Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

По добре късно отколкото никога !!!
Модератор: dantho.mihov
- krokibg
- учете се от него
По добре късно отколкото никога !!!
Момчета и момичета,искам пред всички Вас да изкажа моите благодарности на двама колеги от форума,които ми изпратиха някои неща и въпреки настояването ми да си ги платя,те категорично отказаха да вземат пари.И двамата колеги живеят в чужбина и въпреки че са ангажирани със работата си,намериха време и скоро,получих нещата които ми пратиха.За единия колега,вече знаете доста и със жеста който направи,спечели моите симпатий,уважение и приятелство.Единия колега е lovo/Стоян/ от Испания,който обеща и ми изпрати една кофа със сомски топчета на които го ловят по онези ширини/а за онези колеги които незнаят,той прати парите и за цифровото Сони,което беше спечелено от Sapuna/Митака на НС 3.За моя голяма изненада,вътре във кофата/оригинална от производителя на сомските протеинови топчета/беше сложил и дванадесет броя воблери,които са сигурно поне двеста евро.Сами разбирате че тук не става въпрос за парите,защото не съм човек който не може да си позволи да си ги купи.Жеста е показателен и със гордост заявявам че той ме спечели за приятел окончателно и се надявам да се запознаем още това лято когато се прибере за почивка до България.Другия наш колега,ми изпрати оригинално влакно на Шимано Техниум от Гърция,и той също непожела да си го платя/колегата е Мишо от Гърция/.Искам да им кажа на всеослушание че в мое лице имат приятел на който могат да разчитат за каквото и да става въпрос.Достатъчно е само да кажат какво мога да направя за тях.Понеже нямам добра връзка на вилата,гледам поне да попрочитам по нещичко от форума,и затова се извинявам че толкова късно изказвам благодарността си към тях за жестовете които направиха.Ще се опитам да кача и снимки на нещата които ми изпратиха а сомските топчета вече ги пробвам но все още безрезултатно - за сега обаче.Надявам се да хвана някой сом и на тях и на воблерите които ми изпрати lovo.Поздрави на всички приятели !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- георги н.
- ще става разбирач
Re: По добре късно отколкото никога !!!
Така е Любо форума все повече се превръща в едно голямо риболовно семейство 

Не можеш да очакваш полет на мисълта в този който е свикнал да пълзи .
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Хвала на такива хора наистина са рядкост при нашто"племе".

Където качеството е от значение!
- indalo
- фен клуб-скобар
Браво на такива хора.
А що се отнася до форума- наистина е номер 1.
на всички съфорумци.

А що се отнася до форума- наистина е номер 1.

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Йо, Любо, жив си бил!
И аз да вмъкна за пореден път благодарности към Тошето за кашона живо пиво!

И аз да вмъкна за пореден път благодарности към Тошето за кашона живо пиво!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- krokibg
- учете се от него
Хубаво е да се знае какви колеги и приятели имаме около нас във форума.Надявам се че няма да се разсърдят за рекламата която им правя,но аз съм благодарен човек и не пропускам да си връщам жестовете когато и да се наложи.Може и да е след 100 години но ще намеря начин да им върна жеста.Поздрави !!!
Годзила,жив съм приятелю и то повече от колкото ми се иска във тази шибана държава.Такива простотий се случват около мен че направо не ми се иска да говоря.Нямам време и за риба да отида даже.Дано да си реша проблемите скоро че ми писна вече и ще извадя автомата и ще направя някаква голяма простотия та ще пишат по вестниците още 200 години.Ама пустите му деца,на кой да ги оставя да ги гледа
Едно е да си сам и да няма за кого да се грижиш,друго е да имаш ангажименти към семейство и т.н.Абе,майната им на всички,ще видя какво ще правя

Годзила,жив съм приятелю и то повече от колкото ми се иска във тази шибана държава.Такива простотий се случват около мен че направо не ми се иска да говоря.Нямам време и за риба да отида даже.Дано да си реша проблемите скоро че ми писна вече и ще извадя автомата и ще направя някаква голяма простотия та ще пишат по вестниците още 200 години.Ама пустите му деца,на кой да ги оставя да ги гледа

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Пробвай с циментово блокче около краката на гадовете и после на дъното на язовира - чудесна захранка за сом.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

Любо и да се ядосваш и да не се на ония горе им е през к...а. Важно е да се уважаваме поне във форума и да си помагаме колкото можем пък на всички измекяри и други такива майната им. А на двамата колеги браво 

хи семество лооооооооооооол 

Аз също съм много радостен, че се запознах с доста от вас лично и станах член на голямото семейство nariba.com .
Браво на Стоян (Лово) и ма колегата от Гърция. Добре е, че има още истински БЪЛГАРИ!
П.П. Любо, лебедката е готова - очаквай скоро пратката!
П.П.П. Чапи не му обръщай внимание - виж му всичките мнения и ще разбереш защо! Само да се върне Сапуна от теца!
Браво на Стоян (Лово) и ма колегата от Гърция. Добре е, че има още истински БЪЛГАРИ!
П.П. Любо, лебедката е готова - очаквай скоро пратката!
П.П.П. Чапи не му обръщай внимание - виж му всичките мнения и ще разбереш защо! Само да се върне Сапуна от теца!

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Любо,ти по някакъв си начин си ги заслужаваш тия подаръци,колегите са те преценили правилно и това е една малка награда която заслужаваш.Евала на тия колеги.Третата национална среща ти я превърна в постоянна,а да не говорим за всичко което си направил за нея.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Макар да не се познавам с никой съм много радостен,че го има този форум!Радвам се на отзивчивостта на хората!Колеги от мен имате едно голямо БЛАГОДАРЯ,защото благодарение на вас научих много неща!Дано скоро ни се отдаде възможност да се видим и запознаем!
- krokibg
- учете се от него
Съветвам колегите които до сега неса могли да намерят време и желание да идват на такива срещи,нека го направят !!! Сами ще се убедят какви хора има и колко весело и приятно се прекарва.Друг е въпроса,колко нови и много здрави приятелства и познанства се завързват
Вече като се напият
някой приятели,след дванайсет и в любов почнаха да се обясняват по телефона
Няма да споменавам имена,те си знаят.Повярвайте ми,само ще спечелите от познанствата и отзивчивостта на колегите.Колко време мина от последните две срещи на Дунава и примене,та вече започнахме да се уговаряма и дръгнем за нова такава.
Позврав на всички !!!