Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Почти неуспешен на яз. Крапец
Почти неуспешен на яз. Крапец
Днес със шурея (bozhidar_kostov) решихме да посетим яз. Крапец и да проверим как е хавата. Предварително решихме да отидем от към гората, защото е сенчесто и удобно за плувка. Мястото беше свободно (защо ли?)! Захранихме с царевица от буркан с аромати разни, варено жито и 3 вида захранки от различни фирми. По принцип бяхме решили да търсим таранки, щото аз лично съм ги ловил преди на това място! Ей тъй се почна:

В дясно от нас имаше чудесен залив за пробване на хищника. Имаше известно прешляпване на повърхността, което ще рече, че имаше присъствие на хищни твари. Шурея ги пробва с 3 вида блесни и 2 воблера, но не биде!:

Язовира от нашата гледна точка:

Вижте на каква хубава сянка бяхме, а отсреща се пукаше дърво и камък от жега!:

Шурея в очакване на заветното кълване:

Смених тактиката - с рачилото си хвнах няколко царички (слънчевки) с надеждата да бодна някой кустур, но хванах тази сулчица:

Снимка и незабавен релийз:

В началото нещеше да си ходи, ама я побутнах напред-назад и се посъвзе и отиде да расте!
След това ни изненада и тази добра таранка, хваната от шурея на дъно на пружинка и царевица:

Той хвана и още една по-малка от тази, но на стиропор. Аз хванах няколко дребни костурчета, които не заслужаваха да бъдат увековечавани, но си ги взех (малкия много ги обича!) Побутна ми и на мен на пружинките, но нъцки! В късния следобед взе да ни напича и нас, а в гръб почнаха да се чуват заплашителни сигнали за приближаваща буря и решихме да си бийм камшика, тъй като мястото в кално време е проблемно (за автомобил) На тръгване събрахме в 2 найлонки и чуждите отпадъци и хайде на Лисец:

Забравих да добавя - малчуганът е моят бъдещ наследник, който хвана много царици за котката. (по едно време ми писна да правя "операции" за спасяване на куката)
В дясно от нас имаше чудесен залив за пробване на хищника. Имаше известно прешляпване на повърхността, което ще рече, че имаше присъствие на хищни твари. Шурея ги пробва с 3 вида блесни и 2 воблера, но не биде!:
Язовира от нашата гледна точка:
Вижте на каква хубава сянка бяхме, а отсреща се пукаше дърво и камък от жега!:
Шурея в очакване на заветното кълване:
Смених тактиката - с рачилото си хвнах няколко царички (слънчевки) с надеждата да бодна някой кустур, но хванах тази сулчица:
Снимка и незабавен релийз:
В началото нещеше да си ходи, ама я побутнах напред-назад и се посъвзе и отиде да расте!
След това ни изненада и тази добра таранка, хваната от шурея на дъно на пружинка и царевица:
Той хвана и още една по-малка от тази, но на стиропор. Аз хванах няколко дребни костурчета, които не заслужаваха да бъдат увековечавани, но си ги взех (малкия много ги обича!) Побутна ми и на мен на пружинките, но нъцки! В късния следобед взе да ни напича и нас, а в гръб почнаха да се чуват заплашителни сигнали за приближаваща буря и решихме да си бийм камшика, тъй като мястото в кално време е проблемно (за автомобил) На тръгване събрахме в 2 найлонки и чуждите отпадъци и хайде на Лисец:
Забравих да добавя - малчуганът е моят бъдещ наследник, който хвана много царици за котката. (по едно време ми писна да правя "операции" за спасяване на куката)

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Почти неуспешен на яз. Крапец
Гого на тоя язовир направо му е....а маиката.Последните ми 3 излета там са не за неуспешни а за трагични.
не знам какво направиха,но от един от любимите ми язовири се превьрна в обезрибена локва
По време на забраната беше разрешен,последното ми ходене направо ме отчая,беше станал като локва"защо ли??"
И познаи какво имаше насред язовира
Мрежа и то доста голяма
Маи сьм го зачеркнал вече от риболовните си маршрути.А какьв язовир беше

не знам какво направиха,но от един от любимите ми язовири се превьрна в обезрибена локва

По време на забраната беше разрешен,последното ми ходене направо ме отчая,беше станал като локва"защо ли??"
И познаи какво имаше насред язовира

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
-
- кандидат преподавател
Гого,много жалко за язовира!Много детски лета имам прекарани в с.Дъбрава / моите родители са от там /-два баира го делят от Крапец.Хващахме доволно таранки тогава,с най-прост такъм на плувка.Е,излизаха и царички,ама без тях не може.Ама все пак сте хванали някакви риби,в днешно време излета го брой обратно-почти успешен!
Аз съм зачеркнал Крапец от календара си,причините ги знаят хората които го посещават
може да има добри и сенчести места,но риболова е слаб и тегав

може да има добри и сенчести места,но риболова е слаб и тегав

Не карай като пиеш
/който пие бира не умира,ама трудно става/

/който пие бира не умира,ама трудно става/
Гога нема са плаушиш брат,явно капото си е навсякъде,рибата почва да взема от 19.07 до 26 тъй че и на нас ще ни излезе късмета