Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Рибарица
Модератор: Кърцата
Re: Рибарица
преди два месеца бях там,малко на почивка,селището е турбо яко,изобщо природа,красота,мн жестоко е,и видях че имат някво рибарниче - платено,обаче нямах никакво време да ида да потопя такъмите 
А и не знам дали щях и да успея,имаше адски мн хора,гъз до гъз,едва ли ще е било случайно
,затова че ако ти остане време,направи излет задължително,наслука

А и не знам дали щях и да успея,имаше адски мн хора,гъз до гъз,едва ли ще е било случайно

Спининга му е майката
МИНАЛАТАГОДИНА СИ ПРАЗНУВАХ РД 16.07 В РИБАРИЦА И ОТСКОЧИХМЕ И ДО РИБАРНИКА. БЕШЕ ТРАГЕДИЯ НО ЕСГА МОЖЕ ДА Е ДРУГО.ДАИ ИНФО ЧЕ И ТАЗИ ТАЗИ ГОДИНА ПАК ЩЕ ПРАЗНУВАМ ТАМ.УСПЕХ
- майсторчето страхил
- сериозен играч
Преди много години река Бели Вит гъмжеше от пастърва,но сега като знам какво застрояване падна там сигурно немож припари до реката около Рибарица.Там всичко около реката е вили на дебело врати момчета,а и там са сараите на А....Д...н

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

Пич и аз заминавам на 18-ти за там.Ама аз смятам около реката да се завъртя.Та и аз имам питане към някой по запознат с условията.Има ли кленчета,мрени,туй онуй.Изобщо не му вдявам на този риболов.Пишете колеги за нас непросветените.
ммм братле,не прави излет по реката,точно около Рибарица само каманаци,еиииии такива и няма едно сгодно местенце да топнеш,моето мнение е да потърсиш на платеното,и мисля че ще останеш доволен,а ако имаш повечко време може да се поразходиш по реката,ама някъде преди или след Рибарица 

Спининга му е майката
Мерси колега.Ама аз ще съм с приятелката си и нали се сешащ какво става."Ади ве ти за риба ли дойде....ебати лайното"
и задължително да споделиш отзиви,че и аз мисля към август да ида за няколко дни с приятели
Спининга му е майката
Естествено