Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Успех на Чамдере яз.Кърджали
- Ivan Hadgiev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Успех на Чамдере яз.Кърджали
Здравейте колеги,
това риболова не е болест, не е страст, то си е хоби за кеф на душата, още неизсъхнали плувките и куките от последния излет вече сме организирали и осъществяваме поредния излет на нулата на яз.Кърджали в района на Чамдере, а излета направо си беше успешен, този път сме двамата с един приятел който само да му кажеш че планираш излет и той вече се е качил в колата с все багаж и е готов за тръгване, ето и малко снимки за гарнитура на репортажа
тръгване, пътуване и пристигане по тъмно

започна се чакането

но не за дълго, защото рибоците само нас чакали и бързо откриха примамките

ето и първия рибок, прилична каракуда

е остана време и за обедната дрямка

ето и скромния улов на Чъти

ето ме и мен с моя улов

улова е скромен но риболова не е за един и последен път, кефа на душата беше осъществен и доволни доволни си тръгнахме

та това е колеги, стана още един пореден успешен и доволен излет, ако ви е писнало от натовареното ежедневие грабвайте такъмите и бягайте на гьола
НЕ БРАКОНИЕРСТВАЙТЕ И СИ СЪБИРАЙТЕ БОКЛУКА СЛЕД ИЗЛЕТА, ЗА ДА ВИ Е ПРИЯТНО И СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ДА ХВАНЕТЕ ОТНОВО РИБА
това риболова не е болест, не е страст, то си е хоби за кеф на душата, още неизсъхнали плувките и куките от последния излет вече сме организирали и осъществяваме поредния излет на нулата на яз.Кърджали в района на Чамдере, а излета направо си беше успешен, този път сме двамата с един приятел който само да му кажеш че планираш излет и той вече се е качил в колата с все багаж и е готов за тръгване, ето и малко снимки за гарнитура на репортажа
тръгване, пътуване и пристигане по тъмно

започна се чакането

но не за дълго, защото рибоците само нас чакали и бързо откриха примамките

ето и първия рибок, прилична каракуда

е остана време и за обедната дрямка

ето и скромния улов на Чъти

ето ме и мен с моя улов

улова е скромен но риболова не е за един и последен път, кефа на душата беше осъществен и доволни доволни си тръгнахме

та това е колеги, стана още един пореден успешен и доволен излет, ако ви е писнало от натовареното ежедневие грабвайте такъмите и бягайте на гьола
НЕ БРАКОНИЕРСТВАЙТЕ И СИ СЪБИРАЙТЕ БОКЛУКА СЛЕД ИЗЛЕТА, ЗА ДА ВИ Е ПРИЯТНО И СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ДА ХВАНЕТЕ ОТНОВО РИБА
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Успех на Чамдере яз.Кърджали
браво
мнооого успешем риболов

- Vaneto_99
- ще става разбирач
браво колега
хубав излет другият път повече и по-големи 

Наслука Колеги!!!
Колега , Хаджиев може ли да ми обясниш къде точно се намира това място , миналия път ходих бях ето тук
това място се намира 1-2км преди завоя за Китница там ,където има 1-2 вили в ляво от пътя ,там изкарах десетина скобара.
Поздрави!!!

Поздрави!!!
Наслука !!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Хубав излет,а тои твои приател по ништо не се различава от един от моита групичка 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- ще става разбирач
браво колега добар риболо сте направили
- Headshot_78
- новобранец
Браво супер сте си изкарали и рибките не са лоши