Нещо за Тича или Йовковци?

Модератор: Кърцата

Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Re: Нещо за Тича или Йовковци?

Мнение от maranzika »

Намерих къща в с.Дрента,било на 6 км. от язовира .Кои пътища да хвана,та да открия добри места?
Абе колега ,тия голям ташак си правят с тебе бре.Село Дрента е на 6 км. от Йовковци,ама по въздух :lol: :lol: :lol: .А по пътя е около 15км. и поне 30 мин. път.Не се връзвай .А иначе през Дрента тече р.Веселина която се влива в Йовковци.На нея може да се търси кефал и черна мрена.За Йовковци не вярвам че не можеш да си намериш места. :roll: :roll: Търси на: Вълчевци,Бръчковци,Донковци,Шилковци,Раевци,Гърдевци,Средни колиби .Със сигурност са на язовира и ще намериш места.
http://simitia.hit.bg/
http://www.nbta.bg/more_bg.php?page=acm ... E%E2%F6%E8+
doktora69
новобранец
новобранец

Мнение от doktora69 »

Знаех си аз,че така ще стане!Тук като реша да тръгна за риба не питам никой,но в случая се налага да се съобразя с останалите от компанията :roll: .На Веселина има ли щука,че да и приложа моите чалъми.
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Ква щука бе? :lol: :lol:
Изображение

Ей това е Веселина.В моята галерия има няколко снимки от там.А ако сте на Дрента палиш колата и през Елена слизаш на язовира.
doktora69
новобранец
новобранец

Мнение от doktora69 »

МММдааа!!!Доктора се качва на таратайката и ще прави обиколки на Еленския Балкан !Лошото е,че взех да се отчайвам преди да съм хвърлил,но по-важното е да съм на брега.Някой от форума бе споменал,че новаците хващат най-големите риби.Благодаря на всички за помоща!
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”