Въпрос за стойка

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Chenko93
ще става разбирач
ще става разбирач

Въпрос за стойка

Мнение от Chenko93 »

Искам да разбера дали тази стойка може да се върти (тоест въдиците да могат да се повдигат и накланят) ако може да ми помогнете защото ми казаха че в един склад била много по евтина от магазините апък аз все пак не мога да карам кола и не ми остава време да я погледна. Предвърително БЛАГОДАРЯ :D :D :D
Изображение
Последно промяна от Chenko93 на Пет Юни 27, 2008 10:07 pm, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
muerter
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Въпрос за стойка

Мнение от muerter »

Мои познат си купи наскоро такава.
Стоиката не може да се вьрти,може да се дава наклон на тоягите но не много голям.Не е супер стоика ,но за тези пари по хубава няма и да има.Като за начало е добре :D
Порьча си я от тук,и едва ли би я намерил на по тьнка цена,дори +доставка :D
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=437
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Chenko93
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Chenko93 »

Във Варна има един склад дето цените на стоките са с по 10 лева намалени
Изображение
didopoli
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от didopoli »

Както е казал колегата може да се дигат,но с малка преработка т.е. две нови колчета за отпред по дълги и телескопични ще се вдига повече,но трябва мисля да се сменят и държачите на пръчките отзад,защото при по-голям наклон ще се плъзгат назад.Успехи!
Последно промяна от didopoli на Пет Юни 27, 2008 10:07 pm, променено общо 1 път.
Изображение
Където качеството е от значение!
Chenko93
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Chenko93 »

аз търсих във различните форуми ама по елементарна дето мога да я направя аз и да може да се регулира наклона не видях ако някой може да ми даде схема на такава ще съм му много благодарен. Но аз мисля че такава стойка която е лесна за изработка няма. Някой да ме поправи око греша.
Изображение
Аватар
muerter
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от muerter »

didopoli написа:две нови колчета за отпред по дълги и телескопични ще се вдига повече
Точно това направи и моят познат.Смени долната част на крачетата с по дьлги.Едно време имаше алуминиеви трьбички,които масово се използваха за антени :D те пасват идеално на оригиналните крачета.Иначе дьржачите стават,пьк и много зависи от прьчките които използваш.
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
didopoli
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от didopoli »

Трябва да се експериментира аз си купих 2 бъз-бара и сега им мисля комбинации удължения,дълги крака,къци крака.разни триноги ...пак може някой ден да стигна до истината,но универсална стойка няма...Така че само експерименти...
Изображение
Където качеството е от значение!
yasen81
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от yasen81 »

тази е вазможно най скапаната стойка която се продава.не е копуваи.вземи си колчета и ти гарантирам че ште си много по доволен.сменил сам 6 стойки до сега :D
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

yasen81 написа:тази е вазможно най скапаната стойка която се продава.не е копуваи.вземи си колчета и ти гарантирам че ште си много по доволен.сменил сам 6 стойки до сега :D

На мен не ми се искаше да ти го казвам за да не убивам ентусиазма ти но колчетата определено са по добри от тази стойка ..!

:(
Chenko93
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Chenko93 »

Аз имам колчета дето им се регулира височината ама решиш да си взема такава. Но вече се отказах като прочетох що за нещо е. Иначе видях една стойка дето има само една страна (има три крачета и над тях три глави за стойки, така че пръчката едната и страна да бъде на стойката а другата на земята) единственият проблем на тази стойка е че при наклон на мястото стойката не може да седи. Замислил съм да си зема 2 такива и да ги съединя като на предната ще вдигна крачетата както казахта и на втората ще направя малко промени - ще направя така че да се регулира наклона. :D :D :D
БЛАГОДАРСКО ЗА СЪВЕТИТЕ КОЛЕГИ !!!
Изображение
Аватар
malkia_joro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от malkia_joro »

Бъз баровете не са метални и единия ми се счупи веднага.Аз си смених пръчките с метални,а накрайниците ги залепих с течен метал.Стойката е много неустойчива,но за тези пари толкова.
Красотата на живота е в това,че продължава.
Изображение
Аватар
felippemassa
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от felippemassa »

Колеги да ви питам кое е по- добре тези малките стойки които наистина никога не са ми правили проблем или тези шаранджийските???
Аватар
SINISHA
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от SINISHA »

Здравейте,

От доста време съм решил да се сдобия с риболовна стойка.
Доста търсих по магазините и из интернет .
Това което открих е ,че тези до 30-40 лв са изключително нестабилни и просто не си струва,
а за тези които са добри нямам възможност поне засега да си купя.
Затова реших да си направя сам .Варианта е изключително лесен за изработка.
Чакам мнения и съвети ,защото съм сигурен ,че има още доста какво да се подобри.

http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... =1&cat=500
И да паднем и да бием,
пак за риба ще отидем !!!
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Chenko93 написа:Искам да разбера дали тази стойка може да се върти (тоест въдиците да могат да се повдигат и накланят) ако може да ми помогнете защото ми казаха че в един склад била много по евтина от магазините апък аз все пак не мога да карам кола и не ми остава време да я погледна. Предвърително БЛАГОДАРЯ :D :D :D
Изображение

Chenko93 ако много те интересува тази стойка драсни два реда на Сапуна :idea: :idea: на ЛС,мисля че ще ти свърши работа.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”