Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Барабар Петко с мъжете - яз. Александрово
Барабар Петко с мъжете - яз. Александрово
Чудех се отново къде да пиша за този мой излет и реших да бъде тук, защото този път си хванахме и риба! В неделя се наспах като хората (предния ден станах в 04:30, за да ходим на Крапец) и след кафето и цигарката ми хрумна да отида да пробвам таранките на Александрово. 2-3 телефона и в 10:00 тръгнахме. Времето хубаво, подухва лек ветрец, а тези които познават този водоем знаят какво е лек ветрец ТАМ! Разпънахме сянката и масата, нацопахме пружинките и седнахме за първата наздравица:

Малко снимки на язовира: От дясно

От ляво:

И право напред:

Мястото бе до крушата:

Първите кълванета не закъсняха, а имаше и такива - 2 в едно:

Малко след обяд ни дойдоха гости:

На мен ми дърпаше постоянно и малкия не можеше да смогне да вади (аз само хвърлях), но колегата хвана само 3-4 и ей тоя звер:

Приключихме към 18:00 h. Това ми е улова - около 4 кг. дребна каракуда:

Събрахме каквото успяхме по брега и се прибрахме по живо поздраво! Освен таранките аз си хванах и много качествено слънчево изгаряне - не съм спал цяла нощ. То не бяха мазила разни, хапчета и тем подобни, но нищо не помага. Сега ми се спи, та едвам пиша ама не мога да легна - болката е нетърпима! Хайде със здраве!
Малко снимки на язовира: От дясно
От ляво:
И право напред:
Мястото бе до крушата:
Първите кълванета не закъсняха, а имаше и такива - 2 в едно:
Малко след обяд ни дойдоха гости:
На мен ми дърпаше постоянно и малкия не можеше да смогне да вади (аз само хвърлях), но колегата хвана само 3-4 и ей тоя звер:
Приключихме към 18:00 h. Това ми е улова - около 4 кг. дребна каракуда:
Събрахме каквото успяхме по брега и се прибрахме по живо поздраво! Освен таранките аз си хванах и много качествено слънчево изгаряне - не съм спал цяла нощ. То не бяха мазила разни, хапчета и тем подобни, но нищо не помага. Сега ми се спи, та едвам пиша ама не мога да легна - болката е нетърпима! Хайде със здраве!
Последно промяна от gogolisec на Пон Юни 30, 2008 4:11 pm, променено общо 1 път.
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

- Светльо-toxin34
- разбира нещата
Re: Барабар Петко с мъжете - яз. Александрово
добре си ги наскубал браво,ама се хващам на бас че не си пробвал с кисело мляко да си опраиш изгорялото,аиде пробваи гаранция че ще спиш
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
- Николай Неделков
- учете се от него
Хванали сте риба , не сте били в къщи , а сред природата , почерпили сте се - на къде по-успешен 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- Диканаров
- кандидат преподавател
Гого винаги си носи цинкова паста. Струва стотинки и спасява на секундата. Мажеш се и моментално облагва. Много сте ми далеко, да ви посетя заради тези "дзверове" дето показвате с единствения им представител! И аз планирам едно тематично за "дзверове" излетче, но тук около София за няколко часа през началото на юли. 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Браво, накъдде по- добре

Днес минах през една аптека и ми дадоха това под предлог, че е много ефикасно. За цената не питайте 10+!:

Колега Диканаров, в този язовир раците са напаст божия - има ги в изобилие. Всяка друга стръв, различна от стиропора бива моментално изяждана! Спасението е хвърляне на поне 120 метра!
Колега Диканаров, в този язовир раците са напаст божия - има ги в изобилие. Всяка друга стръв, различна от стиропора бива моментално изяждана! Спасението е хвърляне на поне 120 метра!
"

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Браво много готин репортаж,който си е за успешни за мен!Не им се мръщете на раците инукална вкусотия са 

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
намажи се с домашна гроздова и забравяш за изгорялото 

Колега хубав излет сте направили, а за изгарянето Пантенола е най-хубаво ама ако имаш домашно кисело мляко е най- добре. Аз изхабих един Пантенол за 2 дни наистина успокоява, в момента съм с кисело мляко и действа повече 

И аз имам същият "препарат"
За улова браво!

Благодаря за съветите! Значи зная за киселото мляко, за ракията, зная че и оцета също разпуска кожата, но този спрей наистина е добър - има положителен ефект. Млякото, докато те мажат добре, но после като изсъхне и лови коричка и хем боде, хем трудно се мие от чувствителната кожа - по-добре да се ползва за таратор; ракийката, съответно за пиене, а оцета за салаткатаnas написа:Колега хубав излет сте направили, а за изгарянето Пантенола е най-хубаво ама ако имаш домашно кисело мляко е най- добре. Аз изхабих един Пантенол за 2 дни наистина успокоява, в момента съм с кисело мляко и действа повече

"

-
- вече хвърля и на тежко
[quote="gogolisec"]Днес минах през една аптека и ми дадоха това под предлог, че е много ефикасно. За цената не питайте 10+!:

[quote]
Браво за излета , а с това от снимката вече 3 дни се мажа и още умирам от болка
Уж е много ефикасно, а едвам се мърдам
но като не се пазя така е 
[quote]
Браво за излета , а с това от снимката вече 3 дни се мажа и още умирам от болка

КОЛЕГИ НАСЛУКА !!! (И ПО 2 НА КУКА)
-
- научил се да хвърля
- nikidilov
- ще става разбирач