Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

толстолоб на царевица??????
-
- новобранец
толстолоб на царевица??????
От 04.10. до 09.10 стъкммихме багажа и айде на Жребеца за изгладнелите октомврийски шарани.Първата нощ към 02 часа единя званец просто замина.Егати удара.Викам шаран ще да е,на косъм с царевица,пък удари силно за каракуда.Извадихме я що годе лесно с лодката и кво да видим - толстолоб??Странната сигурно смъртно изгладняля риба се наниза на царевица - викам е тва е, ще ги изтрепем ама хъц - 2 дена след това ни удар ни гявол, обаждаше се само ракията и то добре.Е на тва му викам шаранджииски излет
Качвам и снимки естествено щот и на мен ми са не вързва!

Качвам и снимки естествено щот и на мен ми са не вързва!
- georgi_sarafov
- научил се да хвърля
Толстолоб на царевица
На гьола Казичене-затвора се лови толстолоб на дьно-пружина царевица.По 7кг.риби.И си кьлве редовно ама по 4лв.килото.
- ivan_yo
- разбира нещата
Re: Толстолоб на царевица
до сега незнам някаде дасе е плащало по 4лв. за кг толстолоб. Да не го бър каш с белия амур--защото той наи стина се лови и на царевицаgeorgi_sarafov написа:На гьола Казичене-затвора се лови толстолоб на дьно-пружина царевица.По 7кг.риби.И си кьлве редовно ама по 4лв.килото.
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
- georgi_sarafov
- научил се да хвърля
Не бьркам щото сьм там през ден.ivan_yo написа:до сега незнам някаде дасе е плащало по 4лв. за кг толстолоб. Да не го бър каш с белия амур--защото той наи стина се лови и на царевицаgeorgi_sarafov написа:На гьола Казичене-затвора се лови толстолоб на дьно-пружина царевица.По 7кг.риби.И си кьлве редовно ама по 4лв.килото.

- georgi_sarafov
- научил се да хвърля
Ти кажи как е на Душанциgeorgi_sarafov написа:Не бьркам щото сьм там през ден.ivan_yo написа:до сега незнам някаде дасе е плащало по 4лв. за кг толстолоб. Да не го бър каш с белия амур--защото той наи стина се лови и на царевицаgeorgi_sarafov написа:На гьола Казичене-затвора се лови толстолоб на дьно-пружина царевица.По 7кг.риби.И си кьлве редовно ама по 4лв.килото.

- ivan_yo
- разбира нещата
Това лято някаде из форумите писах че тазигодина ще се откажа, там на(ДУШАНЦИ) бе много зле след онези проливни дъждове и наводнения. Горе устието го назасипа с пясак и просто много се промени и дъното и рибата сякаш изчезна надоло в дъбокото. Но за зимния риболов ще е можеби по-добре.georgi_sarafov написа:Ти кажи как е на Душанциgeorgi_sarafov написа:Не бьркам щото сьм там през ден.ivan_yo написа:до сега незнам някаде дасе е плащало по 4лв. за кг толстолоб. Да не го бър каш с белия амур--защото той наи стина се лови и на царевица

ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ