Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Ал. Стамболийски
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- вече хвърля и на тежко
Ал. Стамболийски
Колеги,
моля ви ако някой има прясна прясна информация за язовира и по специално ме интересува местата от към Севлиево, стената или Ръкава при село Младен. Започна ли да се дава рибата, на каква стръв и т.н.
Благодаря предварително.
моля ви ако някой има прясна прясна информация за язовира и по специално ме интересува местата от към Севлиево, стената или Ръкава при село Младен. Започна ли да се дава рибата, на каква стръв и т.н.
Благодаря предварително.
Re: Ал. Стамболийски
Пускаи животните обратно във водоема :П
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Миналата седмица даваше много каракуда.Говоря за участька до скьсания мост"Крапешкото дере",кьлве на всякаква стрьв.
Аз нямах царевица,но колеги които ловиха на нея хващаха по рядко но каракуди по 500-600 грама.
Местни споменаха за бяла на рибе,но аз не видях някои да вади нито пьк сьм пробвал.
Утре ще ходя и ще дам по прясно инфо.
Лошото е че през почивните дни не може да се разминеш от рибари,има и много парашутисти
Хубавата новина е че ме провериха от ИАРА, и имаше няколко сьставени акта,на хора без билет и на няколко парашутиста

Аз нямах царевица,но колеги които ловиха на нея хващаха по рядко но каракуди по 500-600 грама.
Местни споменаха за бяла на рибе,но аз не видях някои да вади нито пьк сьм пробвал.
Утре ще ходя и ще дам по прясно инфо.
Лошото е че през почивните дни не може да се разминеш от рибари,има и много парашутисти

Хубавата новина е че ме провериха от ИАРА, и имаше няколко сьставени акта,на хора без билет и на няколко парашутиста

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Здравейте,колеги
Ето и първия ми пост
От Севлиево съм,но да си кажа честно местата от тази страна на Стамболийски не са ми познати..
Онзи ден бях на село Г.Косово(на километър от Язовира),кълвяха дребни костури на рибка.Научих,че сериозно дава каракуда,но дребна..Също и червеноперка..

Онзи ден бях на село Г.Косово(на километър от Язовира),кълвяха дребни костури на рибка.Научих,че сериозно дава каракуда,но дребна..Също и червеноперка..

Member of the zapalen_92's Fan Club
-
- вече хвърля и на тежко
Здравей колега и добре дошъл във форума.
Тези костури къде ги лови - по реката ли?
Нещо друго не хвана ли?
А щом си от Севлиево моля те дай малко инфо за Душево и Сенник ако знаеш нещо. Аз съм от Дряново, но живея в Търново, но все пак не са ми далеко и ако си заслужава може да се разходя до някой от тях.
Благодаря предварително!
Тези костури къде ги лови - по реката ли?
Нещо друго не хвана ли?
А щом си от Севлиево моля те дай малко инфо за Душево и Сенник ако знаеш нещо. Аз съм от Дряново, но живея в Търново, но все пак не са ми далеко и ако си заслужава може да се разходя до някой от тях.
Благодаря предварително!
Честно казано по реката няма какво да се улови толкова...Имам предвид тази част на реката,която излиза от централата,водата е много студена и почти никаква риба не се задържа там...Костура го лових на стената,по-скоро в близост до нея...Ако знаеш къде се намира ресторанта(на около 500-600 м от стената нагоре по пътя),казаха ми,че отдолу точно под него кълвяла едра каракуда,доколко е вярно - незнам...Има един-двама рибари в Г.Косово,та като си ходя там и разпитвам...Иначе тук по Севлиево ходя на един частен язовир,ужасна скъпотия..За 2,5 кг шаран платих близо 15 лева...Относно Сенник бих могъл да разпитам,а и след около две седмици съм решил да се завъртя напред-назад из водоемите,така че тогава ще имам повече инфо..

Member of the zapalen_92's Fan Club
Колегата muerter е дал най-точното инфо! Имам приятел, който ходи там (на градишките скали и на соколя) и каза,че се ловят дребни таранки след обилно захранване. Кълванетата са на вълни и има периоди, през които не бутва грам! Сутрин до към 8-9 ч. може да се пробва на рибе за сулки, но са дребни и не си заслужава! Рибата е в тънкото още. На Мъгара, според един друг съфорумец се лови едър амур, но аз докато не видя, не вярвам!
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

Колеги някой да има по нова информация за този язовир ,какво и къде?.По специално ме интересува около Младен как е и костура тръгнал ли е някъде?
- doko
- ще става разбирач
Мой приятел е там от неделу. Досега имат доста шарани но дребни до към 2 кг. Самоче не са от към севлиево ами от към Павликени. Мястото е доста каменисто и имат доста оттървани риби. Неделя и аз заминавам на същото място. Надявам се 2 седмици хранене да даде резултат. 

- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Вчера минах покрай стената -на сипея дава червенопер и костур ,а Орехите и над него на дъно слабо ,но кльонкаджиите ловят сом 

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
- doko
- ще става разбирач
Мойте хора ловят яко шарани но дребни. засега са имали само 1 по сериозен удар но за съжаление откачен. Радващо е че има дребни шарани. Така може да се надяваме след някоя и друга година да ловим и по големи.
на 02 08 09г.на соколА само дебни караудки,идеални за щка,вървяха в промишлени количества. малко дребна бабушка няколко кстура на блесна.караудките не се спряха през целият ден. общо взето разочароващо