Моля ви, помагайте!

Модератор: Paublo_Eskobar

Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Re: Моля ви, помагайте!

Мнение от Бачо Илия »

каридата написа:От мондиала и аз съм много доволен......
Днеска на Душанци бях с него- даже не беше "платикарски"..... , трепач :D :D :D
Изображение
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

Джаксана и аз я харесвам, колко щасливи мигове ми е донесла на Жребеца. До колкото знам е китаиска ама не съм се задълбочавал много много важното е да върши работа :P
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти
Изображение
gosta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gosta »

При последните си 2 риболова и аз я позвах и съм много доволен. Първия излет работеше много добре като магазинера ме предупреди да я разбърквам на 2 пъти и да изчакам 20 минути да поеме хубаво. Използвах я и на пружината като добавих само консерва царевица вътре. На днешния излет имах малко премеждие с тази захранка като за това си бях виновен само аз. Предният излет(преди 4 дни) разбърках по-голямата част от захранката като в пакета остана около 400-500грама. Това хубаво но ми хартиса от разбърканата и така и съ я забравил в кофата и тя естествено ферментиралаааааааа. Днес отивам на язовира отварям кофата и ме лъха 1 миризма на джибрииииииииии та се не трае . Реших да не я хвърлям-да не изтровя рибата :lol: Извадих 500-те грама не разбъркана и със всичкия си акъл я забърках с кюспе (2/3 кюспе и 1/3 мундиал). Резултата не беше добър . Като цяло хванах 10 риби но неможах да дръпна едрите. Изхраних тоя всичкия бълвоч и опааааа в 10 часа се оказах без захранкаааааааа. Няма на къде взех вкисналата захранка . В багажа ми се мотаха 2 степа някви съм ги взимал и аз не знам кога бухнах ги въре и 2-та и квото става да става. Е стана работата . Рибите тръгнаха една след друга и в следващите 2 часа ги сцепих и то само здрави каракуди. Та така от моя скромен опит дори и вкиснала захранката сия бива . Не знам дали рибите се бяха напили от фермента но определено почнаха да взимат
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
gosta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gosta »

Горното се отнася за мундиал захранката.
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

gosta написа:При последните си 2 риболова и аз я позвах и съм много доволен. Първия излет работеше много добре като магазинера ме предупреди да я разбърквам на 2 пъти и да изчакам 20 минути да поеме хубаво. Използвах я и на пружината като добавих само консерва царевица вътре. На днешния излет имах малко премеждие с тази захранка като за това си бях виновен само аз. Предният излет(преди 4 дни) разбърках по-голямата част от захранката като в пакета остана около 400-500грама. Това хубаво но ми хартиса от разбърканата и така и съ я забравил в кофата и тя естествено ферментиралаааааааа. Днес отивам на язовира отварям кофата и ме лъха 1 миризма на джибрииииииииии та се не трае . Реших да не я хвърлям-да не изтровя рибата :lol: Извадих 500-те грама не разбъркана и със всичкия си акъл я забърках с кюспе (2/3 кюспе и 1/3 мундиал). Резултата не беше добър . Като цяло хванах 10 риби но неможах да дръпна едрите. Изхраних тоя всичкия бълвоч и опааааа в 10 часа се оказах без захранкаааааааа. Няма на къде взех вкисналата захранка . В багажа ми се мотаха 2 степа някви съм ги взимал и аз не знам кога бухнах ги въре и 2-та и квото става да става. Е стана работата . Рибите тръгнаха една след друга и в следващите 2 часа ги сцепих и то само здрави каракуди. Та така от моя скромен опит дори и вкиснала захранката си я бива . Не знам дали рибите се бяха напили от фермента но определено почнаха да взимат
Разликата между "вкиснала" и "ферментирала" захранка е огромна- първата може да обезриби местото за 6-8 часа , а втората да ги събере на куп. Мундиала е доста подсладен ( опитах го :oops: ) и има всички предпоставки да ферментира , а не да вкисва ; точно това се е случило и резултата е обичайния :D
Поздравления за излета :smt023 :smt023 :smt023

п.п. ферментиралата захранка има приятен аромат на ферментиращи джибри , а вкисналата мирише на контейнер за смет :?
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”