си бил на Йовковци. :wink:
Относно питането ти колега,значи къщи за почиване има колкото искаш.Просто във всяка една махала има по няколко ,които са нагласени за почивка. Относно риболова:в събота и неделя ходих за по няколко часа с баща ми.Той извади 2 каракуди и няколко червеноперки,а аз щука и костур.Виж тук:
http://ribar.free.bg/cgi-php/phpbb2/viewtopic.php?t=563
Ако ще ходиш за риба върви на язовира рано сутрин и вечер.Иначе няма смисъл просто.И да пишеш как сте изкарали. :wink: :drinkers: :drinkers: :lol:
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Абе ще ше ми се,ама.... :smt102 .Тук в апартамента на 6-тия етаж нее като на Йовковци,ами е :smt077 там си беше :smt059 :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
doktora69
новобранец
новобранец

Мнение от doktora69 »

А има ли сом и шаран? В тези горещини смятам да нощувам на брега,а компанията да мята гюбеци в къщата. :rock:
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Абе има ,ама божа работа,50 на 50 ,може да хванеш ,ама най вероятно не :smt102 .Иначе :smt023 .
sarmata69
новобранец
новобранец

Мнение от sarmata69 »

дайте малко повече инфо де ако може , колега аз от 7-ми юли съм на йовковци ако искаш може двамата да облавяме района
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Значи,ако си за пръв път на Йовковци!Първо: Това е вододайна зона, 2 .има определени зони за любителски риболов,3 само определени места са удобни за бивак и обикновенно са заети,3 рибата ,говоря качествената макар че все още я има е много наплашена и се търси доста навътре,за бабушката няма проблем.4 въпреки че уж се охранява "строго" голяма част от хората си браконерстват с мрежи и там подобни това го видях :axe: :axe: .
За шаран разпъват и хранят на 100-200 метра от брега,сома може да случиш и като мен на 1.5м.от брега,чиста случайност,шанс на рибка за щука-смадок-сом-костур е 90% е за костура останалите проценти си делят другите хищници,но шанса с повод за смадок да гепиш зъбата щука веднага се вдига,особенно да ти го прегризе :smt093 .Всъщтност ако неса спомените за този язовир от преди 20-25години за рибата която имаше и прекрасната природа няма да стъпя там.
Иначе удобни места за слизане,съответно и излизане с кола са около с.Вълчевци,Средни Колиби и местата около големия мост към Елена.Та това от мен, весело прекарване стига да намерите "кого" :lol: :lol: :lol: :lol:
doktora69
новобранец
новобранец

Мнение от doktora69 »

Благодаря Ви за изчерпателните отговори,но по-конкретно около с.Яковци има ли разрешени места?Да не ми се натресе някой "самозван" надзирател и да ми образува нерви.
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Да! :smt023
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Яковският ръкав е разрешен.И следващият след него-Вълчевският също.Така че давай смело.
Аватар
jibira
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от jibira »

maranzika написа:Яковският ръкав е разрешен.И следващият след него-Вълчевският също.Така че давай смело.
Някой с инфо за риболова край Тича
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
doktora69
новобранец
новобранец

Мнение от doktora69 »

промяна в плана.за този период всичко около Яковци е заето!Намерих къща в с.Дрента,било на 6 км. от язовира .Кои пътища да хвана,та да открия добри места? Мога да върна жеста с инфо за Дуранкулак конкретно!
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”