Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Дунав-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
- ivcho79
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Дунав-всичко за и по реката
Здравейте и от мен колеги,интересува ме местноста бурум сабя между Гиген и Загаражден има ли някои инфо.Попринцип аз съм от Плевен но живея в Пловдив селото ми е Гиген и съм израснал на Дунава обаче вече нямам никакви контакти там и няма кой да питам и затова реших да се обърна към вас.Разбирам отук отам че доста "енергетици" са са навъдили което е много лошо,за тези хора трябва разтрел.Моля ако някои има прясна информация да сподели,благодаря ви предварително!!!
Кльонка във ръката и напред във водата!!!
-
- новобранец
zdraveite az jiveq na samiq dunav i se radvam mnogo za koeto a ina4e sam mnogo dovolen ot ulova v rekata dori onzi den na 22 hvanah eto tozi sharan po princip riboluvam samo za sharan nqkoi ako ima vaprosi moje da pita 

-
- ще става разбирач
Батка първо пиши на кирилица, второ не виждаме тоя шаран дето си го фаналр а за риболова на шаран си има отделен раздел 

- ivcho79
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
къде е това на самия дунав бе приятел и защо пишеш на латиница и къде е този шаранstanislav23 написа:zdraveite az jiveq na samiq dunav i se radvam mnogo za koeto a ina4e sam mnogo dovolen ot ulova v rekata dori onzi den na 22 hvanah eto tozi sharan po princip riboluvam samo za sharan nqkoi ako ima vaprosi moje da pita

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колега, най-напред добре дошъл във форума
Задължително трябва да прочетеш внимателно правилата на форума, за да няма повече забележки от страна на колегите защото сме БЪЛГАРИ и всички си обичаме езика
Относно шарана, има го навсякъде у нас, само трябва да се търси и се иска търпение \виж в галерията ми\
Къде,кога и как съм го хванал, отговарям само на ЛС,\на съфорумците\ за да не отварям очите на токаджии и мрежари
Винаги ходя с пищова, и ще гръмна първият, когото видя, че действа по този начин, за назидание на всички - дано тогава се спрат

Задължително трябва да прочетеш внимателно правилата на форума, за да няма повече забележки от страна на колегите защото сме БЪЛГАРИ и всички си обичаме езика

Относно шарана, има го навсякъде у нас, само трябва да се търси и се иска търпение \виж в галерията ми\

Къде,кога и как съм го хванал, отговарям само на ЛС,\на съфорумците\ за да не отварям очите на токаджии и мрежари

Винаги ходя с пищова, и ще гръмна първият, когото видя, че действа по този начин, за назидание на всички - дано тогава се спрат

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
- Niki Nankov
- новобранец
колега пълна скръб вчера и онзи ден бях там 7каракуди и 2 платики .
- ivcho79
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колеги дайте по подробно инфо за Гиген и Загражден,мисля да ходя за сом там и незнам има ли смисъл да блъскам толкова път за нищо!!!
- Niki Nankov
- новобранец
колега колко поподробна инфомация от това, два дни бях там това съм хванал ти прецени дали да ходиш или не .
- ivcho79
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Хм,ами аз съм тъп и упорит,ще се пробвам пък каквото стане.Ще мина през роднините в Гиген ще купя едно аганце и ще направим едно чеверменце,а рибата като не кълве ние ще клъвнем.Ако има някой който да е зарибен може да заповяда ще има хапка пиика
По принцип отам без риба несъм си тръгвал почти никога та отам и ентусиазма

- Niki Nankov
- новобранец
колега успех тогава щом си решил .
- ivcho79
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Здравейте колеги има ли някой друг освен колегата niki nankov,който да е ходил на Загражден и Гиген,да каже как е обсатовката по Дунава.
-
- научил се да хвърля
Колега ivcho79, каква толкова информация търсиш. На Дунав майката му е ходенето. Така или иначе когато и да отидеш ще ти трябва доста късмет, освен ако не си за 10 дена. Важното е поне да няма много водорасли и водата да не е мътна (при нас в Русе тези 2 фактора са добри), но рибата пак не взема (поне качествените са единични). Така че вземай такъмите, напред с главата и успех. Според мен не бързай и изчакай края на юли или август ако ще ходиш само един път. Аз всеки път съм подготвен за валат пък каквото се получи...
Да уважаваме природата, за да ни уважава и тя !!!
-
- научил се да хвърля
Здравейте, на всички! Предстои ми риболов на Дунав в района на Ново село и бих се радвал на съвет от някой, който е ловил там. Имам голям мерак да пробвам за бял амур и щука, риби които не съм ловил досега, та ще съм много щастлив и за някой съвет относно тези риби. Особенно за белият амур не съм изобщо запознат с лова му, на дъно, на плувка, стръв?
Наслука!
Наслука!
-
- новобранец
- Обратна връзка:
GODzillata написа:Т'ва си е направо за темата с бисерите.dimgodim написа:...Дано мнението на повечето от вас, че ще е лоша годината не се опровергае.![]()
![]()
Колега, тази година се очертава да е по-лоша и от миналата.
Колега грешка на езика

Не сам съгласен, че ще е по-лоша от миналата година. Миналата седмица хванахме още 5 сомета ( 2-2-3-5-6 кг ) на кльонк и една мряна към кило на дъно.
Шарана може да не кълве, но от сома нямаме оплакване тази година. Има доста удари в сравнение с миналата година когато имахме един 7 дневен излет като

- Венелин Радушев
- разбира нещата
незнам.....сега се прибирам след 3 дена на реката. Само каракуди и уклей, распери играят...ама не лапат. Ни сом, ни шаран.... 

"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."