Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

проблем с evinrude
Модератор: emo vasilev
- дидо
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
проблем с evinrude
Имам малак проблем с един evinrude 4 коня на един приятел е и не знае как да му вирже кабелите към електринното двигателя си е работещ само трябва пет кабела да се вържат кой кадето трябва и не знаем как да стане понеже и двамата за пръв път се сблъскваме с такъв проблам трябва само да видя някои подобен как е вързан , но в нета не намерих нищо не знам дали е нужна помощ от специалист щото в Севлиево нама компетентни или поне до сега не намерихме някой който да разбира . Ако някой има такъв двигател или знае как да го свържем моля да помогне ако трябва мога да кача и снимки на двигаделя . Благодаря предварително . 

- krokibg
- учете се от него
Re: проблем с evinrude
Дидо,качи снимка на модела и ще помоля един приятел който се занимава със двигатели да нарисува кой кабел по цветове къде отива !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- дидо
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Значи иглите са номерирани от 1 до 5 от долу на горе. Нещо се омотвам с снимките ще ги кача в галерията си ако някой може да ги сложи тук ще черпя .
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:

Тези бяха,нали?
- дидо
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Да колега тези са , мерси много . На последните снимки се вижда най-добре или поне така ми се струва . 

- krokibg
- учете се от него
Утре ще му кажа да погледне и ще се опитам да ти помогна !!!
- дидо
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Дано да са от полза снимките ,който сме направили ,ако не са може да се направят нови по различни .
Благодаря на всички който се отзоваха ,ако аз мога да съм полезен с нещо казвайте. 

- дидо
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Нещо се позакучиха работите , дано скоро да има някво развитие Кроки твоя човек ,какво каза или не имал време да погледне снимките . 

- krokibg
- учете се от него
Дидо,каза че така по снимките нищо неможе да направи.Ако имаш път насам,вземи го докарай или помоли някой който идва да го докара и ще го занесем със него до Жоро и ще ги върже за две минути.Така каза !!!Иначе каза че е правил такива и като го гледа е лесно но да е пред него.По снимките няма как да стане.Искам да ти помогна и знам че проблема е малък,но нещата не зависят от мен.Успех и помисли за една разходка.Ако стоиш и чакаш някой да ти каже как трябва да се вържат,мисля че догодина ще влачиш със този двигател.Поздрав !!!
- дидо
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Мерси Кроки за обърнатато внимание , първо ще направим една разходка до Троян там имало абсолютно същия двигател . Ако пък ударим на дърво ще минем до Пловдив , ще ти пиша само да ми дадеш тел. за връзка (но на ЛС ) 

- дидо
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Ха всяко зло води до нещо добро , моят приятел на когото всъщност е двигателя утре ще е в Пловдив , ще вземе и двигателя разбирасе ,ако може да го погледне твоят човек Жоро .Моят прител Цанко вчера беше на сватба в Пловдив днес колата му се счупила и се прибрал с чужда кола утре ще купува части и следобед пак ще е в Пловдив . Така ,че утре ще вземе двигателя с него ако направим връзка с теб ще може да направите една среща или направо да го упътиш , къде да търси твоя човек .
дано да успе този план . Кроки ще може ли да ми пратиш на ЛС или ,ако искаш пиши тук телефон за връзка твоят , или на твоя човек .